Kampen er i gang på Turf Moor.
    Tottenham Hotspur FC angriper i Burnley, men blir avblåst for offside.
    2'
    Harry Kane
    Tottenham Hotspur FC avanserer forover i Burnley. Harry Kane avslutter, men treffer ikke mål.
    4'
    Frispark Burnley FC.
    5'
    I Burnley slår Johann Gudmundsson en corner fra høyre.
    14'
    Josh Brownhill
    Josh Brownhill (Burnley FC) kommer til en målsjanse på Turf Moor, men klarer ikke å score.
    14'
    Frispark for Burnley FC på egen banehalvdel.
    17'
    Peter Bankes signaliserer et frispark til Tottenham Hotspur FC.
    18'
    I Burnley har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    20'
    Tottenham Hotspur FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    23'
    Bryan Salvatierra ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    23'
    Bryan Salvatierra er på beina igjen og fortsetter kampen på Turf Moor.
    24'
    Spillerbytte - Tottenham Hotspur
    Inn: Lucas Moura
    Ut: Bryan Salvatierra
    Tottenham Hotspur FC bytter ut Bryan Salvatierra som ikke ser ut til å kunne fortsette. Nuno Espirito Santo blir dermed tvunget til å gjøre sitt første bytte og setter inn Lucas Moura.
    25'
    Peter Bankes signaliserer et frispark til Tottenham Hotspur FC på egen banehalvdel.
    28'
    Frispark til Tottenham Hotspur FC på halvdelen til Burnley FC.
    29'
    Burnley FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    32'
    Connor Roberts vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    35'
    Connor Roberts er tilbake på banen igjen.
    37'
    Burnley FC fosser fremover, men Peter Bankes blåser for offside på Turf Moor.
    41'
    42'
    Peter Bankes tildeler Tottenham Hotspur FC en corner. Giovani Lo Celso sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    43'
    Harry Kane
    Harry Kane (Tottenham Hotspur FC) kommer seg fri på Turf Moor, men avslutningen går utenfor.
    43'
    47'
    48'
    Frispark for Tottenham Hotspur FC på egen banehalvdel.
    53'
    56'
    57'
    59'
    Spillerbytte - Burnley
    Inn: Chris Wood
    Ut: Matej Vydra
    Bytte for Burnley FC. Chris Wood kommer inn for Matej Vydra på Turf Moor.
    60'
    Inn: Ashley Barnes
    Ut: Jay Rodriguez
    Burnley FC bytter ut Jay Rodriguez med Ashley Barnes. Dette er det andre byttet som Sean Dyche gjør i dagens kamp.
    60'
    Giovani Lo Celso
    Sjanse til Tottenham Hotspur FC! Giovani Lo Celso er nær ved å score, men keeper redder.
    65'
    Burnley, prøver et skudd, men det reddes
    65'
    Inn: Son Heung-min
    Ut: Steven Bergwijn
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Tottenham Hotspur FC. Inn kommer Son Heung-min, mens Steven Bergwijn tar plass på benken.
    66'
    Giovani Lo Celso (Tottenham Hotspur FC) løfter inn en corner fra høyre på Turf Moor.
    67'
    Inn: Tanguy Ndombele
    Ut: Oliver Skipp
    Nuno Espirito Santo (Tottenham Hotspur FC) gjør sitt tredje bytte for dagen. Tanguy Ndombele erstatter Oliver Skipp.
    67'
    Mål for Tottenham Hotspur!
    Burnley 0 - 1 Tottenham Hotspur
    Mål: Lucas Moura
    Målgivende: Emerson
    Mål! Lucas Moura gir Tottenham Hotspur FC ledelsen 0-1 etter en velplassert heading. Flott spill fra Emerson før målet.
    68'
    70'
    Gult kort til Burnley
    Connor Roberts
    Dommer Peter Bankes viser Connor Roberts (Burnley FC) det gule kortet.
    70'
    Lucas Moura
    Målsjanse til Tottenham Hotspur FC! Lucas Moura treffer mål, men keeper redder.
    72'
    72'
    Pierluigi Gollini
    Tottenham Hotspur FC angriper. Pierluigi Gollini får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    74'
    74'
    74'
    Inn: Maxwel Cornet
    Ut: Dwight McNeil
    Burnley FC bytter ut Dwight McNeil med Maxwel Cornet.
    75'
    Inn: Aaron Lennon
    Ut: Johann Gudmundsson
    Sean Dyche gjør dagens fjerde bytte i Burnley, når han tar ut Johann Gudmundsson og setter inn Aaron Lennon.
    75'
    Peter Bankes signaliserer et frispark til Burnley FC på egen banehalvdel.
    76'
    78'
    Frispark til Burnley FC på halvdelen til Tottenham Hotspur FC.
    80'
    Ashley Barnes
    Burnley FC fosser forover og Ashley Barnes fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.