Frispark til Burton Albion på halvdelen til Nottingham Forest.
    John Brooks signaliserer et frispark til Nottingham Forest på egen banehalvdel.
    11'
    Liam Boyce
    Sjanse til Burton Albion! Liam Boyce er nær ved å score, men keeper redder.
    11'
    Offside! El Arbi Hillel Soudani blir vinket av og Nottingham Forest må dermed bygge opp et nytt angrep.
    11'
    Diogo Goncalves (Nottingham Forest) slår en corner fra venstre side på Pirelli Stadium.
    14'
    John Brooks signaliserer et frispark til Burton Albion.
    16'
    Diogo Goncalves
    Nottingham Forest angriper i Burton upon Trent. Diogo Goncalves fyrer av et skudd som går utenfor.
    16'
    Frispark for Burton Albion på egen banehalvdel.
    18'
    Burton Albion tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    18'
    19'
    Liam Boyce
    Burton Albion angriper. Liam Boyce får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    20'
    20'
    El Arbi Hillel Soudani (Nottingham Forest) vinkes av for offside i Burton upon Trent.
    23'
    Frispark Nottingham Forest.
    24'
    30'
    Liam Boyce
    Burton Albion fosser forover og Liam Boyce fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    30'
    30'
    David Templeton
    Sjanse i Burton upon Trent! David Templeton (Burton Albion) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    30'
    John Brooks tildeler Burton Albion en corner. Jake Hesketh sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    30'
    Nottingham Forest tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    31'
    I Burton upon Trent har et frispark blitt tildelt bortelag.
    31'
    Straffe! Dommeren legger ballen på krittmerket for Burton Albion...
    32'
    Liam Boyce (Burton Albion) legger ballen på straffemerket ... og misbruker sjansen!
    32'
    Målsjanse til Nottingham Forest! Diogo Goncalves treffer mål, men keeper redder.
    34'
    Burton Albion, prøver et skudd, men det reddes
    34'
    38'
    Liam Boyce
    38'
    39'
    Ben Osborn (Nottingham Forest) løfter inn en corner fra høyre på Pirelli Stadium.
    43'
    44'
    Offside! El Arbi Hillel Soudani (Nottingham Forest) er alene igjennom, men dommer John Brooks ser at linjemannen er oppe med flagget.
    47'
    47'
    Gult kort til Nottingham Forest
    Michael Dawson (Nottingham Forest) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    47'
    Liam Boyce
    Burton Albion avanserer forover i Burton upon Trent. Liam Boyce avslutter, men treffer ikke mål.
    48'
    Gil Dias
    Målsjanse på Pirelli Stadium! Gil Dias fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    50'
    50'
    El Arbi Hillel Soudani
    El Arbi Hillel Soudani (Nottingham Forest) prøver å heade ballen i mål på Pirelli Stadium, men mislykkes.
    50'
    50'
    Nottingham Forest scorer selvmål!
    Burton Albion 1 - 0 Nottingham Forest
    Mål: Saidy Janko
    Selvmål! Saidy Janko er dagens uheldigste i Burton upon Trent, der stillingen nå er 1-0.
    52'
    Spillet på Pirelli Stadium er stoppet midlertidig fordi El Arbi Hillel Soudani ligger nede.
    53'
    55'
    Jake Hesketh vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    56'
    Spillerbytte - Nottingham Forest
    Inn: Lewis Grabban
    Ut: El Arbi Hillel Soudani
    El Arbi Hillel Soudani, som vridde seg i smerte tidligere, har blitt byttet ut. Lewis Grabban kommer inn for Nottingham Forest.
    56'
    57'
    Liam Bridcutt
    Nottingham Forest angriper. Liam Bridcutt får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    57'
    Jake Hesketh ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Burton upon Trent.
    57'
    Matty Cash
    Matty Cash (Nottingham Forest) avanserer forover på Pirelli Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    58'
    58'
    59'
    Nottingham Forest angriper på Pirelli Stadium, men Michael Dawson header utenfor.
