2'
    Frispark for Newcastle United FC på egen banehalvdel.
    2'
    Jacob Bruun Larsen
    Burnley FC fosser forover og Jacob Bruun Larsen fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    3'
    Newcastle United, prøver et skudd, men det reddes
    3'
    Jacob Bruun Larsen (Burnley FC) kommer seg fri på Turf Moor, men avslutningen går utenfor.
    4'
    Anthony Taylor signaliserer et frispark til Burnley FC.
    9'
    Anthony Taylor tildeler Newcastle United FC en corner. Anthony Gordon sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    11'
    Newcastle United FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    14'
    Gult kort til Newcastle United
    Callum Wilson
    Callum Wilson (Newcastle United FC) mottar sitt første gule kort for dagen på Turf Moor.
    18'
    Anthony Taylor signaliserer et frispark til Burnley FC på egen banehalvdel.
    18'
    Mål for Newcastle United!
    Burnley 0 - 1 Newcastle United
    Mål: Callum Wilson
    Mål! Newcastle United FC tar ledelsen 0-1 takket være en scoring av Callum Wilson på Turf Moor.
    19'
    Skudd på mål, Burnley
    21'
    21'
    Hjørnespark til Newcastle United
    22'
    Burnley FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    22'
    Valentino Livramento
    Målsjanse til Newcastle United FC! Valentino Livramento treffer mål, men keeper redder.
    25'
    Burnley, prøver et skudd, men det reddes
    25'
    Anthony Gordon (Newcastle United FC) slår en corner fra høyre side på Turf Moor.
    26'
    Skudd utenfor mål, Newcastle United
    27'
    27'
    Lyle Foster
    Burnley FC angriper, men avslutningen til Lyle Foster går utenfor.
    28'
    Anthony Taylor tildeler Burnley FC en corner. Josh Cullen sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    32'
    32'
    I Burnley slår Lewis Hall en corner fra venstre.
    33'
    Anthony Gordon (Newcastle United FC) løfter inn en corner fra venstre på Turf Moor.
    34'
    Dan Burn
    Newcastle United FC angriper på Turf Moor. Dan Burn header utenfor.
    34'
    Burnley 0 - 2 Newcastle United
    Mål: Sean Longstaff
    Målgivende: Jacob Murphy
    Sean Longstaff øker Newcastle United FCs ledelse til 0-2! Flott spill fra Jacob Murphy før målet.
    35'
    Gult kort til Burnley
    Maxime Esteve
    Dommer Anthony Taylor viser Maxime Esteve (Burnley FC) det gule kortet.
    37'
    Frispark Newcastle United FC.
    37'
    Anthony Taylor signaliserer et frispark til Newcastle United FC like utenfor Burnley FC-området.
    37'
    Skudd på mål, Newcastle United
    38'
    38'
    Burnley 0 - 3 Newcastle United
    Mål: Bruno Guimaraes
    Målgivende: Anthony Gordon
    Mål! Bruno Guimaraes gir Newcastle United FC en komfortabel 0-3 ledelse. Anthony Gordon var nest sist på ballen.
    40'
    Dommer Anthony Taylor venter med å sette i gang spillet fordi Maxime Esteve ligger nede.
    42'
    Spillerbytte - Burnley
    Inn: Hjalmar Ekdal
    Ut: Maxime Esteve
    Burnley FC bytter ut Maxime Esteve som ikke ser ut til å kunne fortsette. Vincent Kompany blir dermed tvunget til å gjøre sitt første bytte og setter inn Hjalmar Ekdal.
    45'
    Jacob Murphy
    Jacob Murphy (Newcastle United FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    45'+2
    I Burnley har et frispark blitt tildelt bortelag.
    45'+3
    Alexander Isak
    Alexander Isak (Newcastle United FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    45'+4
    Jacob Bruun Larsen (Burnley FC) slår en corner fra høyre side på Turf Moor.
    45'+6
    Lyle Foster
    Burnley FC angriper i Burnley. Lyle Foster fyrer av et skudd som går utenfor.
    48'
    50'
    Josh Brownhill
    Dommeren gir Josh Brownhill (Burnley FC) et gult kort.
