Steven Fletcher (Stoke City) header mot mål - i stolpen!
    Dommer Oliver Langford viser Callum O'Dowda (Bristol City) det gule kortet.
    2'
    Oliver Langford signaliserer et frispark til Bristol City på egen banehalvdel.
    2'
    Jacob Brown
    Målsjanse på Ashton Gate! Jacob Brown fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    4'
    Bristol City, prøver et skudd, men det reddes
    4'
    Stoke Citys Josh Tymon blåses av for offside på Ashton Gate.
    7'
    Oliver Langford signaliserer et frispark til Stoke City.
    9'
    Joe Allen
    Joe Allen (Stoke City) kommer seg fri på Ashton Gate, men avslutningen går utenfor.
    9'
    Frispark for Stoke City på egen banehalvdel.
    13'
    Joe Allen ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    13'
    Joe Allen kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Ashton Gate.
    15'
    Dommer Oliver Langford ser at linjemannen løfter flagget, og Stoke Citys Steven Fletcher blåses av for offside.
    15'
    Frispark Bristol City.
    19'
    Stoke City tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    20'
    Alex Scott (Bristol City) løfter inn en corner fra venstre på Ashton Gate.
    21'
    Frispark for Bristol City på egen banehalvdel.
    22'
    Bristol City tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    29'
    Bristol City fosser fremover, men Andreas Weimann går rett i offsidefella.
    30'
    Mario Vrancic (Stoke City) slår en corner fra høyre side på Ashton Gate.
    32'
    Tyreeq Bakinson
    Tyreeq Bakinson (Bristol City) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    32'
    Stoke City, prøver et skudd, men det reddes
    32'
    I Bristol slår Mario Vrancic en corner fra venstre.
    33'
    Stoke City angriper på Ashton Gate. Steven Fletcher header ballen i tverrliggeren!
    35'
    35'
    Mål for Bristol City!
    Bristol City 1 - 0 Stoke City
    Mål: Tyreeq Bakinson
    Målgivende: Chris Martin
    Mål! Tyreeq Bakinson gir Bristol City ledelsen 1-0 i Bristol. Chris Martin var nest sist på ballen.
    38'
    I Bristol har et frispark blitt tildelt bortelag.
    40'
    Frispark til Bristol City på halvdelen til Stoke City.
    42'
    Gult kort til Stoke City
    Joe Allen
    Joe Allen (Stoke City) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    42'
    Oliver Langford tildeler Bristol City en corner. Alex Scott sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    45'
    Tomas Kalas
    Bristol City angriper i Bristol. Tomas Kalas fyrer av et skudd som går utenfor.
    45'
    Bristol City avanserer forover i Bristol. Tyreeq Bakinson avslutter, men treffer ikke mål.
    48'
    50'
    Offside! Callum O'Dowda blir vinket av og Bristol City må dermed bygge opp et nytt angrep.
    52'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Steven Fletcher (Stoke City) vrir seg av smerte i gresset.
    55'
    Stoke City slipper å klare seg uten Steven Fletcher som kommer tilbake på banen igjen.
    57'
    Steven Fletcher (Stoke City) avanserer forover på Ashton Gate. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    57'
    57'
    58'
    Spillerbytte - Bristol City
    Inn: Han-Noah Massengo
    Ut: Joseph Williams
    Bristol City bytter ut Joseph Williams med Han-Noah Massengo. Dette er det første byttet som Nigel Pearson gjør i dagens kamp.
    59'
    Alex Scott (Bristol City) slår en corner fra høyre side på Ashton Gate.
    60'
    Jacob Brown ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    61'
    Stoke City slipper å klare seg uten Jacob Brown som kommer tilbake på banen i Bristol.
    65'
    Oliver Langford signaliserer et frispark til Stoke City like utenfor Bristol City-området.
    67'
    Alex Scott
    Alex Scott (Bristol City) får et gult kort av dommer Oliver Langford.
    68'
    Kan Stoke City utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    69'
    70'
    Oliver Langford tildeler Stoke City en corner. Mario Vrancic sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    71'
    Mario Vrancic (Stoke City) løfter inn en corner fra høyre på Ashton Gate.
    71'
    James Chester
    Stoke City angriper på Ashton Gate, men James Chester header utenfor.
    71'
    Spillerbytte - Stoke City
    Inn: Tyrese Campbell
    Ut: Jacob Brown
    Det virker som Jacob Brown ikke er i stand til å fortsette og byttes ut med Tyrese Campbell.
    72'
    Inn: Alfie Doughty
    Ut: Mario Vrancic
    Michael O'Neill (Stoke City) gjør sitt andre bytte for dagen. Alfie Doughty erstatter Mario Vrancic.
    72'
    Stoke City angriper, men Alfie Doughty vinkes av for offside.
    74'
    75'
    Oliver Langford signaliserer et frispark til Bristol City.
    79'
    Josh Tymon
    Josh Tymon (Stoke City) pådrar seg et gult kort.
    79'
    Alex Scott
    Bristol City avanserer forover i Bristol. Alex Scott avslutter, men treffer ikke mål.
    81'
    Alfie Doughty
    Sjanse til Stoke City! Alfie Doughty er nær ved å score, men keeper redder.
    81'
    81'
    Daniel Bentley vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    83'
    Inn: Tom Ince
    Ut: Leo Østigård
    Leo Ostigard (Stoke City) erstattes av Tom Ince.
    83'
    Daniel Bentley er på beina igjen og fortsetter kampen.
    84'
    Inn: Robert Atkinson
    Ut: Nathan Baker
    Bytte for Bristol City. Robert Atkinson kommer inn for Nathan Baker på Ashton Gate.
    85'
    Oliver Langford signaliserer et frispark til Stoke City på egen banehalvdel.
    85'
    Josh Tymon
    Stoke City angriper. Josh Tymon får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.