2'
    Rafael Sanchez Lopez signaliserer et frispark til Burgos på egen banehalvdel.
    3'
    Alejandro San Cristobal Sanchez
    Sjanse til Burgos! Alejandro San Cristobal Sanchez er nær ved å score, men keeper redder.
    8'
    Levante UD, prøver et skudd, men det reddes
    8'
    Sjanse! Burgos avanserer forover, men Alejandro San Cristobal Sanchez avslutter utenfor.
    8'
    Kevin Appin
    Burgos fosser forover og Kevin Appin fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    9'
    9'
    I Burgos slår Pablo Martinez en corner fra høyre.
    12'
    Levante UD angriper, men blir avblåst for offside.
    14'
    En av Burgoss spillere blir avblåst for offside.
    16'
    Frispark for Burgos på egen banehalvdel.
    21'
    Alejandro San Cristobal Sanchez (Burgos) løfter inn en corner fra venstre på Municipal El Plantio.
    23'
    Mål for Burgos CF!
    Burgos CF 1 - 0 Levante UD
    Mål: Alejandro San Cristobal Sanchez
    Burgos leder 1-0 etter en scoring av Alejandro San Cristobal Sanchez.
    23'
    Burgos tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    24'
    En av Burgoss spillere blir avblåst for offside på Municipal El Plantio.
    29'
    Pablo Martinez (Levante UD) slår en corner fra venstre side på Municipal El Plantio.
    30'
    Rafael Sanchez Lopez tildeler Burgos en corner. Alejandro San Cristobal Sanchez sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    32'
    34'
    Giorgi Kochorashvili
    Giorgi Kochorashvili (Levante UD) fyrer av et skudd som går utenfor.
    34'
    Fabrício Do Rosario
    Fabrício Do Rosario (Levante UD) kommer til en målsjanse på Municipal El Plantio, men klarer ikke å score.
    35'
    Andres Fernandez
    Levante UD angriper, men avslutningen til Andres Fernandez går utenfor.
    38'
    Levante UD angriper, men Rafael Sanchez Lopez blåser for offside.
    39'
    Curro
    Målsjanse på Municipal El Plantio! Curro fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    40'
    40'
    Rafael Sanchez Lopez tildeler Burgos en corner. Curro sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    41'
    Daniel Ojeda
    Målsjanse til Burgos! Daniel Ojeda treffer mål, men keeper redder.
    41'
    41'
    Skudd utenfor mål, Burgos CF
    41'
    Levante UD tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    42'
    43'
    Curro (Burgos) løfter inn en corner fra høyre på Municipal El Plantio.
    47'
    Curro
    Curro (Burgos) kommer seg fri på Municipal El Plantio, men avslutningen går utenfor.
    47'
    I Burgos har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    48'
    Gult kort til Burgos CF
    Aitor Cordoba Querejeta
    Dommer Rafael Sanchez Lopez viser Aitor Cordoba Querejeta (Burgos) det gule kortet.
    50'
    Hjørnespark til Levante UD
    51'
    Pablo Martinez
    Levante UD angriper i Burgos. Pablo Martinez avslutter på mål, men greier ikke å score.
    51'
    Burgos CF, prøver et skudd, men det reddes
    51'
    Frispark til Levante UD på halvdelen til Burgos.
    52'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Aitor Cordoba Querejeta (Burgos) vrir seg av smerte i gresset.
    56'
    Fer Nino
    Dommer Rafael Sanchez Lopez gir Fer Nino (Burgos) et gult kort.
    57'
    Aitor Cordoba Querejeta ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Burgos.
    58'
    Rafael Sanchez Lopez signaliserer et frispark til Burgos.
    58'
    Rafael Sanchez Lopez tildeler Levante UD en corner. Pablo Martinez sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    60'
    Målsjanse! Fabrício Do Rosario (Levante UD) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    60'
    Spillerbytte - Burgos CF
    Inn: Alex Bermejo Escribano
    Ut: Daniel Ojeda
    Jon Perez Bolo (Burgos) gjør sitt første bytte for dagen. Alex Bermejo Escribano erstatter Daniel Ojeda.
    61'
    Inn: Eduardo Espiau
    Ut: Fer Nino
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Burgos. Inn kommer Eduardo Espiau, mens Fer Nino tar plass på benken.
