Jesus Emanuel Pretell Panta (Sporting Cristal) fyrer av et skudd som går utenfor.
    Målsjanse til Sporting Cristal! Jostin Alarcon treffer mål, men keeper redder.
    8'
    CA Huracan, prøver et skudd, men det reddes
    8'
    Yoshimar Yotun (Sporting Cristal) løfter inn en corner fra høyre på Estadio Tomas Adolfo Duco.
    8'
    Hector Jonas Acevedo (CA Huracan) slår en corner fra venstre side på Estadio Tomas Adolfo Duco.
    10'
    Guillermo Tomas Soto Arredondo
    Guillermo Tomas Soto Arredondo (CA Huracan) kommer til en målsjanse på Estadio Tomas Adolfo Duco, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    10'
    I Buenos Aires slår Juan Carlos Gauto en corner fra høyre.
    10'
    Guillermo Tomas Soto Arredondo (CA Huracan) kommer til en målsjanse på Estadio Tomas Adolfo Duco, men klarer ikke å score.
    10'
    Nicolas Cordero
    CA Huracan fosser forover og Nicolas Cordero fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    11'
    Sporting Cristal, prøver et skudd, men det reddes
    11'
    Andres Matonte tildeler CA Huracan en corner. Juan Carlos Gauto sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    14'
    Sjanse til CA Huracan! Nicolas Cordero er nær ved å score, men keeper redder.
    15'
    15'
    Hector Jonas Acevedo (CA Huracan) løfter inn en corner fra venstre på Estadio Tomas Adolfo Duco.
    15'
    Santiago Hezze
    Sjanse i Buenos Aires! Santiago Hezze (CA Huracan) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    16'
    16'
    Renato Solis Salinas (Sporting Cristal) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Estadio Tomas Adolfo Duco.
    16'
    Renato Solis Salinas kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Estadio Tomas Adolfo Duco.
    18'
    Andres Matonte signaliserer et frispark til Sporting Cristal på egen banehalvdel.
    19'
    Frispark for Sporting Cristal på egen banehalvdel.
    20'
    Andres Matonte signaliserer et frispark til CA Huracan.
    23'
    I Buenos Aires slår Hector Jonas Acevedo en corner fra venstre.
    26'
    Juan Carlos Gauto
    CA Huracan angriper i Buenos Aires. Juan Carlos Gauto avslutter på mål, men greier ikke å score.
    29'
    29'
    Sporting Cristal tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    30'
    Frispark til CA Huracan på halvdelen til Sporting Cristal.
    32'
    Gult kort til Sporting Cristal
    Dommer Andres Matonte viser Jostin Alarcon (Sporting Cristal) det gule kortet.
    32'
    Skade: CA Huracan
    33'
    I Buenos Aires har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    33'
    Mulig rødt kort sjekkes av VAR
    34'
    Ikke rødt kort likevel
    35'
    Tilbake fra skade: CA Huracan
    35'
    Frispark til Sporting Cristal på halvdelen til CA Huracan.
    35'
    Andres Matonte tildeler CA Huracan en corner. Juan Carlos Gauto sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    37'
    CA Huracan avanserer forover og Nicolas Cordero kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    38'
    38'
    En av CA Huracans spillere blir avblåst for offside på Estadio Tomas Adolfo Duco.
    39'
    Jesus Abdallah Castillo Molina
    Sporting Cristal angriper. Jesus Abdallah Castillo Molina får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    41'
    41'
    Brenner
    Sporting Cristal angriper i Buenos Aires. Brenner fyrer av et skudd som går utenfor.
    41'
    42'
    Ignacio
    Ignacio (Sporting Cristal) kommer seg fri på Estadio Tomas Adolfo Duco, men avslutningen går utenfor.
    45'
    VAR sjekker om det er straffe til CA Huracan
    45'+2
    Ingen straffe til CA Huracan
    45'+4
    45'+6
    Frispark for CA Huracan på egen banehalvdel.
    47'
    Matias Fernando Coccaro Ferreira vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    48'
    Matias Fernando Coccaro Ferreira er på beina igjen og fortsetter kampen på Estadio Tomas Adolfo Duco.
    48'
    Spillerbytte - CA Huracan
    Inn: Joaquin Ariel Novillo
    Ut: Omar Fernando Tobio
    CA Huracan bytter ut Omar Fernando Tobio med Joaquin Ariel Novillo.
    51'
    Frispark CA Huracan.
    51'
    53'
    CA Huracan angriper på Estadio Tomas Adolfo Duco. Nicolas Cordero header utenfor.
    54'
    55'
    Juan Carlos Gauto (CA Huracan) slår en corner fra høyre side på Estadio Tomas Adolfo Duco.
