Hasan Ayaroglu (Bursaspor) løfter inn en corner fra høyre på Timsah Arena.
    Målsjanse til Bursaspor! Luka Capan treffer mål, men keeper redder.
    Joao Pedro
    Joao Pedro skyter i stolpen! Nære på for Bursaspor.
    18'
    18'
    Cagdas Altay signaliserer et frispark til Genclerbirligi SK på egen banehalvdel.
    20'
    Namik Alaskarov
    Namik Alaskarov (Bursaspor) kommer til en målsjanse på Timsah Arena, men klarer ikke å score.
    22'
    Frispark til Bursaspor på halvdelen til Genclerbirligi SK.
    22'
    Joao Pedro
    Joao Pedro (Bursaspor) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    23'
    24'
    25'
    Bursaspor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    26'
    Cagdas Altay tildeler Genclerbirligi SK en corner. Aksel Aktas sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    27'
    Dommer Cagdas Altay venter med å sette i gang spillet fordi Musa Sahindere ligger nede.
    29'
    Musa Sahindere er tilbake på banen igjen.
    30'
    I Bursa slår Namik Alaskarov en corner fra venstre.
    30'
    Bursaspor angriper i Bursa. Massimo Bruno fyrer av et skudd som går utenfor.
    31'
    Gökhan Gul vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    31'
    Gökhan Gul er på beina igjen og fortsetter kampen på Timsah Arena.
    32'
    33'
    34'
    Aksel Aktas
    Aksel Aktas (Genclerbirligi SK) pådrar seg et gult kort.
    34'
    34'
    Blessing Chibuike Eleke
    Blessing Chibuike Eleke (Genclerbirligi SK) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    35'
    Metehan Mert (Genclerbirligi SK) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Timsah Arena.
    38'
    Bursaspor må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Genclerbirligi SK.
    39'
    Gult kort til Bursaspor
    Nicolas Mauricio Zalazar
    Nicolas Zalazar (Bursaspor) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    39'
    Metehan Mert er på beina igjen og fortsetter kampen.
    39'
    Musa Sahindere ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    39'
    Musa Sahindere ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Bursa.
    40'
    Sjanse! Genclerbirligi SK avanserer forover, men Blessing Chibuike Eleke avslutter utenfor.
    40'
    Frispark for Genclerbirligi SK på egen banehalvdel.
    42'
    Cagdas Altay signaliserer et frispark til Bursaspor.
    43'
    Bursaspor angriper i Bursa. Namik Alaskarov fyrer av et skudd som går utenfor.
    45'+1
    45'+2
    45'+2
    45'+3
    45'+3
    I Bursa har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    47'
    Musa Sahindere
    Dommeren gir Musa Sahindere (Genclerbirligi SK) et gult kort.
    47'
    Cenk Sahin ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    53'
    Bursaspor slipper å klare seg uten Cenk Sahin som kommer tilbake på banen igjen.
    54'
    Cenk Sahin
    Cenk Sahin (Bursaspor) fyrer av et skudd som går utenfor.
    55'
    Spillerbytte - Genclerbirligi SK
    Inn: Rahmetullah Berisbek
    Ut: Aksel Aktas
    Bytte for Genclerbirligi SK. Rahmetullah Berisbek kommer inn for Aksel Aktas på Timsah Arena.
    56'
    Joao Pedro
    Joao Pedro (Bursaspor) kommer til en målsjanse på Timsah Arena, men klarer ikke å score.
    58'
    Rahmetullah Berisbek
    Genclerbirligi SK angriper. Rahmetullah Berisbek får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    61'
    Bursaspor, prøver et skudd, men det reddes
    61'
    Hasan Ayaroglu (Bursaspor) slår en corner fra høyre side på Timsah Arena.
    62'
    Dommer Cagdas Altay ser at linjemannen løfter flagget, og Genclerbirligi SKs Blessing Chibuike Eleke blåses av for offside.
    66'
    Frispark Genclerbirligi SK.
    67'
    68'
    Spillerbytte - Bursaspor
    Inn: Ismail Yuksek
    Ut: Namik Alaskarov
    Bursaspor gjør sitt første bytte. Namik Alaskarov erstattes av Ismail Yuksek.
    68'
    Inn: Tugbey Akgun
    Ut: Burak Altiparmak
    Mustafa Er gjør dagens andre bytte i Bursa, når han tar ut Burak Altiparmak og setter inn Tugbey Akgun.
    69'
    Frispark Bursaspor.
    70'
    Ismail Yuksek
    Ismail Yuksek (Bursaspor) kommer til avslutning på Timsah Arena, men headingen blir reddet.
    70'
    70'
    72'
    Rahmetullah Berisbek (Genclerbirligi SK) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    72'
    Inn: Ilker Karakas
    Ut: Baris Alici
    Baris Alici (Genclerbirligi SK) erstattes av Ilker Karakas.
    77'
    Inn: Sintayehu Sallalich
    Ut: Blessing Chibuike Eleke
    Metin Diyadin (Genclerbirligi SK) gjør sitt tredje bytte for dagen. Sintayehu Sallalich erstatter Blessing Chibuike Eleke.
    77'
    78'
    Inn: Ramazan Keskin
    Ut: Massimo Bruno
    Bursaspor bytter ut Massimo Bruno med Ramazan Keskin. Dette er det tredje byttet som Mustafa Er gjør i dagens kamp.
    78'
    Hasan Ayaroglu
    Målsjanse! Hasan Ayaroglu (Bursaspor) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    79'
    Hjørnespark til Bursaspor
    81'
    82'
    82'
    Cagdas Altay signaliserer et frispark til Genclerbirligi SK.
    84'
    Inn: Furkan Emre Unver
    Ut: Mehmet Erdem Ugurlu
    Mustafa Er gjør dagens fjerde bytte i Bursa, når han tar ut Mehmet Erdem Ugurlu og setter inn Furkan Emre Unver.
    87'
    Frispark til Genclerbirligi SK på halvdelen til Bursaspor.
    88'
    Frisparket tildelt Genclerbirligi SK er farlig nær Bursaspors målområde.
    89'
    Ilker Karakas
    Genclerbirligi SK angriper, men avslutningen til Ilker Karakas går utenfor.
    90'
    Hasan Ayaroglu (Bursaspor) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    90'+1
    Andre gule kort til Genclerbirligi SK
    Rahmetullah Berisbek (Genclerbirligi SK) må forlate banen etter å ha mottatt sitt andre gule kort i kampen.
    90'+1
    90'+3
    Bursaspor avanserer forover i Bursa. Ismail Yuksek avslutter, men treffer ikke mål.