Onyeka90'+3
2-0
751
473

Samuel Barrott signaliserer et frispark til Sheffield United FC på egen banehalvdel.
    4'
    Ben Osborn (Sheffield United FC) løfter inn en corner fra venstre på Brentford Community Stadium.
    5'
    Gult kort til Brentford
    Neal Maupay
    Dommeren gir Neal Maupay (Brentford FC) et gult kort.
    7'
    Frispark for Brentford FC på egen banehalvdel.
    7'
    Sheffield United FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    8'
    Ben Brereton
    Sheffield United FC fosser forover og Ben Brereton fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    10'
    Brentford, prøver et skudd, men det reddes
    10'
    Sheffield United FC må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Brentford FC.
    11'
    Sergio Reguilon
    Brentford FC angriper på Brentford Community Stadium. Sergio Reguilon header utenfor.
    13'
    Brentford FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    13'
    15'
    16'
    Vitaly Janelt
    Brentford FC angriper. Vitaly Janelt får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    22'
    Sheffield United, prøver et skudd, men det reddes
    22'
    Ben Brereton (Sheffield United FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    23'
    Mikkel Damsgaard
    Brentford FC angriper, men avslutningen til Mikkel Damsgaard går utenfor.
    27'
    Mathias Jensen (Brentford FC) slår en corner fra høyre side på Brentford Community Stadium.
    27'
    Mathias Jensen
    Målsjanse til Brentford FC! Mathias Jensen treffer mål, men keeper redder.
    31'
    31'
    Samuel Barrott signaliserer et frispark til Brentford FC på egen banehalvdel.
    32'
    I London har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    34'
    Neal Maupay
    Brentford FC avanserer forover i London. Neal Maupay avslutter, men treffer ikke mål.
    37'
    En av Brentford FCs spillere blir avblåst for offside.
    38'
    Yoane Wissa
    Brentford FC avanserer forover og Yoane Wissa kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    40'
    40'
    Vitaly Janelt (Brentford FC) pådrar seg et gult kort.
    41'
    Frispark Sheffield United FC.
    42'
    Samuel Barrott signaliserer et frispark til Brentford FC.
    42'
    En av Sheffield United FCs spillere blir avblåst for offside på Brentford Community Stadium.
    44'
    I London slår Ben Osborn en corner fra høyre.
    44'
    Gult kort til Sheffield United
    Ben Brereton (Sheffield United FC) får et gult kort av dommer Samuel Barrott.
    45'
    Brentford FC fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    52'
    Frispark til Brentford FC på halvdelen til Sheffield United FC.
    54'
    Brentford FC angriper, men Samuel Barrott blåser for offside.
    55'
    57'
    Spillerbytte - Sheffield United
    Inn: James John McAtee
    Ut: Yasser Larouci
    Chris Wilder (Sheffield United FC) gjør sitt første bytte for dagen. James John McAtee erstatter Yasser Larouci.
    57'
    Samuel Barrott tildeler Sheffield United FC en corner. Ollie Arblaster sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    60'
    Samuel Barrott tildeler Sheffield United FC en corner. Ben Osborn sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    60'
    Sheffield United scorer selvmål!
    Brentford 1 - 0 Sheffield United
    Mål: Ollie Arblaster
    Selvmål! Ollie Arblaster kan bli kampens syndebukk etter denne tabben. 1-0!
    63'
    Jayden Bogle
    Jayden Bogle (Sheffield United FC) kommer til avslutning på Brentford Community Stadium, men headingen blir reddet.
    65'
    65'
    Frispark i en god posisjon for Brentford FC!
    68'
    Målet til Brentford sjekkes av VAR
    70'
    Målet til Brentford blir annullert
    72'
    En av Sheffield United FCs spillere går i offside.
    72'
    Spillet på Brentford Community Stadium er stoppet midlertidig fordi Jayden Bogle ligger nede.
    75'
    Inn: Cameron Archer
    Ut: Jayden Bogle
    Cameron Archer (Sheffield United FC) erstatter Jayden Bogle som ser ut til å måtte forlate Brentford Community Stadium med en skade.
    76'
    76'
    Ollie Arblaster (Sheffield United FC) løfter inn en corner fra venstre på Brentford Community Stadium.
    77'
    Frispark for Sheffield United FC på egen banehalvdel.
    79'
    Spillerbytte - Brentford
    Inn: Keane Lewis-Potter
    Ut: Neal Maupay
    Bytte for Brentford FC. Keane Lewis-Potter kommer inn for Neal Maupay på Brentford Community Stadium.
    79'
    Inn: Yehor Yarmoliuk
    Ut: Mikkel Damsgaard
    Brentford FC bytter ut Mikkel Damsgaard med Yehor Yarmoliuk.
    79'
    79'
    Mathias Jensen vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    84'
    84'
    Brentford FC slipper å klare seg uten Mathias Jensen som kommer tilbake på banen i London.
    84'
    Keane Lewis-Potter
    Sjanse til Brentford FC! Keane Lewis-Potter er nær ved å score, men keeper redder.
    86'
    86'
    87'
    Hjørnespark til Brentford
    87'
    Mads Roerslev Rasmussen
    Mads Roerslev Rasmussen (Brentford FC) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    88'
    Ben Brereton (Sheffield United FC) kommer seg fri på Brentford Community Stadium, men avslutningen går utenfor.
    89'
    Inn: Kevin Schade
    Ut: Bryan Mbeumo
    Brentford FC bytter ut Bryan Mbeumo med Kevin Schade. Dette er det tredje byttet som Thomas Frank gjør i dagens kamp.
    90'
    Inn: Ethan Pinnock
    Ut: Yoane Wissa
    Yoane Wissa (Brentford FC) erstattes av Ethan Pinnock.
    90'
    Inn: Frank Onyeka
    Ut: Mathias Jensen
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Brentford FC. Inn kommer Frank Onyeka, mens Mathias Jensen tar plass på benken.
    90'+1
    Inn: Anis Slimane
    Ut: Mason Holgate
    Chris Wilder gjør dagens tredje bytte i London, når han tar ut Mason Holgate og setter inn Anis Slimane.
    90'+1
    90'+2
    Mål for Brentford!
    Brentford 2 - 0 Sheffield United
    Mål: Frank Onyeka
    Målgivende: Kevin Schade
    Mål! Frank Onyeka gir Brentford FC en komfortabel 2-0 ledelse. Kevin Schade sto for den målgivende pasningen.