Bsg Chemie Leipzig tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    1'
    Frispark SSV Jahn Regensburg.
    1'
    Andreas Geipl (SSV Jahn Regensburg) slår en corner fra venstre side på Alfred-Kunze-Sportpark.
    2'
    Frispark for Bsg Chemie Leipzig på egen banehalvdel.
    2'
    SSV Jahn Regensburg, prøver et skudd, men det reddes
    5'
    Alexander Bury
    Alexander Bury (Bsg Chemie Leipzig) avanserer forover på Alfred-Kunze-Sportpark. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    5'
    Frispark til Bsg Chemie Leipzig på halvdelen til SSV Jahn Regensburg.
    5'
    Tobias Reichel signaliserer et frispark til SSV Jahn Regensburg på egen banehalvdel.
    7'
    Bsg Chemie Leipzig fosser fremover, men Tobias Reichel blåser for offside på Alfred-Kunze-Sportpark.
    7'
    En av SSV Jahn Regensburgs spillere går i offside.
    7'
    Tobias Reichel signaliserer et frispark til Bsg Chemie Leipzig.
    9'
    Jonas Nietfeld
    Målsjanse til SSV Jahn Regensburg! Jonas Nietfeld treffer mål, men keeper redder.
    11'
    BSG Chemie Leipzig, prøver et skudd, men det reddes
    11'
    I Leipzig har et frispark blitt tildelt bortelag.
    15'
    Hjørnespark til SSV Jahn Regensburg
    15'
    17'
    SSV Jahn Regensburg tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    18'
    19'
    Mål for SSV Jahn Regensburg!
    BSG Chemie Leipzig 0 - 1 SSV Jahn Regensburg
    Mål: Julian Derstroff
    Målgivende: Albion Vrenezi
    I Leipzig tar SSV Jahn Regensburgledelsen 0-1 etter et mål av Julian Maurice Derstroff. Flott spill fra Albion Vrenezi før målet.
    20'
    21'
    Andreas Geipl (SSV Jahn Regensburg) løfter inn en corner fra høyre på Alfred-Kunze-Sportpark.
    22'
    Daniel Heinze (Bsg Chemie Leipzig) slår en corner fra venstre side på Alfred-Kunze-Sportpark.
    24'
    29'
    Julian Derstroff
    Målsjanse på Alfred-Kunze-Sportpark! Julian Maurice Derstroff fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    29'
    31'
    31'
    Tobias Reichel signaliserer et frispark til Bsg Chemie Leipzig på egen banehalvdel.
    33'
    38'
    40'
    40'
    43'
    43'
    I Leipzig slår Julian Maurice Derstroff en corner fra høyre.
    45'
    45'+1
    45'+1
    Sebastian Stolze
    Sjanse i Leipzig! Sebastian Stolze (SSV Jahn Regensburg) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    45'+1
    Alexander Nandzik
    Sjanse til SSV Jahn Regensburg! Alexander Nandzik er nær ved å score, men keeper redder.
    46'
    46'
    Frispark for SSV Jahn Regensburg på egen banehalvdel.
    46'
    En av SSV Jahn Regensburgs spillere blir avblåst for offside.
    47'
    Tobias Reichel signaliserer et frispark til SSV Jahn Regensburg.
    48'
    Albion Vrenezi
    Målsjanse! Albion Vrenezi (SSV Jahn Regensburg) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    49'
    51'
    Gult kort til SSV Jahn Regensburg
    Benedikt Saller
    Benedikt Saller (SSV Jahn Regensburg) pådrar seg et gult kort.
    51'
    54'
    Sebastian Stolze (SSV Jahn Regensburg) fyrer av et skudd som går utenfor.
    55'
    SSV Jahn Regensburg angriper, men Tobias Reichel blåser for offside.
    56'
    SSV Jahn Regensburg må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Bsg Chemie Leipzig.
    57'
    Max Kessler
    Bsg Chemie Leipzig angriper i Leipzig. Max Kessler avslutter på mål, men greier ikke å score.
