Frispark til Stade Brestois 29 på halvdelen til LOSC Lille.
    Stade Brestois 29 angriper i Brest. Brendan Chardonnet fyrer av et skudd som går utenfor.
    10'
    I Brest har et frispark blitt tildelt bortelag.
    10'
    Martin Satriano
    I Brest header Martin Satriano (Stade Brestois 29) mot mål, men ballen går utenfor.
    11'
    Clement Turpin signaliserer et frispark til Stade Brestois 29 på egen banehalvdel.
    12'
    Angel Gomes
    Sjanse! LOSC Lille avanserer forover, men Angel Gomes avslutter utenfor.
    15'
    Hakon Arnar Haraldsson
    LOSC Lille angriper i Brest. Hakon Arnar Haraldsson avslutter på mål, men greier ikke å score.
    18'
    Brest, prøver et skudd, men det reddes
    18'
    Angel Gomes (LOSC Lille) løfter inn en corner fra høyre på Stade Francis-Le Ble.
    18'
    Clement Turpin signaliserer et frispark til Stade Brestois 29.
    19'
    19'
    Frispark til LOSC Lille på halvdelen til Stade Brestois 29.
    24'
    24'
    Sjanse i Brest! Martin Satriano (Stade Brestois 29) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    26'
    Lille, prøver et skudd, men det reddes
    26'
    26'
    Frispark i en god posisjon for LOSC Lille!
    27'
    Gult kort til Brest
    Mathias Pereira Lage
    Mathias Pereira Lage (Stade Brestois 29) mottar sitt første gule kort for dagen på Stade Francis-Le Ble.
    27'
    Edon Zhegrova
    LOSC Lille angriper. Edon Zhegrova får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    28'
    28'
    Romain Del Castillo
    Stade Brestois 29 angriper på Stade Francis-Le Ble og Romain Del Castillo skyter i stolpen!
    28'
    Hugo Magnetti
    Hugo Magnetti (Stade Brestois 29) kommer til en målsjanse på Stade Francis-Le Ble, men klarer ikke å score.
    30'
    Målsjanse på Stade Francis-Le Ble! Edon Zhegrova fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    31'
    31'
    Det blir farlig! Frispark for LOSC Lille er nær straffområde.
    32'
    Stade Brestois 29 fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    36'
    I Brest har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    40'
    43'
    Frispark LOSC Lille.
    49'
    Nabil Bentaleb
    LOSC Lille avanserer forover i Brest. Nabil Bentaleb avslutter, men treffer ikke mål.
    50'
    Martin Satriano (Stade Brest 29) visar framfötterna men nickar utanför.
    52'
    Martin Satriano (Stade Brestois 29) fyrer av et skudd som går utenfor.
    54'
    Edon Zhegrova (LOSC Lille) avanserer forover på Stade Francis-Le Ble. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    56'
    56'
    Stade Brestois 29 angriper i Brest. Mathias Pereira Lage avslutter på mål, men greier ikke å score.
    57'
    57'
    57'
    Pierre Lees-Melou
    Dommeren gir Pierre Lees-Melou (Stade Brestois 29) et gult kort.
    57'
    Tiago Santos
    LOSC Lille angriper, men avslutningen til Tiago Santos går utenfor.
    62'
    64'
    Målsjanse til Stade Brestois 29! Mathias Pereira Lage treffer mål, men keeper redder.
    65'
    65'
    Mål for Lille!
    Brest 0 - 1 Lille
    Mål: Jonathan David
    Målgivende: Angel Gomes
    I Brest tar LOSC Lille ledelsen 0-1 etter et mål av Jonathan David. Flott spill fra Angel Gomes før målet.
    67'
    Spillerbytte - Brest
    Inn: Jonas Martin
    Ut: Hugo Magnetti
    Eric Roy (Stade Brestois 29) gjør sitt første bytte for dagen. Jonas Martin erstatter Hugo Magnetti.
    68'
    Inn: Kamory Doumbia
    Ut: Mahdi Camara
    Mahdi Camara (Stade Brestois 29) erstattes av Kamory Doumbia.
    69'
    Jonathan David
    Jonathan David (LOSC Lille) avanserer forover på Stade Francis-Le Ble. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    71'
    71'
    Clement Turpin tildeler LOSC Lille en corner. Angel Gomes sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    71'
    Målsjanse! Hakon Arnar Haraldsson (LOSC Lille) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    71'
    72'
    Inn: Steve Mounie
    Ut: Mathias Pereira Lage
    Bytte for Stade Brestois 29. Steve Mounie kommer inn for Mathias Pereira Lage på Stade Francis-Le Ble.
    76'
    Romain Del Castillo (Stade Brestois 29) slår en corner fra venstre side på Stade Francis-Le Ble.
    76'
    Mål for Brest!
    Brest 1 - 1 Lille
    Mål: Martin Satriano
    Mål! Martin Satriano utligner for Stade Brestois 29. Stillingen er dermed 1-1 i Brest.
    79'
    Spillet på Stade Francis-Le Ble er stoppet midlertidig fordi Benjamin Andre ligger nede.
    83'
    Inn: Jeremy Le Douaron
    Ut: Martin Satriano
    Eric Roy gjør dagens fjerde bytte i Brest, når han tar ut Martin Satriano og setter inn Jeremy Le Douaron.
    84'
    Inn: Billal Brahimi
    Ut: Romain Del Castillo
    Stade Brestois 29 bytter ut Romain Del Castillo med Billal Brahimi. Dette er det femte byttet som Eric Roy gjør i dagens kamp.
    84'
    Spillerbytte - Lille
    Inn: Adam Ounas
    Ut: Hakon Arnar Haraldsson
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for LOSC Lille. Inn kommer Adam Ounas, mens Hakon Arnar Haraldsson tar plass på benken.
    84'
    Inn: Ivan Cavaleiro
    Ut: Edon Zhegrova
    Paulo Alexandre Rodrigues Fonseca (LOSC Lille) gjør sitt andre bytte for dagen. Ivan Cavaleiro erstatter Edon Zhegrova.
    84'
    Benjamin Andre er på beina igjen og fortsetter kampen.
    85'
    Benjamin Andre
    LOSC Lille fosser forover og Benjamin Andre fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.