    51'
    Straffe til Newcastle United
    51'
    Anthony Taylor tildeler Newcastle United FC et straffespark på Turf Moor. Alexander Isak går fram ...og bommer!
    52'
    Frispark for Burnley FC på egen banehalvdel.
    52'
    VAR sjekker om det er straffe
    54'
    Burnley 0 - 4 Newcastle United
    Mål: Alexander Isak
    Newcastle United FC går opp i en 0-4 ledelse etter et mål av Alexander Isak. Jacob Murphy sto for den målgivende pasningen.
    55'
    Anthony Taylor tildeler Newcastle United FC en corner. Lewis Hall sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    59'
    Frispark til Burnley FC på halvdelen til Newcastle United FC.
    62'
    Inn: Johann Gudmundsson
    Ut: Jacob Bruun Larsen
    Vincent Kompany (Burnley FC) gjør sitt andre bytte for dagen. Johann Gudmundsson erstatter Jacob Bruun Larsen.
    62'
    65'
    68'
    68'
    Spillerbytte - Newcastle United
    Inn: Harvey Barnes
    Ut: Callum Wilson
    Newcastle United FC bytter ut Callum Wilson med Harvey Barnes.
    69'
    Inn: Elliot Anderson
    Ut: Jacob Murphy
    Bytte for Newcastle United FC. Elliot Anderson kommer inn for Jacob Murphy på Turf Moor.
    69'
    Lewis Hall (Newcastle United FC) løfter inn en corner fra venstre på Turf Moor.
    69'
    Skudd utenfor mål, Burnley
    71'
    72'
    Elliot Anderson
    Elliot Anderson (Newcastle United FC) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    72'
    Anthony Taylor signaliserer et frispark til Newcastle United FC på egen banehalvdel.
    73'
    Inn: Miguel Almiron
    Ut: Alexander Isak
    Eddie Howe gjør dagens tredje bytte i Burnley, når han tar ut Alexander Isak og setter inn Miguel Almiron.
    77'
    Inn: Joelinton
    Ut: Sean Longstaff
    Newcastle United FC gjør sitt fjerde bytte. Sean Longstaff erstattes av Joelinton.
    77'
    Wilson Odobert
    Burnley FC avanserer forover i Burnley. Wilson Odobert avslutter, men treffer ikke mål.
    79'
    Anthony Gordon
    Målsjanse! Anthony Gordon (Newcastle United FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    80'
    Lyle Foster
    Sjanse til Burnley FC! Lyle Foster er nær ved å score, men keeper redder.
    84'
    84'
    Frispark til Newcastle United FC på halvdelen til Burnley FC.
    84'
    Inn: Zeki Amdouni
    Ut: Josh Brownhill
    Burnley FC bytter ut Josh Brownhill med Zeki Amdouni. Dette er det tredje byttet som Vincent Kompany gjør i dagens kamp.
    85'
    Inn: David Datro Fofana
    Ut: Lyle Foster
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Burnley FC. Inn kommer David Datro Fofana, mens Lyle Foster tar plass på benken.
    85'
    Inn: Matt Ritchie
    Ut: Anthony Gordon
    Anthony Gordon (Newcastle United FC) erstattes av Matt Ritchie.
    85'
    Johann Gudmundsson (Burnley FC) slår en corner fra venstre side på Turf Moor.
    86'
    Mål for Burnley!
    Burnley 1 - 4 Newcastle United
    Mål: Dara O'Shea
    Målgivende: Johann Gudmundsson
    Dara O'Shea (Burnley FC) reduserer til 1-4 etter en heading. Det er en fin assist fra Johann Gudmundsson.
    86'
    Matt Ritchie (Newcastle United FC) løfter inn en corner fra høyre på Turf Moor.
    88'
    Matt Ritchie
    Sjanse i Burnley! Matt Ritchie (Newcastle United FC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    90'
    90'
    90'+1
    Harvey Barnes
    Sjanse i Burnley! Harvey Barnes (Newcastle United FC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    90'+3
    90'+3
    90'+3
    90'+3
    Anthony Taylor tildeler Newcastle United FC en corner. Matt Ritchie sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.