Frispark for Stade Brestois 29 på egen banehalvdel.
    Ruddy Buquet signaliserer et frispark til Olympique Marseille.
    Olympique Marseille, prøver et skudd, men det reddes
    4'
    5'
    5'
    Romain Del Castillo (Stade Brestois 29) slår en corner fra venstre side på Stade Francis-Le Ble.
    5'
    Skudd utenfor mål, Brest
    5'
    Gult kort til Brest
    Kenny Lala
    Kenny Lala (Stade Brestois 29) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    12'
    Olympique Marseille fosser fremover, men Ruddy Buquet blåser for offside på Stade Francis-Le Ble.
    17'
    Frispark til Olympique Marseille på halvdelen til Stade Brestois 29.
    20'
    Jonathan Clauss
    Jonathan Clauss (Olympique Marseille) kommer til en målsjanse på Stade Francis-Le Ble, men klarer ikke å score.
    20'
    Ruddy Buquet tildeler Olympique Marseille en corner. Amine Harit sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    21'
    25'
    Hjørnespark til Olympique Marseille
    28'
    Frispark Stade Brestois 29.
    30'
    I Brest har et frispark blitt tildelt bortelag.
    35'
    Brendan Chardonnet
    Dommer Ruddy Buquet gir Brendan Chardonnet (Stade Brestois 29) et gult kort.
    35'
    Ulisses Garcia (Olympique Marseille) løfter inn en corner fra venstre på Stade Francis-Le Ble.
    36'
    Chancel Mbemba
    I Brest header Chancel Mbemba (Olympique Marseille) mot mål, men ballen går utenfor.
    36'
    37'
    Ruddy Buquet signaliserer et frispark til Stade Brestois 29 på egen banehalvdel.
    38'
    Romain Del Castillo (Stade Brestois 29) løfter inn en corner fra høyre på Stade Francis-Le Ble.
    39'
    Ruddy Buquet tildeler Stade Brestois 29 en corner. Romain Del Castillo sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    40'
    Frisparket tildelt Olympique Marseille er farlig nær Stade Brestois 29s målområde.
    41'
    42'
    42'
    Jonathan Clauss (Olympique Marseille) slår en corner fra høyre side på Stade Francis-Le Ble.
    47'
    I Brest slår Romain Del Castillo en corner fra høyre.
    49'
    Gult kort til Olympique Marseille
    Leonardo Balerdi
    Dommer Ruddy Buquet viser Leonardo Balerdi (Olympique Marseille) det gule kortet.
    49'
    52'
    Stade Brestois 29 angriper i Brest, men blir avblåst for offside.
    56'
    Hjørnespark til Brest
    58'
    Leonardo Balerdi vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    60'
    Rødt kort til Brest
    Steve Mounie
    Utvisning! Stade Brestois 29 må klare seg uten Steve Mounie resten av kampen etter et direkte rødt kort.
    60'
    Spillerbytte - Olympique Marseille
    Inn: Pierre-Emerick Aubameyang
    Ut: Ismaila Sarr
    Olympique Marseille gjør sitt første bytte. Ismaila Sarr erstattes av Pierre-Emerick Aubameyang.
    61'
    Leonardo Balerdi er tilbake i kampen igjen.
    61'
    Spillerbytte - Brest
    Inn: Jonas Martin
    Ut: Kamory Doumbia
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Stade Brestois 29. Inn kommer Jonas Martin, mens Kamory Doumbia tar plass på benken.
    65'
    Inn: Martin Satriano
    Ut: Romain Del Castillo
    Stade Brestois 29 bytter ut Romain Del Castillo med Martin Satriano.
    65'
    Martin Satriano
    Målsjanse til Stade Brestois 29! Martin Satriano treffer mål, men keeper redder.
    67'
    67'
    Stade Brestois 29 tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    69'
    Mathias Pereira Lage
    Stade Brestois 29 angriper, men avslutningen til Mathias Pereira Lage går utenfor.
    69'
    Inn: Jeremy Le Douaron
    Ut: Mathias Pereira Lage
    Stade Brestois 29 bytter ut Mathias Pereira Lage med Jeremy Le Douaron. Dette er det tredje byttet som Eric Roy gjør i dagens kamp.
    73'
    Ruddy Buquet signaliserer et frispark til Olympique Marseille på egen banehalvdel.
    73'
    74'
    Pierre-Emerick Aubameyang
    Olympique Marseille avanserer forover i Brest. Pierre-Emerick Aubameyang avslutter, men treffer ikke mål.
    75'
    Inn: Geoffrey Kondogbia
    Ut: Azzedine Ounahi
    Azzedine Ounahi (Olympique Marseille) erstattes av Geoffrey Kondogbia.
    76'
    Inn: Luis Henrique Tomaz de Lima
    Ut: Amine Harit
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Olympique Marseille. Inn kommer Luis Henrique Tomaz de Lima, mens Amine Harit tar plass på benken.
    76'
    En av Olympique Marseilles spillere blir avblåst for offside.
    79'
    Inn: Julien Le Cardinal
    Ut: Hugo Magnetti
    Eric Roy gjør dagens fjerde bytte i Brest, når han tar ut Hugo Magnetti og setter inn Julien Le Cardinal.
    81'
    Skudd på mål, Olympique Marseille
    86'
    Brest, prøver et skudd, men det reddes
    86'
    Jonas Martin (Stade Brestois 29) løfter inn en corner fra venstre på Stade Francis-Le Ble.
    87'
    87'
    87'
    Mål for Brest!
    Brest 1 - 0 Olympique Marseille
    Mål: Pierre Lees-Melou
    Pierre Lees-Melou dundrer ballen i mål og Stade Brestois 29 tar ledelsen 1-0 på Stade Francis-Le Ble.