2-1
29
41
    Den første omgangen er nå i gang.
    Eric Wattellier tildeler FC Girondins Bordeaux en corner. Yacine Adli sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    3'
    I Brest har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    6'
    Gult kort til Bordeaux
    Hatem Ben Arfa
    Hatem Ben Arfa (FC Girondins Bordeaux) mottar sitt første gule kort for dagen på Stade Francis-Le Ble.
    6'
    I Brest slår Toma Basic en corner fra venstre.
    9'
    Jean Lucas
    Stade Brestois 29 angriper i Brest. Jean Lucas fyrer av et skudd som går utenfor.
    10'
    Eric Wattellier signaliserer et frispark til Stade Brestois 29 på egen banehalvdel.
    11'
    FC Girondins Bordeaux angriper i Brest. Hatem Ben Arfa avslutter på mål, men greier ikke å score.
    12'
    Brest, prøver et skudd, men det reddes
    12'
    Det blir farlig! Frispark for FC Girondins Bordeaux er nær straffområde.
    14'
    Toma Basic (FC Girondins Bordeaux) løfter inn en corner fra venstre på Stade Francis-Le Ble.
    15'
    Eric Wattellier signaliserer et frispark til FC Girondins Bordeaux.
    17'
    Jean Lucas (Stade Brestois 29) slår en corner fra venstre side på Stade Francis-Le Ble.
    20'
    Paul Lasne
    Paul Lasne (Stade Brestois 29) fyrer av et skudd som går utenfor.
    20'
    Irvin Cardona ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    21'
    Stade Brestois 29 tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    23'
    Irvin Cardona er på beina igjen og fortsetter kampen.
    23'
    Frispark for Stade Brestois 29 på egen banehalvdel.
    24'
    FC Girondins Bordeaux tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    25'
    26'
    Gaetan Charbonnier
    Sjanse! Stade Brestois 29 avanserer forover, men Gaetan Charbonnier avslutter utenfor.
    27'
    Jean Lucas (Stade Brestois 29) løfter inn en corner fra høyre på Stade Francis-Le Ble.
    30'
    Nicolas De Preville (FC Girondins Bordeaux) slår en corner fra høyre side på Stade Francis-Le Ble.
    32'
    Eric Wattellier signaliserer et frispark til FC Girondins Bordeaux på egen banehalvdel.
    36'
    Irvin Cardona
    Irvin Cardona (Stade Brestois 29) avanserer forover på Stade Francis-Le Ble. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    37'
    Bordeaux, prøver et skudd, men det reddes
    37'
    37'
    I Brest slår Romain Faivre en corner fra høyre.
    40'
    Stade Brestois 29 angriper, men avslutningen til Irvin Cardona går utenfor.
    40'
    42'
    Jean Lucas
    Målsjanse! Jean Lucas (Stade Brestois 29) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    44'
    Stade Brestois 29 fosser fremover, men Eric Wattellier blåser for offside på Stade Francis-Le Ble.
    45'+2
    Jean Lucas
    Stade Brestois 29 angriper. Jean Lucas får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    46'
    46'
    Frispark til Stade Brestois 29 på halvdelen til FC Girondins Bordeaux.
    48'
    Laurent Koscielny
    Dommer Eric Wattellier viser Laurent Koscielny (FC Girondins Bordeaux) det gule kortet.
    48'
    Jean Lucas
    Sjanse til Stade Brestois 29! Jean Lucas er nær ved å score, men keeper redder.
    49'
    49'
    Målsjanse! Irvin Cardona (Stade Brestois 29) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    49'
    Frispark Stade Brestois 29.
    51'
    Toma Basic
    Toma Basic (FC Girondins Bordeaux) får et gult kort av dommer Eric Wattellier.
    51'
    52'
    54'
    Romain Faivre
    Målsjanse til Stade Brestois 29! Romain Faivre treffer mål, men keeper redder.
    55'
    55'
    Eric Wattellier tildeler Stade Brestois 29 en corner. Romain Faivre sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    55'
    Brendan Chardonnet
    I Brest header Brendan Chardonnet (Stade Brestois 29) mot mål, men ballen går utenfor.
    55'
    Mål for Bordeaux!
    Brest 0 - 1 Bordeaux
    Mål: Ui-jo Hwang
    Målgivende: Remi Oudin
    Mål! FC Girondins Bordeaux tar ledelsen 0-1 takket være en scoring av Hwang Ui-Jo på Stade Francis-Le Ble. Flott spill fra Remi Oudin før målet.
    56'
    Spillerbytte - Bordeaux
    Inn: Jean Seri
    Ut: Toma Basic
    FC Girondins Bordeaux bytter ut Toma Basic med Jean Seri. Dette er det første byttet som Jean-Louis Gasset gjør i dagens kamp.
    57'
    Inn: Jimmy Briand
    Ut: Ui-jo Hwang
    Bytte for FC Girondins Bordeaux. Jimmy Briand kommer inn for Hwang Ui-Jo på Stade Francis-Le Ble.
    58'
    58'
    Jimmy Briand
    Jimmy Briand (FC Girondins Bordeaux) kommer til en målsjanse på Stade Francis-Le Ble, men klarer ikke å score.
    61'
    62'
    FC Girondins Bordeaux må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Stade Brestois 29.
    63'
    68'
    69'
    Stade Brestois 29 angriper på Stade Francis-Le Ble. Brendan Chardonnet header utenfor.
    69'
    Spillerbytte - Brest
    Inn: Franck Honorat
    Ut: Haris Belkebla
    Oliver Dall'Oglio (Stade Brestois 29) gjør sitt første bytte for dagen. Franck Honorat erstatter Haris Belkebla.
    73'
    74'
    Julien Faussurier
    Stade Brestois 29 avanserer forover i Brest. Julien Faussurier avslutter, men treffer ikke mål.
    75'
    Inn: Tom Lacoux
    Ut: Enock Kwateng
    Enock Kwateng (FC Girondins Bordeaux) erstattes av Tom Lacoux.
    75'
    Inn: Steve Mounie
    Ut: Gaetan Charbonnier
    Oliver Dall'Oglio gjør dagens andre bytte i Brest, når han tar ut Gaetan Charbonnier og setter inn Steve Mounie.
    75'
    78'
    78'
    79'
    Mål for Brest!
    Brest 1 - 1 Bordeaux
    Mål: Steve Mounie
    Utligning! Steve Mounie setter ballen i mål og stillingen er nå 1-1.
    80'
    Franck Honorat
    Målsjanse på Stade Francis-Le Ble! Franck Honorat fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    80'
    80'
    Inn: Jeremy Le Douaron
    Ut: Irvin Cardona
    Bytte for Stade Brestois 29. Jeremy Le Douaron kommer inn for Irvin Cardona på Stade Francis-Le Ble.
    81'
    Frispark for FC Girondins Bordeaux på egen banehalvdel.
    82'
    Hjørnespark til Brest
    83'
    Skudd utenfor mål, Brest
    84'
    Brest 2 - 1 Bordeaux
    Mål: Romain Faivre
    Stade Brestois 29 leder 2-1 etter en scoring av Romain Faivre.
    85'
    87'
    Inn: Amadou Traore
    Ut: Nicolas De Preville
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Girondins Bordeaux. Inn kommer Amadou Traore, mens Nicolas De Preville tar plass på benken.
    87'
    Inn: Dilane Bakwa
    Ut: Yacine Adli
    Jean-Louis Gasset gjør dagens femte bytte i Brest, når han tar ut Yacine Adli og setter inn Dilane Bakwa.
    88'
    FC Girondins Bordeaux fosser forover og Jimmy Briand fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.