    58'
    58'
    Kai Druschky
    Bsg Chemie Leipzig avanserer forover i Leipzig. Kai Druschky avslutter, men treffer ikke mål.
    59'
    60'
    61'
    61'
    Spillerbytte - SSV Jahn Regensburg
    Inn: Sargis Adamyan
    Ut: Julian Derstroff
    Achim Beierlorzer (SSV Jahn Regensburg) gjør sitt første bytte for dagen. Sargis Adamyan erstatter Julian Maurice Derstroff.
    62'
    Marco Gruttner
    Marco Gruttner (SSV Jahn Regensburg) kommer til en målsjanse på Alfred-Kunze-Sportpark, men klarer ikke å score.
    65'
    65'
    Spillerbytte - BSG Chemie Leipzig
    Inn: Florian Schmidt
    Ut: Max Kessler
    Bsg Chemie Leipzig bytter ut Max Kessler med Florian Schmidt.
    65'
    Inn: Phillipp Wendt
    Ut: Daniel Heinze
    Bsg Chemie Leipzig bytter ut Daniel Heinze med Phillipp Wendt. Dette er det andre byttet som Dietmar Demuth gjør i dagens kamp.
    65'
    Frispark til SSV Jahn Regensburg på halvdelen til Bsg Chemie Leipzig.
    66'
    Hjørnespark til BSG Chemie Leipzig
    68'
    Mål for BSG Chemie Leipzig!
    BSG Chemie Leipzig 1 - 1 SSV Jahn Regensburg
    Mål: Phillipp Wendt
    Målgivende: Kai Druschky
    Mål! hjemmelaget utligner ved Phillipp Wendt. Stillingen er nå 1-1. Kai Druschky sto for den målgivende pasningen.
    68'
    Inn: Haris Hyseni
    Ut: Albion Vrenezi
    Bytte for SSV Jahn Regensburg. Haris Hyseni kommer inn for Albion Vrenezi på Alfred-Kunze-Sportpark.
    69'
    74'
    Bsg Chemie Leipzig angriper. Kai Druschky får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    75'
    75'
    Tobias Reichel signaliserer et frispark til SSV Jahn Regensburg like utenfor Bsg Chemie Leipzig-området.
    76'
    78'
    Inn: Marc Lais
    Ut: Jonas Nietfeld
    Achim Beierlorzer gjør dagens tredje bytte i Leipzig, når han tar ut Jonas Nietfeld og setter inn Marc Lais.
    78'
    Gult kort til BSG Chemie Leipzig
    Phillipp Wendt
    Dommeren gir Phillipp Wendt (Bsg Chemie Leipzig) et gult kort.
    80'
    80'
    I Leipzig har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    81'
    Andreas Geipl
    Andreas Geipl (SSV Jahn Regensburg) fyrer av et skudd - i stolpen! Oj, oj, oj.
    84'
    84'
    Skade: SSV Jahn Regensburg
    87'
    Tilbake fra skade: SSV Jahn Regensburg
    88'
    BSG Chemie Leipzig 2 - 1 SSV Jahn Regensburg
    Mål: Kai Druschky
    Mål! Bsg Chemie Leipzig tar ledelsen 2-1 takket være en scoring av Kai Druschky på Alfred-Kunze-Sportpark.
    90'+1
    Sebastian Stolze (SSV Jahn Regensburg) løfter inn en corner fra høyre på Alfred-Kunze-Sportpark.
    90'+3
    Inn: Sascha Rode
    Ut: Kai Druschky
    Dietmar Demuth gjør dagens tredje bytte i Leipzig, når han tar ut Kai Druschky og setter inn Sascha Rode.
    90'+3
    I Leipzig slår Sebastian Stolze en corner fra høyre.
    90'+4
    Det begynner å bli farlig! Frispark for SSV Jahn Regensburg nær 16-meteren.
    90'+4
    90'+4
    Lars Schmidt ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    90'+5
    Lars Schmidt ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Leipzig.