Lage35'
2-0
31
48
    Quentin Merlin (FC Nantes) løfter inn en corner fra høyre på Stade Francis-Le Ble.
    1'
    Frispark for Stade Brestois 29 på egen banehalvdel.
    2'
    I Brest har et frispark blitt tildelt bortelag.
    12'
    Jeremy Le Douaron
    Målsjanse til Stade Brestois 29! Jeremy Le Douaron treffer mål, men keeper redder.
    12'
    FC Nantes, prøver et skudd, men det reddes
    12'
    I Brest slår Mathias Pereira Lage en corner fra venstre.
    14'
    Mål for Brest!
    Brest 1 - 0 FC Nantes
    Mål: Jeremy Le Douaron
    I Brest tar Stade Brestois 29 ledelsen 1-0 etter et mål av Jeremy Le Douaron.
    18'
    Målet til Brest sjekkes av VAR
    20'
    Målet til Brest blir stående
    21'
    Frispark til FC Nantes på halvdelen til Stade Brestois 29.
    22'
    Willy Delajod signaliserer et frispark til FC Nantes på egen banehalvdel.
    25'
    Stade Brestois 29 angriper, men Willy Delajod blåser for offside.
    31'
    Willy Delajod signaliserer et frispark til Stade Brestois 29.
    33'
    En av Stade Brestois 29s spillere blir avblåst for offside på Stade Francis-Le Ble.
    34'
    Brest 2 - 0 FC Nantes
    Mål: Mathias Pereira Lage
    Målgivende: Kenny Lala
    Mål! Mathias Pereira Lage (Stade Brestois 29) header inn 2-0 på Stade Francis-Le Ble. Flott spill fra Kenny Lala før målet.
    35'
    Stade Brestois 29 tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    41'
    Steve Mounie
    Stade Brestois 29 angriper. Steve Mounie får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    42'
    42'
    Frispark Stade Brestois 29.
    44'
    Mahdi Camara
    Mahdi Camara (Stade Brestois 29) kommer til en målsjanse på Stade Francis-Le Ble, men klarer ikke å score.
    45'+2
    Spillerbytte - FC Nantes
    Inn: Ludovic Blas
    Ut: Ignatius Kpene Ganago
    Antoine Kombouare (FC Nantes) gjør sitt første bytte for dagen. Ludovic Blas erstatter Ignatius Kpene Ganago.
    46'
    Mathias Pereira Lage (Stade Brestois 29) slår en corner fra venstre side på Stade Francis-Le Ble.
    49'
    49'
    Mostafa Mohamed
    Sjanse til FC Nantes! Mostafa Mohamed er nær ved å score, men keeper redder.
    52'
    Brest, prøver et skudd, men det reddes
    52'
    52'
    53'
    Ludovic Blas
    FC Nantes fosser forover og Ludovic Blas fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    54'
    54'
    Inn: Marcus Coco
    Ut: Evann Guessand
    FC Nantes bytter ut Evann Guessand med Marcus Coco.
    55'
    Inn: Florent Mollet
    Ut: Andrei
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Nantes. Inn kommer Florent Mollet, mens Andrei tar plass på benken.
    56'
    Willy Delajod tildeler FC Nantes en corner. Ludovic Blas sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    57'
    I Brest har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    58'
    Skudd utenfor mål, Brest
    59'
    FC Nantes angriper i Brest. Mostafa Mohamed avslutter på mål, men greier ikke å score.
    59'
    59'
    60'
    62'
    I Brest slår Ludovic Blas en corner fra venstre.
    67'
    Nicolas Pallois
    FC Nantes angriper på Stade Francis-Le Ble, men Nicolas Pallois header utenfor.
    67'
    FC Nantes angriper. Ludovic Blas får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    67'
    67'
    Ludovic Blas (FC Nantes) løfter inn en corner fra venstre på Stade Francis-Le Ble.
    67'
    Kan FC Nantes utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    69'
    FC Nantes fosser fremover, men Nicolas Pallois går rett i offsidefella.
    69'
    Spillerbytte - Brest
    Inn: Felix Lemarechal
    Ut: Mahdi Camara
    Stade Brestois 29 bytter ut Mahdi Camara med Felix Lemarechal. Dette er det første byttet som Eric Roy gjør i dagens kamp.
    70'
    Inn: Hugo Magnetti
    Ut: Mathias Pereira Lage
    Mathias Pereira Lage (Stade Brestois 29) erstattes av Hugo Magnetti.
    70'
    Frispark til Stade Brestois 29 på halvdelen til FC Nantes.
    71'
    Inn: Jaouen Hadjam
    Ut: Quentin Merlin
    Antoine Kombouare gjør dagens fjerde bytte i Brest, når han tar ut Quentin Merlin og setter inn Jaouen Hadjam.
    75'
    Inn: Moses Simon
    Ut: Moussa Sissoko
    Bytte for FC Nantes. Moses Simon kommer inn for Moussa Sissoko på Stade Francis-Le Ble.
    75'
    En av Stade Brestois 29s spillere blir avblåst for offside.
    77'
    Skudd på mål, FC Nantes
    78'
    78'
    Inn: Romain Del Castillo
    Ut: Jeremy Le Douaron
    Eric Roy gjør dagens tredje bytte i Brest, når han tar ut Jeremy Le Douaron og setter inn Romain Del Castillo.
    79'
    Nicolas Pallois (FC Nantes) fyrer av et skudd som går utenfor.
    80'
    Willy Delajod signaliserer et frispark til Stade Brestois 29 på egen banehalvdel.
    82'
    84'
    85'
    Gult kort til FC Nantes
    Samuel Moutoussamy
    Samuel Moutoussamy (FC Nantes) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    85'
    Mostafa Mohamed (FC Nantes) kommer til en målsjanse på Stade Francis-Le Ble, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    87'
    En av Stade Brestois 29s spillere går i offside.
    88'
    Frispark for FC Nantes på egen banehalvdel.
    89'
    Willy Delajod signaliserer et frispark til FC Nantes.
    90'
    90'
    Marcus Coco
    FC Nantes angriper på Stade Francis-Le Ble. Marcus Coco header utenfor.
    90'+1
    Florent Mollet
    Målsjanse på Stade Francis-Le Ble! Florent Mollet fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.