Mål for Altinordu FK!
    Buyuksehir Belediye Erzurumspor 0 - 1 Altinordu FK
    Mål: Sami Satilmis
    Målgivende: Metehan Yilmaz
    Sami Satilmis setter ballen i nettet og Altinordu FK leder nå 0-1. Det er en fin assist fra Metehan Yilmaz.
    5'
    Ahmet Dereli
    Ahmet Dereli (Altinordu FK) kommer til en målsjanse på Kazim Karabekir Stadyumu, men klarer ikke å score.
    8'
    Skudd på mål, Buyuksehir Belediye Erzurumspor
    8'
    Altinordu FK, prøver et skudd, men det reddes
    8'
    Gokhan Alsan (Buyuksehir Belediye Erzurumspor) løfter inn en corner fra venstre på Kazim Karabekir Stadyumu.
    9'
    Dommer Turgut Doman venter med å sette i gang spillet fordi Mustafa Akbas ligger nede.
    10'
    Mustafa Akbas kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Kazim Karabekir Stadyumu.
    12'
    Turgut Doman tildeler Altinordu FK en corner. Ahmet Ilhan Ozek sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    16'
    Kan Buyuksehir Belediye Erzurumspor utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    16'
    Arvydas Novikovas
    Buyuksehir Belediye Erzurumspor angriper i Erzurum. Arvydas Novikovas avslutter på mål, men greier ikke å score.
    17'
    17'
    Buyuksehir Belediye Erzurumspor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    20'
    Gult kort til Altinordu FK
    Yusuf Can Esendemir
    Yusuf Can Esendemir (Altinordu FK) mottar sitt første gule kort for dagen på Kazim Karabekir Stadyumu.
    20'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Ali Emre Yanar (Altinordu FK) vrir seg av smerte i gresset.
    22'
    Ali Emre Yanar er tilbake i kampen igjen.
    28'
    Turgut Doman signaliserer et frispark til Altinordu FK på egen banehalvdel.
    29'
    Frispark for Buyuksehir Belediye Erzurumspor på egen banehalvdel.
    31'
    Altinordu FK tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    32'
    Husamettin Yener ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    34'
    Husamettin Yener er på beina igjen og fortsetter kampen på Kazim Karabekir Stadyumu.
    35'
    Arvydas Novikovas (Buyuksehir Belediye Erzurumspor) slår en corner fra høyre side på Kazim Karabekir Stadyumu.
    36'
    38'
    I Erzurum slår Arvydas Novikovas en corner fra høyre.
    38'
    Mucahit Albayrak
    Sjanse i Erzurum! Mucahit Albayrak (Buyuksehir Belediye Erzurumspor) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    38'
    38'
    Suleyman Koc
    Suleyman Koc (Buyuksehir Belediye Erzurumspor) avanserer forover på Kazim Karabekir Stadyumu. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    39'
    39'
    Frispark til Buyuksehir Belediye Erzurumspor på halvdelen til Altinordu FK.
    39'
    Mustafa Akbas (Buyuksehir Belediye Erzurumspor) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Kazim Karabekir Stadyumu.
    40'
    Spillerbytte - Buyuksehir Belediye Erzurumspor
    Inn: Gokhan Kardes
    Ut: Mustafa Akbas
    Det virker som Mustafa Akbas ikke er i stand til å fortsette og byttes ut med Gokhan Kardes.
    41'
    Frispark i en god posisjon for Buyuksehir Belediye Erzurumspor!
    42'
    Buyuksehir Belediye Erzurumspor angriper i Erzurum. Mucahit Albayrak fyrer av et skudd som går utenfor.
    42'
    Buyuksehir Belediye Erzurumspor 0 - 2 Altinordu FK
    Mål: Ahmet Ilhan Ozek
    Målgivende: Ahmet Dereli
    Ahmet Ilhan Ozek øker Altinordu FKs ledelse til 0-2! Ahmet Dereli sto for den målgivende pasningen.
    45'+2
    Martin Hasek
    Buyuksehir Belediye Erzurumspor avanserer forover i Erzurum. Martin Hasek avslutter, men treffer ikke mål.
    45'+4
    Frispark Altinordu FK.
    45'+4
    Mål for Buyuksehir Belediye Erzurumspor!
    Buyuksehir Belediye Erzurumspor 1 - 2 Altinordu FK
    Mål: Eren Tozlu
    Eren Tozlu setter inn en redusering på Kazim Karabekir Stadyumu. Stillingen er nå 1-2.
    45'+5
    Buyuksehir Belediye Erzurumspor 2 - 2 Altinordu FK
    Målgivende: Orhan Ovacikli
    Mål! Buyuksehir Belediye Erzurumspor utligner på Kazim Karabekir Stadyumu. Målscorer: Eren Tozlu. Flott spill fra Orhan Ovacikli før målet.
