1-1
Celenk90'+5
2-1
    Dagens kamp på Kazim Karabekir Stadyumu i Erzurum er i gang.
    Burak Seker signaliserer et frispark til Erzurum Buyuksehir på sin egen banehalvdel.
    1'
    Frispark for Adanaspor på sin egen banehalvdel.
    2'
    Frispark Adanaspor.
    3'
    Adanaspor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    5'
    Burak Seker tildeler Erzurum Buyuksehir en corner. Erhan Celenk sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    6'
    Burak Seker signaliserer et frispark til Adanaspor.
    7'
    Magaye Gueye (Adanaspor) slår en corner fra venstre side på Kazim Karabekir Stadyumu.
    8'
    Spillet på Kazim Karabekir Stadyumu er stoppet midlertidig fordi Demba Savage ligger nede.
    9'
    Demba Savage ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Erzurum.
    10'
    I Erzurum slår Magaye Gueye en corner fra høyre.
    11'
    Gokhan Karadeniz
    Målsjanse til Erzurum Buyuksehir! Gokhan Karadeniz treffer mål, men keeper redder.
    13'
    Adanaspor, prøver et skudd, men det reddes
    13'
    Demba Savage
    Sjanse til Erzurum Buyuksehir! Demba Savage er nær ved å score, men keeper redder.
    14'
    14'
    Erhan Celenk (Erzurum Buyuksehir) løfter inn en corner fra venstre på Kazim Karabekir Stadyumu.
    14'
    14'
    Dommer Burak Seker venter med å sette i gang spillet fordi Gokhan Suzen ligger nede.
    15'
    Adanaspor slipper å klare seg uten Gokhan Suzen som kommer tilbake på banen igjen.
    16'
    Adanaspor må være på vakt når de forvsarerr et farlig frispark fra Erzurum Buyuksehir.
    16'
    Buyuksehir Belediye Erzurumspor, prøver et skudd, men det reddes
    19'
    Magaye Gueye
    Adanaspor angriper. Magaye Gueye får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    19'
    Erhan Celenk (Erzurum Buyuksehir) slår en corner fra venstre side på Kazim Karabekir Stadyumu.
    20'
    Frispark til Erzurum Buyuksehir på halvdelen til Adanaspor.
    24'
    25'
    25'
    Burak Seker signaliserer et frispark til Adanaspor på sin egen banehalvdel.
    27'
    I Erzurum header Demba Savage (Erzurum Buyuksehir) mot mål, men ballen går utenfor.
    28'
    Erzurum Buyuksehir angriper i Erzurum. Demba Savage fyrer av et skudd som går utenfor.
    30'
    Bahattin Kose
    Målsjanse på Kazim Karabekir Stadyumu! Bahattin Kose fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    31'
    31'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Erzurum fordi Jasmin Trtovac får behandling for en skade på banen.
    31'
    33'
    Jasmin Trtovac er tilbake i kampen igjen.
    33'
    33'
    Adanaspor fosser forover, men Magaye Gueye går rett i offsidefella.
    34'
    36'
    Mål for Adanaspor!
    Buyuksehir Belediye Erzurumspor 0 - 1 Adanaspor
    Mål: Bekir Yilmaz
    Målgivende: Magaye Gueye
    Bekir Yilmaz dundrer ballen i mål og Adanasporet tar ledelsen 0-1 på Kazim Karabekir Stadyumu. Magaye Gueye sto for den målgivende pasningen.
    36'
    Offside! Demba Savage (Erzurum Buyuksehir) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    38'
    Bekir Yilmaz (Adanaspor) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Kazim Karabekir Stadyumu.
    38'
    39'
    Mert Nobre
    Erzurum Buyuksehir angriper på Kazim Karabekir Stadyumu, men Mert Nobre header utenfor.
    40'
    Bekir Yilmaz er på beina igjen og fortsetter kampen.
    40'
    Offside! Mert Nobre (Erzurum Buyuksehir) er alene igjennom, men dommer Burak Seker ser at linjemannen er oppe med flagget.
    41'
    Renan Foguinho ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    41'
    Renan Foguinho kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Kazim Karabekir Stadyumu.
    42'
    I Erzurum slår Erhan Celenk en corner fra venstre.
    44'
    Gokhan Karadeniz (Erzurum Buyuksehir) løfter inn en corner fra venstre på Kazim Karabekir Stadyumu.
    45'
    Målsjanse! Magaye Gueye (Adanaspor) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    45'+1
    Burak Seker tildeler Erzurum Buyuksehir en corner. Gokhan Karadeniz sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    45'+1
    Sjanse! Erzurum Buyuksehir avanserer forover, men Demba Savage avslutter utenfor.
    45'+2
    Erhan Celenk (Erzurum Buyuksehir) slår en corner fra høyre side på Kazim Karabekir Stadyumu.
    45'+2
    I Erzurum har et frispark blitt tildelt Erzurum Buyuksehiret.
    45'+3
    46'
    Bekir Yilmaz
    Adanaspor fosser forover og Bekir Yilmaz fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    47'
    47'
    48'
    I Erzurum slår Oguz Han Aynaoglu en corner fra høyre.
