Ivan Caparros Hernandez signaliserer et frispark til Lugo.
    Curro (Burgos) slår en corner fra venstre side på Municipal El Plantio.
    Alex Bermejo Escribano (Burgos) kommer til en målsjanse på Municipal El Plantio, men klarer ikke å score.
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Alberto Rodriguez (Lugo) vrir seg av smerte i gresset.
    Lugo slipper å klare seg uten Alberto Rodriguez som kommer tilbake på banen i Burgos.
    24'
    Burgos angriper, men avslutningen til Alex Bermejo Escribano går utenfor.
    28'
    Ivan Caparros Hernandez tildeler Lugo en corner. Idrissa Thiam sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    29'
    Leandro Antonetti vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    30'
    I Burgos slår Curro en corner fra venstre.
    31'
    Leandro Antonetti kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Municipal El Plantio.
    31'
    Gaspar Campos
    Burgos avanserer forover i Burgos. Gaspar Campos avslutter, men treffer ikke mål.
    32'
    Ivan Caparros Hernandez signaliserer et frispark til Lugo på egen banehalvdel.
    36'
    Sebas Moyano
    Sjanse til Lugo! Sebas Moyano er nær ved å score, men keeper redder.
    40'
    Burgos CF, prøver et skudd, men det reddes
    40'
    Idrissa Thiam (Lugo) slår en corner fra venstre side på Municipal El Plantio.
    40'
    Burgos tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    40'
    Gult kort til Burgos CF
    Unai Elgezabal
    Unai Elgezabal (Burgos) mottar sitt første gule kort for dagen på Municipal El Plantio.
    45'+1
    45'+1
    Mål for CD Lugo!
    Burgos CF 0 - 1 CD Lugo
    Mål: Sebas Moyano
    Målgivende: Angel Banea
    I Burgos tar Lugo ledelsen 0-1 etter et mål av Sebas Moyano. Angel Banea sto for den målgivende pasningen.
    45'+2
    I Burgos slår Curro en corner fra høyre.
    46'
    Frispark til Burgos på halvdelen til Lugo.
    47'
    En av Burgoss spillere blir avblåst for offside.
    50'
    Andres Castrin ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    50'
    Spillerbytte - CD Lugo
    Inn: Aleksandar Pantic
    Ut: Andres Castrin
    Aleksandar Pantic (Lugo) erstatter Andres Castrin som ser ut til å måtte forlate Municipal El Plantio med en skade.
    51'
    Gult kort til CD Lugo
    Miguel Loureiro Ameijenda
    Miguel Loureiro Ameijenda (Lugo) mottar et gult kort på Municipal El Plantio, og må dermed stå over en kamp pga for mange gule kort denne sesongen.
    53'
    Curro (Burgos) løfter inn en corner fra høyre på Municipal El Plantio.
    54'
    Miki Munoz
    Miki Munoz (Burgos) fyrer av et skudd som går utenfor.
    54'
    Miguel Atienza
    Dommer Ivan Caparros Hernandez gir Miguel Atienza (Burgos) et gult kort.
    55'
    Lugo tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    55'
    Ivan Caparros Hernandez tildeler Lugo en corner. Idrissa Thiam sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    57'
    Spillerbytte - Burgos CF
    Inn: Pablo Valcarce
    Ut: Gaspar Campos
    Burgos gjør sitt første bytte. Gaspar Campos erstattes av Pablo Valcarce.
    58'
    Inn: Mourad El Ghezouani
    Ut: Unai Elgezabal
    Burgos bytter ut Unai Elgezabal med Mourad El Ghezouani. Dette er det andre byttet som Julian Calero gjør i dagens kamp.
    58'
    Inn: Grego Sierra
    Ut: Michel Zabaco
    Julian Calero gjør dagens tredje bytte i Burgos, når han tar ut Michel Zabaco og setter inn Grego Sierra.
    59'
    Inn: Javier Aviles
    Ut: Leandro Antonetti
    Inigo Velez de Mendizabal Fernandez de Garaialde (Lugo) gjør sitt andre bytte for dagen. Javier Aviles erstatter Leandro Antonetti.
    61'
    Inn: Andoni Lopez
    Ut: Angel Banea
    Bytte for Lugo. Andoni Lopez kommer inn for Angel Banea på Municipal El Plantio.
    61'
    Curro (Burgos) løfter inn en corner fra venstre på Municipal El Plantio.
    64'
    Jordi Calavera
    Jordi Calavera (Lugo) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    65'
    Ivan Caparros Hernandez signaliserer et frispark til Burgos like utenfor Lugo-området.
    65'
    Alberto Rodriguez ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    67'
    I Burgos har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    69'
    Pablo Valcarce
    Målsjanse! Pablo Valcarce (Burgos) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    69'
    Inn: Gui
    Ut: Alberto Rodriguez
    Inigo Velez de Mendizabal Fernandez de Garaialde (Lugo) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Gui erstatter Alberto Rodriguez.
    70'
    Frispark Burgos.
    70'
    Jesus Areso
    Jesus Areso (Burgos) pådrar seg et gult kort.
    71'
    71'
    Alex Bermejo Escribano (Burgos) fyrer av et skudd - i stolpen! Oi, oi, oi.
    72'
    75'
    Aleksandar Pantic
    Dommer Ivan Caparros Hernandez viser Aleksandar Pantic (Lugo) det gule kortet.
    77'
    Lugo må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Burgos.
    78'
    Miki Munoz
    Miki Munoz (Burgos) kommer seg fri på Municipal El Plantio, men avslutningen går utenfor.
    79'
    Inn: Juan Hernandez
    Ut: Miguel Atienza
    Miguel Atienza (Burgos) erstattes av Juan Hernandez.
    79'
    Inn: Juan Artola
    Ut: Alex Bermejo Escribano
    Bytte for Burgos. Juan Artola kommer inn for Alex Bermejo Escribano på Municipal El Plantio.
    79'
    Juan Artola
    Juan Artola (Burgos) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    80'
    CD Lugo, prøver et skudd, men det reddes
    80'
    Gui
    Gui (Lugo) fyrer av et skudd som går utenfor.
    81'
    Lugo angriper i Burgos. Sebas Moyano fyrer av et skudd som går utenfor.
    81'
    Lugo angriper, men avslutningen til Jordi Calavera går utenfor.
    84'
    Idrissa Thiam (Lugo) slår en corner fra høyre side på Municipal El Plantio.
    85'
    Målet til CD Lugo sjekkes av VAR
    86'
    Målet til CD Lugo blir annullert
    87'
    Frispark til Lugo på halvdelen til Burgos.
    89'
    Curro
    Sjanse! Burgos avanserer forover, men Curro avslutter utenfor.
    90'
    Grego Sierra
    Grego Sierra (Burgos) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.