    45'+7
    Spillerbytte - Altinordu FK
    Inn: Muzaffer Kocaer
    Ut: Sami Satilmis
    Bytte for Altinordu FK. Muzaffer Kocaer kommer inn for Sami Satilmis på Kazim Karabekir Stadyumu.
    46'
    Inn: Serhat Oztasdelen
    Ut: Ali Emre Yanar
    Altinordu FK gjør sitt andre bytte. Ali Emre Yanar erstattes av Serhat Oztasdelen.
    46'
    Aly Malle
    Aly Malle (Buyuksehir Belediye Erzurumspor) fyrer av et skudd som går utenfor.
    47'
    Buyuksehir Belediye Erzurumspor 3 - 2 Altinordu FK
    Mål: Martin Hasek
    Mål! Martin Hasek gir Buyuksehir Belediye Erzurumspor en 3-2 ledelse.
    52'
    54'
    I Erzurum slår Ahmet Ilhan Ozek en corner fra venstre.
    54'
    Altinordu FK angriper, men avslutningen til Ahmet Dereli går utenfor.
    54'
    Inn: Feyttullah Gurluk
    Ut: Yusuf Can Esendemir
    Yusuf Can Esendemir (Altinordu FK) erstattes av Feyttullah Gurluk.
    56'
    Turgut Doman signaliserer et frispark til Altinordu FK.
    57'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Erzurum fordi Kursad Surmeli får behandling for en skade på banen.
    61'
    Gokhan Alsan (Buyuksehir Belediye Erzurumspor) slår en corner fra venstre side på Kazim Karabekir Stadyumu.
    62'
    62'
    Kursad Surmeli ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Erzurum.
    63'
    Skade: Altinordu FK
    66'
    Tilbake fra skade: Altinordu FK
    66'
    Inn: Emircan Altintas
    Ut: Suleyman Koc
    Buyuksehir Belediye Erzurumspor bytter ut Suleyman Koc med Emircan Altintas.
    67'
    Inn: Herolind Shala
    Ut: Aly Malle
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Buyuksehir Belediye Erzurumspor. Inn kommer Herolind Shala, mens Aly Malle tar plass på benken.
    67'
    71'
    Inn: Enis Destan
    Ut: Ahmet Ilhan Ozek
    Huseyin Eroglu (Altinordu FK) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Enis Destan erstatter Ahmet Ilhan Ozek.
    72'
    Hjørnespark til Buyuksehir Belediye Erzurumspor
    73'
    Buyuksehir Belediye Erzurumspor 4 - 2 Altinordu FK
    Mål: Herolind Shala
    Mål! Herolind Shala (Buyuksehir Belediye Erzurumspor) header ballen i mål og øker dermed ledelsen til 4-2 på Kazim Karabekir Stadyumu.
    73'
    I Erzurum har et frispark blitt tildelt bortelag.
    74'
    75'
    Offside! Mucahit Albayrak (Buyuksehir Belediye Erzurumspor) er alene igjennom, men dommer Turgut Doman ser at linjemannen er oppe med flagget.
    76'
    Buyuksehir Belediye Erzurumspor 5 - 2 Altinordu FK
    Målgivende: Herolind Shala
    Mål! Eren Tozlu øker ledelsen til 5-2. Herolind Shala var nest sist på ballen.
    76'
    Yusuf Yalcin Arslan vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    79'
    I Erzurum har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    81'
    Buyuksehir Belediye Erzurumspor 6 - 2 Altinordu FK
    Mål: Arvydas Novikovas
    Mål! Arvydas Novikovas gir Buyuksehir Belediye Erzurumspor en komfortabel 6-2 ledelse.
    81'
    Inn: Aaron Samuel Olanare
    Ut: Eren Tozlu
    Erkan Sozeri gjør dagens fjerde bytte i Erzurum, når han tar ut Eren Tozlu og setter inn Olanare.
    82'
    Inn: Ufuk Budak
    Ut: Arvydas Novikovas
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Buyuksehir Belediye Erzurumspor. Inn kommer Ufuk Budak, mens Arvydas Novikovas tar plass på benken.
    83'
    Yusuf Yalcin Arslan er tilbake på banen igjen.
    83'
    Inn: Burak Ince
    Ut: Metehan Yilmaz
    Altinordu FK gjør sitt femte bytte. Metehan Yilmaz erstattes av Burak Ince.
    83'
    Skudd utenfor mål, Buyuksehir Belediye Erzurumspor
    85'
    86'
    Enis Destan
    Målsjanse! Enis Destan (Altinordu FK) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    86'
    Feyttullah Gurluk
    Feyttullah Gurluk (Altinordu FK) fyrer av et skudd som går utenfor.
    87'
    Ufuk Budak
    Sjanse til Buyuksehir Belediye Erzurumspor! Ufuk Budak er nær ved å score, men keeper redder.
    88'
    88'
    90'
    Feyttullah Gurluk (Altinordu FK) slår en corner fra venstre side på Kazim Karabekir Stadyumu.