Frispark til CA Huracan på halvdelen til CA Boston River.
    3'
    Frispark CA Huracan.
    3'
    Hector Jonas Acevedo
    Sjanse i Montevideo! Hector Jonas Acevedo (CA Huracan) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    5'
    5'
    Hector Jonas Acevedo (CA Huracan) løfter inn en corner fra høyre på Estadio Centenario.
    7'
    Cristian Olivera
    CA Boston River fosser forover og Cristian Olivera fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    15'
    CA Huracan, prøver et skudd, men det reddes
    15'
    Wilmar Roldan signaliserer et frispark til CA Boston River.
    17'
    Gult kort til CA Huracan
    Juan Carlos Gauto
    Juan Carlos Gauto (CA Huracan) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    17'
    Sjanse til CA Huracan! Hector Jonas Acevedo er nær ved å score, men keeper redder.
    19'
    19'
    Skudd utenfor mål, CA Huracan
    22'
    Wilmar Roldan signaliserer et frispark til CA Boston River på egen banehalvdel.
    28'
    CA Boston River tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    29'
    Gabriel Alejandro Gudino
    Målsjanse! Gabriel Alejandro Gudino (CA Huracan) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    34'
    Hector Jonas Acevedo (CA Huracan) slår en corner fra venstre side på Estadio Centenario.
    35'
    Gian Franco Allala Menendez vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    36'
    Gian Franco Allala Menendez er tilbake i kampen igjen.
    38'
    Målsjanse på Estadio Centenario! Cristian Olivera fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    40'
    40'
    Wilmar Roldan tildeler CA Boston River en corner. Jonathan Urretaviscaya sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    43'
    I Montevideo har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    44'
    44'
    I Montevideo slår Juan Carlos Gauto en corner fra venstre.
    45'+3
    Gaston Sauro
    CA Huracan angriper i Montevideo. Gaston Sauro avslutter på mål, men greier ikke å score.
    45'+3
    45'+3
    Omar Fernando Tobio
    Omar Fernando Tobio (CA Huracan) pådrar seg et gult kort.
    47'
    Frispark for CA Boston River på egen banehalvdel.
    48'
    CA Huracan tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    49'
    Wilmar Roldan tildeler CA Huracan en corner. Hector Jonas Acevedo sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    52'
    55'
    55'
    Hector Jonas Acevedo (CA Huracan) får et gult kort av dommer Wilmar Roldan.
    55'
    57'
    57'
    Jonathan Urretaviscaya
    Jonathan Urretaviscaya (CA Boston River) fyrer av et skudd som går utenfor.
    58'
    Mathias Acuna
    CA Boston River angriper på Estadio Centenario, men Mathias Acuna header utenfor.
    58'
    60'
    Det blir farlig! Frispark for CA Huracan er nær straffområde.
    60'
    Gult kort til CA Boston River
    Gian Franco Allala Menendez
    Dommer Wilmar Roldan viser Gian Franco Allala Menendez (CA Boston River) det gule kortet.
    60'
    Spillerbytte - CA Huracan
    Inn: Nicolas Cordero
    Ut: Juan Carlos Gauto
    CA Huracan bytter ut Juan Carlos Gauto med Nicolas Cordero. Dette er det første byttet som Diego Dabove gjør i dagens kamp.
    61'
    Frispark i en god posisjon for CA Boston River!
    63'
    Angel Guillermo Benitez
    Angel Guillermo Benitez (CA Huracan) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    63'
    65'
    I Montevideo slår Jonathan Urretaviscaya en corner fra høyre.
    69'
    Hjørnespark til CA Huracan
    70'
    Hector Jonas Acevedo (CA Huracan) avanserer forover på Estadio Centenario. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    71'
    71'
    71'
    Dommeren gir Gaston Sauro (CA Huracan) et gult kort.
    71'
    Spillerbytte - CA Boston River
    Inn: Leandro Suhr Avondet
    Ut: Jonathan Urretaviscaya
    CA Boston River gjør sitt første bytte. Jonathan Urretaviscaya erstattes av Leandro Suhr Avondet.
    73'
    CA Boston River avanserer forover i Montevideo. Cristian Olivera avslutter, men treffer ikke mål.
    75'
    Inn: Walter Mazzantti
    Ut: Gabriel Alejandro Gudino
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for CA Huracan. Inn kommer Walter Mazzantti, mens Gabriel Alejandro Gudino tar plass på benken.
    75'
    Leandro Suhr Avondet (CA Boston River) slår en corner fra venstre side på Estadio Centenario.
    78'
    Sjanse! CA Boston River avanserer forover, men Cristian Olivera avslutter utenfor.
    79'
    Kan CA Boston River utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    81'
    Inn: Bruno Gabriel Barja Sampedro
    Ut: Mathias Acuna
    Bytte for CA Boston River. Bruno Gabriel Barja Sampedro kommer inn for Mathias Acuna på Estadio Centenario.
    83'
    Inn: Santiago Lujan
    Ut: Hector Jonas Acevedo
    Hector Jonas Acevedo (CA Huracan) erstattes av Santiago Lujan.
    83'
    Inn: Juan Manuel Garcia
    Ut: Matias Fernando Coccaro Ferreira
    CA Huracan bytter ut Matias Fernando Coccaro Ferreira med Juan Manuel Garcia.
    83'
    84'
    Wilmar Roldan tildeler CA Huracan en corner. Santiago Lujan sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    87'
    89'
    Frispark til CA Boston River på halvdelen til CA Huracan.
    90'
    Bruno Gabriel Barja Sampedro
    Målsjanse til CA Boston River! Bruno Gabriel Barja Sampedro treffer mål, men keeper redder.