    61'
    Frispark Burgos.
    62'
    Levante UD avanserer forover i Burgos. Fabrício Do Rosario avslutter, men treffer ikke mål.
    63'
    Kevin Appin
    Kevin Appin (Burgos) pådrar seg et gult kort.
    64'
    Frispark for Levante UD på egen banehalvdel.
    64'
    65'
    Gult kort til Levante UD
    Fabrício Do Rosario (Levante UD) får et gult kort av dommer Rafael Sanchez Lopez.
    65'
    Jose Matos (Burgos) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Municipal El Plantio.
    65'
    Jose Matos kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Municipal El Plantio.
    66'
    Inn: Grego Sierra
    Ut: Kevin Appin
    Burgos bytter ut Kevin Appin med Grego Sierra. Dette er det tredje byttet som Jon Perez Bolo gjør i dagens kamp.
    66'
    68'
    Alex Bermejo Escribano
    Alex Bermejo Escribano skyter i stolpen! Nesten mål for Burgos.
    70'
    Giorgi Kochorashvili (Levante UD) slår en corner fra høyre side på Municipal El Plantio.
    71'
    Mål for Levante UD!
    Burgos CF 1 - 1 Levante UD
    Mål: Brugue
    Målgivende: Adrian De La Fuente
    Utligning! Brugue setter ballen i mål og stillingen er nå 1-1. Adrian De La Fuente var nest sist på ballen.
    72'
    Inn: Joni Montiel
    Ut: Aitor Cordoba Querejeta
    Bytte for Burgos. Joni Montiel kommer inn for Aitor Cordoba Querejeta på Municipal El Plantio.
    75'
    Inn: Ander Martin
    Ut: Alejandro San Cristobal Sanchez
    Alejandro San Cristobal Sanchez (Burgos) erstattes av Ander Martin.
    75'
    Pablo Martinez (Levante UD) løfter inn en corner fra høyre på Municipal El Plantio.
    77'
    Curro
    Curro (Burgos) avanserer forover på Municipal El Plantio. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    78'
    78'
    Ander Martin
    Ander Martin (Burgos) prøver å heade ballen i mål på Municipal El Plantio, men mislykkes.
    78'
    78'
    Spillerbytte - Levante UD
    Inn: Andres Garcia Robledo
    Ut: Xavier Grande Sanchez
    Levante UD bytter ut Xavier Grande Sanchez med Andres Garcia Robledo.
    81'
    Inn: Sergio Lozano
    Ut: Pablo Martinez
    Levante UD gjør sitt andre bytte. Pablo Martinez erstattes av Sergio Lozano.
    81'
    Inn: Mohamed Bouldini
    Ut: Fabrício Do Rosario
    Felipe Minambres gjør dagens tredje bytte i Burgos, når han tar ut Fabrício Do Rosario og setter inn Mohamed Bouldini.
    81'
    Carlos Alvarez
    Levante UD angriper i Burgos. Carlos Alvarez fyrer av et skudd som går utenfor.
    82'
    Curro
    Sjanse i Burgos! Curro (Burgos) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    85'
    85'
    I Burgos slår Joni Montiel en corner fra venstre.
    86'
    Anderson Arroyo
    Målsjanse! Anderson Arroyo (Burgos) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    86'
    87'
    Inn: Alejandro Cantero
    Ut: Brugue
    Felipe Minambres gjør dagens fjerde bytte i Burgos, når han tar ut Brugue og setter inn Alejandro Cantero.
    87'
    Skudd på mål, Burgos CF
    88'
    88'
    89'
    Alex Munoz
    Alex Munoz (Levante UD) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    90'+1
    Miguel Atienza
    Miguel Atienza (Burgos) mottar sitt første gule kort for dagen på Municipal El Plantio.
    90'+2
    90'+2
    Nikola Maras
    Nikola Maras (Levante UD) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    90'+2
    Inn: Robert Ibanez
    Ut: Ivan Romero de Avila Araque
    Levante UD gjør sitt femte bytte. Ivan Romero de Avila Araque erstattes av Robert Ibanez.
    90'+3
    Joni Montiel
    Burgos angriper. Joni Montiel får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.