    49'
    Vladimir Koman
    Vladimir Koman (Adanaspor) avanserer forover på Kazim Karabekir Stadyumu. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    49'
    49'
    Hjørnespark til Buyuksehir Belediye Erzurumspor
    51'
    Frispark for Erzurum Buyuksehir på sin egen banehalvdel.
    52'
    53'
    Erzurum Buyuksehir tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    56'
    Burak Seker signaliserer et frispark til Erzurum Buyuksehir.
    59'
    Spillerbytte - Buyuksehir Belediye Erzurumspor
    Inn: Burhan Eser
    Ut: Demba Savage
    Erzurum Buyuksehiret gjør sitt første bytte. Demba Savage erstattes av Burhan Eser.
    61'
    Mål for Buyuksehir Belediye Erzurumspor!
    Buyuksehir Belediye Erzurumspor 1 - 1 Adanaspor
    Mål: Gokhan Karadeniz
    Målgivende: Metin Yuksel
    Mål! Gokhan Karadeniz utligner til 1-1. Metin Yuksel var nest sist på ballen.
    63'
    Frispark Erzurum Buyuksehir.
    64'
    Jasmin Trtovac
    Erzurum Buyuksehir angriper på Kazim Karabekir Stadyumu. Jasmin Trtovac header utenfor.
    64'
    Frispark til Adanaspor på halvdelen til Erzurum Buyuksehir.
    65'
    Adanasporet fosser forover, men Burak Seker blåser for offside på Kazim Karabekir Stadyumu.
    66'
    66'
    67'
    Spillerbytte - Adanaspor
    Inn: Abdulaziz Solmaz
    Ut: Oguz Han Aynaoglu
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Adanaspor. Inn kommer Abdulaziz Solmaz, mens Oguz Han Aynaoglu tar plass på benken.
    69'
    Erzurum Buyuksehir fosser forover, men dommeren blåser for offside.
    70'
    Erzurum Buyuksehir angriper, men Burhan Eser vinkes av for offside.
    72'
    Inn: Mustafa Sevgi
    Ut: Renan Foguinho
    Adanaspor bytter ut Renan Foguinho med Mustafa Sevgi.
    73'
    73'
    74'
    Sjanse i Erzurum! Magaye Gueye (Adanaspor) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    75'
    75'
    Burak Seker tildeler Adanaspor en corner. Mustafa Sevgi sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    76'
    Gokhan Karadeniz (Erzurum Buyuksehir) slår en corner fra venstre side på Kazim Karabekir Stadyumu.
    77'
    Burhan Eser (Erzurum Buyuksehir) vinkes av for offside i Erzurum.
    78'
    Inn: Taylan Antalyali
    Ut: Metin Yuksel
    Metin Yuksel (Erzurum Buyuksehir) erstattes av Taylan Antalyali.
    78'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Berkan Yildirim (Adanaspor) vrir seg av smerte i gresset.
    79'
    Adanaspor slipper å klare seg uten Berkan Yildirim som kommer tilbake på banen i Erzurum.
    80'
    81'
    Gokhan Karadeniz (Erzurum Buyuksehir) fyrer av et skudd som går utenfor.
    81'
    82'
    84'
    Hakan Arslan
    Hakan Arslan (Erzurum Buyuksehir) kommer til en målsjanse på Kazim Karabekir Stadyumu, men klarer ikke å score.
    84'
    En av Adanasporets spillere blir avblåst for offside på Kazim Karabekir Stadyumu.
    86'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Erzurum fordi Tolga Unlu får behandling for en skade på banen.
    87'
    Bahattin Kose (Adanaspor) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Kazim Karabekir Stadyumu.
    87'
    88'
    Tolga Unlu er på beina igjen og fortsetter kampen på Kazim Karabekir Stadyumu.
    88'
    Inn: Emre Can Coskun
    Ut: Bahattin Kose
    Emre Can Coskun (Adanaspor) erstatter Bahattin Kose som ser ut til å måtte forlate Kazim Karabekir Stadyumu med en skade.
    88'
    Inn: Christian Bekamenga
    Ut: Gokhan Karadeniz
    Mehmet Altiparmak (Erzurum Buyuksehir) gjør sitt tredje bytte for dagen. Christian Bekamenga erstatter Gokhan Karadeniz.
    88'
    Bahattin Kose er tilbake på banen igjen.
    89'
    Abdulaziz Solmaz (Adanaspor) løfter inn en corner fra venstre på Kazim Karabekir Stadyumu.
    89'
    Tolga Unlu vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    90'
    Tolga Unlu er tilbake i kampen igjen.
    90'+2
    90'+2
    Adanasporets Magaye Gueye blåses av for offside på Kazim Karabekir Stadyumu.
    90'+3
    Buyuksehir Belediye Erzurumspor 2 - 1 Adanaspor
    Mål: Erhan Celenk
    Målgivende: Burhan Eser
    Mål! Erhan Celenk gir Erzurum Buyuksehir en 2-1 ledelse. Det er en fin hjelp fra Burhan Eser.