Miguel Sesma Espinosa signaliserer et frispark til Burgos.
    Miguel Sesma Espinosa tildeler Club Deportivo Eldense en corner. Marc Mateu sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    4'
    Club Deportivo Eldense scorer på straffe!
    Burgos CF 0 - 1 Club Deportivo Eldense
    Mål: Mario Soberon Gutierrez
    Mario Soberon Gutierrez dundrer inn et straffespark på Municipal El Plantio. Stillingen er nå 0-1.
    5'
    Burgos tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    7'
    Kevin Appin (Burgos) løfter inn en corner fra venstre på Municipal El Plantio.
    10'
    Frispark til Club Deportivo Eldense på halvdelen til Burgos.
    10'
    Frispark for Burgos på egen banehalvdel.
    11'
    Miki Munoz
    Miki Munoz (Burgos) fyrer av et skudd som går utenfor.
    14'
    Det blir farlig! Frispark for Club Deportivo Eldense er nær straffområde.
    16'
    Miguel Sesma Espinosa signaliserer et frispark til Burgos på egen banehalvdel.
    19'
    Joni Montiel (Burgos) slår en corner fra høyre side på Municipal El Plantio.
    20'
    21'
    Mål for Burgos CF!
    Burgos CF 1 - 1 Club Deportivo Eldense
    Mål: Kevin Appin
    Målgivende: Alejandro San Cristobal Sanchez
    Kevin Appin scorer og utligningen er et faktum på Municipal El Plantio. 1-1. Alejandro San Cristobal Sanchez var nest sist på ballen.
    24'
    Målet til Burgos CF sjekkes av VAR
    25'
    Målet til Burgos CF blir stående
    27'
    Skudd på mål, Club Deportivo Eldense
    28'
    Burgos CF, prøver et skudd, men det reddes
    28'
    Hjørnespark til Burgos CF
    30'
    Skudd på mål, Burgos CF
    30'
    Club Deportivo Eldense, prøver et skudd, men det reddes
    30'
    Burgos fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    30'
    33'
    Fer Nino
    I Burgos får Fer Nino (Burgos) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    38'
    38'
    39'
    40'
    Jose Matos
    Sjanse! Burgos avanserer forover, men Jose Matos avslutter utenfor.
    40'
    Marc Mateu (Club Deportivo Eldense) slår en corner fra høyre side på Municipal El Plantio.
    44'
    Mål for Club Deportivo Eldense!
    Burgos CF 1 - 2 Club Deportivo Eldense
    Mål: Juan Tomas Ortuno Martinez
    Målgivende: Mario Soberon Gutierrez
    Juan Tomas Ortuno Martinez dundrer ballen i mål og Club Deportivo Eldense tar ledelsen 1-2 på Municipal El Plantio. Flott spill fra Mario Soberon Gutierrez før målet.
    44'
    Skudd utenfor mål, Burgos CF
    45'+3
    Miguel Sesma Espinosa signaliserer et frispark til Burgos like utenfor Club Deportivo Eldense-området.
    45'+4
    Gult kort til Club Deportivo Eldense
    Juan Tomas Ortuno Martinez
    Juan Tomas Ortuno Martinez (Club Deportivo Eldense) får et gult kort av dommer Miguel Sesma Espinosa.
    45'+4
    45'+6
    Spillerbytte - Burgos CF
    Inn: Daniel Ojeda
    Ut: Kevin Appin
    Burgos gjør sitt første bytte. Kevin Appin erstattes av Daniel Ojeda.
    46'
    Alejandro San Cristobal Sanchez
    Burgos angriper, men avslutningen til Alejandro San Cristobal Sanchez går utenfor.
    46'
    Daniel Ojeda
    Sjanse til Burgos! Daniel Ojeda er nær ved å score, men keeper redder.
    48'
    48'
    Sjanse i Burgos! Alejandro San Cristobal Sanchez (Burgos) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    51'
    51'
    Frispark i en god posisjon for Club Deportivo Eldense!