    56'
    Sjanse! CA Huracan avanserer forover, men Matias Fernando Coccaro Ferreira avslutter utenfor.
    57'
    58'
    Brenner
    Brenner (Sporting Cristal) får et gult kort av dommer Andres Matonte.
    58'
    Sporting Cristal fosser forover og Jostin Alarcon fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    60'
    60'
    I Buenos Aires slår Jostin Alarcon en corner fra venstre.
    62'
    Hector Jonas Acevedo
    CA Huracan avanserer forover i Buenos Aires. Hector Jonas Acevedo avslutter, men treffer ikke mål.
    65'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Jesus Emanuel Pretell Panta (Sporting Cristal) vrir seg av smerte i gresset.
    66'
    Spillerbytte - Sporting Cristal
    Inn: Irven Beybe Avila Acero
    Ut: Brenner
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Sporting Cristal. Inn kommer Irven Beybe Avila Acero, mens Brenner tar plass på benken.
    66'
    Jesus Emanuel Pretell Panta er tilbake på banen igjen.
    67'
    Sporting Cristal angriper, men avslutningen til Jostin Alarcon går utenfor.
    68'
    Inn: Juan Fernando Garro Gallerani
    Ut: Hector Jonas Acevedo
    Diego Dabove gjør dagens andre bytte i Buenos Aires, når han tar ut Hector Jonas Acevedo og setter inn Juan Fernando Garro Gallerani.
    69'
    Inn: Juan Manuel Garcia
    Ut: Matias Fernando Coccaro Ferreira
    CA Huracan bytter ut Matias Fernando Coccaro Ferreira med Juan Manuel Garcia. Dette er det tredje byttet som Diego Dabove gjør i dagens kamp.
    69'
    Juan Carlos Gauto (CA Huracan) løfter inn en corner fra venstre på Estadio Tomas Adolfo Duco.
    70'
    70'
    73'
    Inn: Gerald Martin Tavara Mogollon
    Ut: Jesus Emanuel Pretell Panta
    Gerald Martin Tavara Mogollon (Sporting Cristal) erstatter Jesus Emanuel Pretell Panta som ser ut til å måtte forlate Estadio Tomas Adolfo Duco med en skade.
    74'
    Inn: Leandro Sosa Toranza
    Ut: Yoshimar Yotun
    Sporting Cristal gjør sitt tredje bytte. Yoshimar Yotun erstattes av Leandro Sosa Toranza.
    74'
    Juan Fernando Garro Gallerani
    Målsjanse på Estadio Tomas Adolfo Duco! Juan Fernando Garro Gallerani fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    75'
    75'
    Renato Solis Salinas ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    76'
    Renato Solis Salinas er på beina igjen og fortsetter kampen.
    77'
    Inn: Adrian Ascues
    Ut: Jostin Alarcon
    Jostin Alarcon (Sporting Cristal) erstattes av Adrian Ascues.
    80'
    Inn: Joao Grimaldo
    Ut: Washington Corozo
    Bytte for Sporting Cristal. Joao Grimaldo kommer inn for Washington Corozo på Estadio Tomas Adolfo Duco.
    80'
    Inn: Valentin Alberto Burgoa
    Ut: Juan Carlos Gauto
    Diego Dabove (CA Huracan) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Valentin Alberto Burgoa erstatter Juan Carlos Gauto.
    82'
    Inn: Lucas Castro
    Ut: Santiago Hezze
    Diego Dabove (CA Huracan) gjør sitt femte bytte for dagen. Lucas Castro erstatter Santiago Hezze.
    83'
    Sporting Cristal avanserer forover i Buenos Aires. Jesus Abdallah Castillo Molina avslutter, men treffer ikke mål.
    85'
    Valentin Alberto Burgoa (CA Huracan) slår en corner fra venstre side på Estadio Tomas Adolfo Duco.
    88'
    Frisparket tildelt CA Huracan er farlig nær Sporting Cristals målområde.
    89'
    Ignacio
    Ignacio (Sporting Cristal) mottar sitt første gule kort for dagen på Estadio Tomas Adolfo Duco.
    89'
    Leandro Sosa Toranza
    Sporting Cristal angriper i Buenos Aires. Leandro Sosa Toranza fyrer av et skudd som går utenfor.
    90'+3
    Valentin Alberto Burgoa
    Valentin Alberto Burgoa (CA Huracan) kommer seg fri på Estadio Tomas Adolfo Duco, men avslutningen går utenfor.
    90'+5
    Andres Matonte tildeler CA Huracan en corner. Angel Guillermo Benitez sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.