Altinordu FK tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Frispark for Bursaspor på egen banehalvdel.
    Sjanse! Altinordu FK avanserer forover, men Okan Derici avslutter utenfor.
    Koray Gencerler signaliserer et frispark til Altinordu FK på egen banehalvdel.
    6'
    Koray Gencerler signaliserer et frispark til Bursaspor på egen banehalvdel.
    11'
    Batuhan Kirdaroglu
    Batuhan Kirdaroglu (Altinordu FK) avanserer forover på Timsah Arena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    12'
    Bursaspor, prøver et skudd, men det reddes
    12'
    Okan Derici (Altinordu FK) slår en corner fra høyre side på Timsah Arena.
    12'
    Abdou Traore (Bursaspor) løfter inn en corner fra høyre på Timsah Arena.
    17'
    Koray Gencerler signaliserer et frispark til Bursaspor.
    21'
    Frispark til Altinordu FK på halvdelen til Bursaspor.
    22'
    Frisparket tildelt Altinordu FK er farlig nær Bursaspors målområde.
    23'
    Gult kort til Bursaspor
    Anil Karaer
    Dommer Koray Gencerler gir Anil Karaer (Bursaspor) et gult kort.
    23'
    29'
    Bursaspor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    33'
    Skudd på mål, Altinordu FK
    34'
    34'
    Hjørnespark til Altinordu FK
    35'
    37'
    Gult kort til Altinordu FK
    Ufuk Budak
    Ufuk Budak (Altinordu FK) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    37'
    Abdou Traore
    Bursaspor angriper i Bursa. Abdou Traore fyrer av et skudd som går utenfor.
    38'
    Koray Gencerler tildeler Bursaspor en corner. Abdou Traore sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    41'
    Bursaspor angriper, men Koray Gencerler blåser for offside.
    41'
    Hjørnespark til Bursaspor
    43'
    Koray Gencerler signaliserer et frispark til Altinordu FK like utenfor Bursaspor-området.
    44'
    45'+1
    Kubilay Kanatsizkus
    Kubilay Kanatsizkus (Bursaspor) kommer seg fri på Timsah Arena, men avslutningen går utenfor.
    45'+2
    Spillerbytte - Bursaspor
    Inn: Evgen Seleznov
    Ut: Kubilay Kanatsizkus
    Irfan Buz gjør dagens første bytte i Bursa, når han tar ut Kubilay Kanatsizkus og setter inn Evgen Seleznov.
    46'
    46'
    Bursaspor angriper, men blir avblåst for offside.
    49'
    Rødt kort til Bursaspor
    Tayfur Bingol
    Bursaspor må klare seg uten Tayfur Bingol etter at han får et direkte rødt kort!
    50'
    Dommer Koray Gencerler venter med å sette i gang spillet fordi Husamettin Yener ligger nede.
    50'
    52'
    52'
    Husamettin Yener ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Bursa.
    55'
    55'
    Inn: Recep Aydin
    Ut: Ozer Hurmaci
    Bursaspor bytter ut Ozer Hurmaci med Recep Aydin. Dette er det andre byttet som Irfan Buz gjør i dagens kamp.
    58'
    Skudd utenfor mål, Bursaspor
    60'
    Spillerbytte - Altinordu FK
    Inn: Metehan Mimaroglu
    Ut: Batuhan Kirdaroglu
    Batuhan Kirdaroglu (Altinordu FK) erstattes av Metehan Mimaroglu.
    61'
    Abdullahi Shehu
    Abdullahi Shehu (Bursaspor) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    61'
    63'
    63'
    Frispark Bursaspor.
    64'
    I Bursa har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    66'
    Frispark i en god posisjon for Bursaspor!
    67'
    67'
    68'
    Mål for Bursaspor!
    Bursaspor 1 - 0 Altinordu FK
    Mål: Abdou Traore
    Målgivende: Recep Aydin
    I Bursa tar Bursaspor ledelsen 1-0 etter et mål av Abdou Traore. Recep Aydin var nest sist på ballen.
    69'
    71'
    Inn: Atakan Uner
    Ut: Husamettin Yener
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Altinordu FK. Inn kommer Atakan Uner, mens Husamettin Yener tar plass på benken.