    52'
    David Timor
    David Timor (Club Deportivo Eldense) avanserer forover på Municipal El Plantio. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    53'
    53'
    Hjørnespark til Club Deportivo Eldense
    54'
    Inn: Miguel Atienza
    Ut: Miki Munoz
    Burgos bytter ut Miki Munoz med Miguel Atienza. Dette er det andre byttet som Jon Perez Bolo gjør i dagens kamp.
    55'
    57'
    59'
    60'
    60'
    Spillerbytte - Club Deportivo Eldense
    Inn: Ivan Chapela
    Ut: Joel Jorquera Romero
    Fernando Estevez Martin gjør dagens første bytte i Burgos, når han tar ut Joel Jorquera Romero og setter inn Ivan Chapela.
    62'
    Joni Montiel
    Burgos angriper i Burgos. Joni Montiel fyrer av et skudd som går utenfor.
    62'
    Frispark Burgos.
    64'
    66'
    66'
    I Burgos har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    67'
    Sergio Ortuno Diaz
    Dommer Miguel Sesma Espinosa viser Sergio Ortuno Diaz (Club Deportivo Eldense) det gule kortet.
    67'
    68'
    Gult kort til Burgos CF
    Dommer Miguel Sesma Espinosa gir Alejandro San Cristobal Sanchez (Burgos) et gult kort.
    68'
    Inn: Borja Gonzalez Tejada
    Ut: Anderson Arroyo
    Jon Perez Bolo (Burgos) gjør sitt tredje bytte for dagen. Borja Gonzalez Tejada erstatter Anderson Arroyo.
    69'
    Inn: Eduardo Espiau
    Ut: Joni Montiel
    Bytte for Burgos. Eduardo Espiau kommer inn for Joni Montiel på Municipal El Plantio.
    70'
    71'
    Inn: Pedro Luis Capo Payeras
    Ut: Mario Soberon Gutierrez
    Mario Soberon Gutierrez (Club Deportivo Eldense) erstattes av Pedro Luis Capo Payeras.
    71'
    73'
    Pedro Luis Capo Payeras
    Pedro Luis Capo Payeras (Club Deportivo Eldense) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    73'
    75'
    Aitor Cordoba Querejeta
    Aitor Cordoba Querejeta (Burgos) header utenfor.
    75'
    Daniel Ojeda (Burgos) kommer seg fri på Municipal El Plantio, men avslutningen går utenfor.
    78'
    Alejandro Bernal Carreras ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    78'
    Alejandro Bernal Carreras kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Municipal El Plantio.
    79'
    Inn: Florin Andone
    Ut: Juan Tomas Ortuno Martinez
    Bytte for Club Deportivo Eldense. Florin Andone kommer inn for Juan Tomas Ortuno Martinez på Municipal El Plantio.
    81'
    Inn: Jesus Clemente Corcho
    Ut: Sergio Ortuno Diaz
    Club Deportivo Eldense bytter ut Sergio Ortuno Diaz med Jesus Clemente Corcho. Dette er det fjerde byttet som Fernando Estevez Martin gjør i dagens kamp.
    81'
    82'
    Inn: Alex Bermejo Escribano
    Ut: Fer Nino
    Jon Perez Bolo gjør dagens femte bytte i Burgos, når han tar ut Fer Nino og setter inn Alex Bermejo Escribano.
    83'
    84'
    Club Deportivo Eldense må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Burgos.
    85'
    87'
    Kan Burgos utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    88'
    David Timor
    David Timor (Club Deportivo Eldense) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    88'
    89'
    Frispark Club Deportivo Eldense.
    90'
    En av Club Deportivo Eldenses spillere blir avblåst for offside.
    90'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Burgos fordi David Timor får behandling for en skade på banen.
    90'+2
    Club Deportivo Eldense slipper å klare seg uten David Timor som kommer tilbake på banen i Burgos.
    90'+3
    Frisparket tildelt Burgos er farlig nær Club Deportivo Eldenses målområde.
    90'+3
    Alex Bermejo Escribano
    Sjanse i Burgos! Alex Bermejo Escribano (Burgos) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.