Chelsea spiller hjemover. Tar med seg keeper Arroizabalaga.
    Lewis Dunk rydder opp i et innlegg fra Chelsea.
    14'
    Lallana spiller Maupay. Får hjørnespark.
    14'
    March slår corneren. Det er ikke langt unna at det blir noe, men Trossards pasning er for dårlig.
    16'
    Alonso kaster inn for Chelsea godt inne på hjemmelagets halvdel, men Brighton får ballen vekk.
    17'
    Chelsea har mange foran mål. Werner står godt plassert. Men det blir bare nesten.
    20'
    Brighton småspiller seg gjennom Chelsea-forsvaret. Det er kjapt og enkelt og særs godt, men Trossard ikke helt heldig.
    21'
    Timo Werner felt i feltet av keeper Matt Ryan. Måtte jo bli straffe da han tok Werner ned på den måten. Men pasningen foran mål av Alzate er jo etter boken hvordan man ikke skal spille. Dommer ber om VAR for straffe.
    22'
    Chelsea scorer på straffe!
    Brighton 0 - 1 Chelsea
    Mål: Jorginho
    Skyter kjempekaldt i høyrehjørnet til keeper. Matt Ryan går til venstre. Pent.
    23'
    Lamptey tar noen fine dragninger og får spilt ballen videre foran mål. Men Chelsea kontrer. Og Werner går i angrep. Men nå skjer det fort. Lamptey for Brighton igjen. Men Maupay får ikke satt forsøket i mål.
    27'
    Lamptey ligger nede. Men det ser ut som det går fint.
    28'
    Maupay ligger nede. Har tatt av en sko. Setter den på igjen.
    31'
    Lamptey skår en suveren tunnel på Alonso. Makan. Overlegent.
    32'
    Den går over alle. Chelsea-keeperen er ute og forsøker å bokse. Ikke i nærheten av ballen han heller.
    33'
    Brightin spiller hjem og tar med keeper. Vender fort opp igjen. Lamptey er med. Brighton og Alzate kommer til kjempeavslutning. Langskudd. Chelsea-keeperen ute i full strekk. Har kontroll.
    35'
    Bissouma kommer til avslutning på corneren. Men nei. Så er Brighton frempå igjen. Adam Lallana spiller Maupay, men han er for treg før han skyter. Kjempespill.
    37'
    Brighton stormer fremover igjen. Men Chelsea bryter og går på et løp.
    43'
    Chelsea spiller seg ut. Spiller gjennom midten.
    44'
    Adam Lallana ligger nede. Eller sitter nede. Ruller ned fotballstrømpen. Han tar vekk teipen. Han rusler ut.
    45'
    Spillerbytte - Brighton
    Inn: Aaron Connolly
    Ut: Adam Lallana
    45'+1
    Det er lagt til fire minutter.
    45'+1
    Lamptey fremover. Kjapp med ballen. Men Chelsea overtar. Kontrer. Og Timo Werner har et enormt tempo og taktskifte. Kommer nesten gjennom.
    45'+3
    March går fint på kanten, men innlegget klarer ikke Connolly å sette på mål.
    48'
    Steven Alzate spiller Connolly, som skyter, men Christensen blokkerer.
    48'
    Lamptey går og går og skyter - men Chelsea klarer å blokkere til corner. Glitrende spill av unggutten. Zuoma blir truffet der det ikke er så godt å bli truffet ...
    50'
    Zuoma er på beina igjen og header ut corneren.
    50'
    Lamptey gjør mye bra!
    52'
    Har Havertz debutantnerver? Han har ikke markert seg positivt til nå.
    54'
    Mål for Brighton!
    Brighton 1 - 1 Chelsea
    Mål: Leandro Trossard
    Målgivende: Tariq Lamptey
    Etter et langt og godt angrep scorer Brighton. Lamptey spiller Trossard, som skyter fra 18 meters hold. Kepa bør ta dette skuddet!
    55'
    Chelsea har ikke imponert til nå i 2. omgang.
    56'
    Mål for Chelsea!
    Brighton 1 - 2 Chelsea
    Mål: Reece James
    Målgivende: Jorginho
    Høyrebacken James skyter med høyre bein. Dundrer ballen i krysset fra drøyt 20 meters hold. Og dette var ingen keepertabbe!
    56'
    Chelsea har vært veldig effektive. Og det er slett ikke forbudt!
    59'
    Dunk veldig nær ved å gjøre 2-2. Trossard legger over til Dunk på bakre stolpe, men han svir en gedigen mulighet.
    60'
    Brighton fortsetter å presse på.
    60'
    Spillerbytte - Chelsea
    Inn: Ross Barkley
    Ut: Ruben Loftus-Cheek
    61'
    Havertz spiller Mount, som nesten klarer å dra seg helt igjennom - men blir til slutt stoppet av Brighton-forsvaret.
    62'
    James legger inn - og hælklakk av Timo Werner, men Brighton klarer å stoppe angrepet. Bra angrep!
    64'
    James legger inn igjen - men March klarerer til corner.
    66'
    Brighton 1 - 3 Chelsea
    Mål: Kurt Zouma
    Målgivende: Reece James
    Scorer på corneren. Et tilsynelatende ufarlig skudd, men ballen går via Webster - og Ryan blir satt ut av spill. Ballen triller i mål.
    66'
    Reece James har spilt glitrende begge veier de siste minuttene.
    69'
    Veldig bra Chelsea-angrep med Barkley i hovedrollen, men Brighton klarerer. I hvert fall foreløpig.
    70'
    Christensen har en bra klarering. Har vondt - men fortsetter.
    71'
    Havertz gjør et godt returløp - men det skjer etter at han selv mistet ballen.
    74'
    Innlegg fra March - men Chelsea header utover.
    76'
    Barkley til Timo Werner, men White klarer å blokkere skuddet. Corner.
    77'
    Corner fra James. Brighton header unna.
    78'
    Inn: Alireza Jahanbakhsh
    Ut: Ben White
    80'
    Inn: Pascal Gross
    Ut: Steven Alzate
    80'
    Inn: Callum Hudson-Odoi
    Ut: Kai Havertz
    80'
    Gult kort til Brighton
    Tariq Lamptey
    81'
    Brighton klarer ikke å skape noe nå.
    85'
    Inn: Cesar Azpilicueta
    Ut: Jorginho
    85'
    Timo Werner har vært lite involvert i 2. omgang.
    87'
    Chelsea har et langt angrep - men klarer aldri å få til noen avslutning.
    88'
    Zoumo slår ballen ukonsentrert over sidelinjen
    89'
    Sterkt Chelsea-angrep. Werner spiller til Kanté, som legger inn fra dødlinjen - men Dunk klarerer foran Mount.
    90'+1
    Fire minutter er lagt til.
    90'+1
    Chelsea ligger an til å vinne 3-1 - uten å vise mestertakter. Men effektiviteten er veldig imponerende. Det kjennetegner ofte et mesterlag.