    59'
    Dommer John Brooks ser at linjemannen løfter flagget, og Nottingham Forests Lewis Grabban blåses av for offside.
    59'
    62'
    Burton Albions Scott Fraser blåses av for offside på Pirelli Stadium.
    62'
    Mål for Burton Albion!
    Burton Albion 2 - 0 Nottingham Forest
    Mål: Scott Fraser
    Scott Fraser setter ballen i mål og øker Burton Albions ledelse til 2-0 i Burton upon Trent.
    64'
    Ben Osborn
    Ben Osborn (Nottingham Forest) kommer til en målsjanse på Pirelli Stadium, men klarer ikke å score.
    68'
    68'
    Inn: Joe Lolley
    Ut: Saidy Janko
    Nottingham Forest bytter ut Saidy Janko med Joe Lolley.
    69'
    Spillerbytte - Burton Albion
    Inn: Marvin Sordell
    Ut: David Templeton
    Burton Albion bytter ut David Templeton med Marvin Sordell. Dette er det første byttet som Nigel Clough gjør i dagens kamp.
    70'
    Mål for Nottingham Forest!
    Burton Albion 2 - 1 Nottingham Forest
    Mål: Lewis Grabban
    Målgivende: Gil Dias
    Mål! Lewis Grabban holder Nottingham Forestet inne i kampen med en redusering til 2-1. Gil Dias sto for den målgivende pasningen.
    70'
    Frispark for Nottingham Forest på egen banehalvdel.
    72'
    Scott Fraser
    Burton Albion angriper i Burton upon Trent. Scott Fraser avslutter på mål, men greier ikke å score.
    72'
    72'
    Jake Hesketh (Burton Albion) løfter inn en corner fra høyre på Pirelli Stadium.
    73'
    John Brooks tildeler Burton Albion en corner. Marvin Sordell sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    73'
    I Burton upon Trent slår Marvin Sordell en corner fra venstre.
    74'
    76'
    78'
    Nottingham Forest angriper, men Lewis Grabban vinkes av for offside.
    79'
    Burton Albion 3 - 1 Nottingham Forest
    Mål: Jake Hesketh
    Målgivende: Scott Fraser
    Mål! Jake Hesketh gir Burton Albion en komfortabel 3-1 ledelse. Flott spill fra Scott Fraser før målet.
    82'
    83'
    84'
    Inn: Arvin Appiah
    Ut: Liam Bridcutt
    Nottingham Forest gjør sitt tredje bytte. Liam Bridcutt erstattes av Arvin Appiah.
    84'
    Inn: Jake Buxton
    Ut: Scott Fraser
    Nigel Clough gjør dagens andre bytte i Burton upon Trent, når han tar ut Scott Fraser og setter inn Jake Buxton.
    85'
    John Brooks tildeler Nottingham Forest en corner. Ben Osborn sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    86'
    Matty Cash
    Matty Cash (Nottingham Forest) kommer til en målsjanse på Pirelli Stadium, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    86'
    Jake Hesketh ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    87'
    Inn: Joe Sbarra
    Ut: Jake Hesketh
    Joe Sbarra (Burton Albion) erstatter Jake Hesketh som ser ut til å måtte forlate Pirelli Stadium med en skade.
    88'
    Marvin Sordell (Burton Albion) løfter inn en corner fra venstre på Pirelli Stadium.
    89'
    Burton Albion fosser fremover, men Liam Boyce går rett i offsidefella.
    89'
    Burton Albion 3 - 2 Nottingham Forest
    Mål: Arvin Appiah
    Arvin Appiah setter inn en redusering på Pirelli Stadium. Stillingen er nå 3-2.
    90'+2
    90'+3
    I Burton upon Trent slår Joe Lolley en corner fra høyre.
    90'+3
    Dommer John Brooks venter med å sette i gang spillet fordi John Brayford ligger nede.