Yusuf Ziya Gunduz signaliserer et frispark til Balikesirspor.
    4'
    Balikesirspor angriper, men Yusuf Ziya Gunduz blåser for offside.
    6'
    Yusuf Ziya Gunduz tildeler Bursaspor en corner. Burak Altiparmak sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    7'
    Balikesirspor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    7'
    Halil Colak
    Halil Colak (Balikesirspor) kommer seg fri på Timsah Arena, men avslutningen går utenfor.
    9'
    Burak Altiparmak (Bursaspor) løfter inn en corner fra venstre på Timsah Arena.
    11'
    Skudd på mål, Bursaspor
    11'
    Balikesirspor, prøver et skudd, men det reddes
    11'
    Balikesirspor må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Bursaspor.
    12'
    Burak Altiparmak
    Sjanse i Bursa! Burak Altiparmak (Bursaspor) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    13'
    13'
    I Bursa slår Burak Altiparmak en corner fra høyre.
    13'
    Yusuf Ziya Gunduz signaliserer et frispark til Bursaspor på egen banehalvdel.
    15'
    Skudd utenfor mål, Bursaspor
    16'
    Tugbey Akgun vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    17'
    Bursaspor slipper å klare seg uten Tugbey Akgun som kommer tilbake på banen igjen.
    18'
    I Bursa har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    20'
    Foxi Kethevohama (Balikesirspor) slår en corner fra høyre side på Timsah Arena.
    21'
    Foxi Kethevohama (Balikesirspor) løfter inn en corner fra høyre på Timsah Arena.
    22'
    Mål for Balikesirspor!
    Bursaspor 0 - 1 Balikesirspor
    Mål: Sedat Dursun
    Målgivende: Foxi Kethevohama
    Balikesirspor tar ledelsen 0-1 i Bursa etter en heading av Sedat Dursun! Flott spill fra Foxi Kethevohama før målet.
    22'
    En av Bursaspors spillere blir avblåst for offside på Timsah Arena.
    24'
    Ismail Yuksek
    Ismail Yuksek (Bursaspor) kommer til en målsjanse på Timsah Arena, men klarer ikke å score.
    27'
    Frispark Bursaspor.
    27'
    I Bursa slår Mert Yilmaz en corner fra høyre.
    28'
    Frispark til Bursaspor på halvdelen til Balikesirspor.
    28'
    Yusuf Ziya Gunduz signaliserer et frispark til Bursaspor like utenfor Balikesirspor-området.
    33'
    Thievy Bifouma
    Bursaspor angriper på Timsah Arena. Thievy Bifouma header utenfor.
    35'
    Skade: Balikesirspor
    35'
    Tilbake fra skade: Balikesirspor
    36'
    Yusuf Ziya Gunduz signaliserer et frispark til Bursaspor.
    38'
    Spillerbytte - Bursaspor
    Inn: Massimo Bruno
    Ut: Ismail Yuksek
    Bursaspor gjør sitt første bytte. Ismail Yuksek erstattes av Massimo Bruno.
    39'
    Inn: Kubilay Sonmez
    Ut: Ramazan Keskin
    Bytte for Bursaspor. Kubilay Sonmez kommer inn for Ramazan Keskin på Timsah Arena.
    39'
    Frispark for Balikesirspor på egen banehalvdel.
    39'
    Bursaspor fosser forover og Thievy Bifouma fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    44'
    44'
    Burak Altiparmak (Bursaspor) slår en corner fra venstre side på Timsah Arena.
    44'
    45'
    45'
    Inn: Joao Pedro
    Ut: Tugbey Akgun
    Tugbey Akgun (Bursaspor) erstattes av Joao Pedro.
    46'
    Massimo Bruno
    Bursaspor angriper, men avslutningen til Massimo Bruno går utenfor.
    48'
    Frispark i en god posisjon for Bursaspor!
    49'
    50'
    Furkan Emre Unver
    Furkan Emre Unver (Bursaspor) fyrer av et skudd som går utenfor.
    51'
    52'
    Mål for Bursaspor!
    Bursaspor 1 - 1 Balikesirspor
    Mål: Onur Atasayar
    Målgivende: Thievy Bifouma
    Mål! Onur Atasayar utligner for Bursaspor. Stillingen er dermed 1-1 i Bursa. Thievy Bifouma var nest sist på ballen.
    53'
    Gult kort til Balikesirspor
    Batuhan Isciler
    Batuhan Isciler (Balikesirspor) mottar sitt første gule kort for dagen på Timsah Arena.
    54'
    Cedric Kore
    Cedric Kore (Balikesirspor) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    55'
    Yusuf Ziya Gunduz tildeler Balikesirspor en corner. Foxi Kethevohama sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    58'
    Spillerbytte - Balikesirspor
    Inn: Cumali Bisi
    Ut: Cedric Kore
    Giray Bulak gjør dagens første bytte i Bursa, når han tar ut Cedric Kore og setter inn Cumali Bisi.
    58'
    Inn: Muhammed Dogan
    Ut: Foxi Kethevohama
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Balikesirspor. Inn kommer Muhammed Dogan, mens Foxi Kethevohama tar plass på benken.
    59'
    Inn: Oltion Bilalli
    Ut: Mahatma Otoo
    Balikesirspor bytter ut Mahatma Otoo med Oltion Bilalli. Dette er det tredje byttet som Giray Bulak gjør i dagens kamp.
    59'
    Frispark til Balikesirspor på halvdelen til Bursaspor.
    62'
    Det blir farlig! Frispark for Bursaspor er nær straffområde.
    63'
    Bursaspor 2 - 1 Balikesirspor
    Mål: Joao Pedro
    Målgivende: Furkan Emre Unver
    Mål! Bursaspor tar ledelsen med 2-1 etter en heading fra Joao Pedro. Det er en fin assist fra Furkan Emre Unver.
    64'
    Frispark Balikesirspor.
    65'
    Muhammed Dogan
    Målsjanse på Timsah Arena! Muhammed Dogan fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    66'
    Bursaspor, prøver et skudd, men det reddes
    66'
    66'
    Inn: Birol Parlak
    Ut: Peter Ambrose
    Balikesirspor bytter ut Peter Ambrose med Birol Parlak.
    71'
    Bursaspor angriper i Bursa, men blir avblåst for offside.
    72'
    Hjørnespark til Balikesirspor
    73'
    Balikesirspor angriper og Muhammed Dogan får avsluttet. Headingen treffer ikke Bursaspor-målet.
    73'
    Offside! Doga Iseri (Balikesirspor) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    74'
    76'
    Yusuf Ziya Gunduz signaliserer et frispark til Balikesirspor på egen banehalvdel.
    77'
    Bursaspor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    80'
    Inn: Hasan Ayaroglu
    Ut: Thievy Bifouma
    Bursaspor gjør sitt fjerde bytte. Thievy Bifouma erstattes av Hasan Ayaroglu.
    81'
    Inn: Huseyin Karabey
    Ut: Doga Iseri
    Giray Bulak (Balikesirspor) gjør sitt femte bytte for dagen. Huseyin Karabey erstatter Doga Iseri.
    81'
    Bursaspor avanserer forover i Bursa. Burak Altiparmak avslutter, men treffer ikke mål.