Sjanse! Brentford FC avanserer forover, men Saman Ghoddos avslutter utenfor.
    Robert Jones signaliserer et frispark til Brentford FC på egen banehalvdel.
    4'
    Robert Jones signaliserer et frispark til Brentford FC.
    4'
    Emiliano Hansen (Brentford FC) løfter inn en corner fra venstre på Brentford Community Stadium.
    5'
    Ethan Pinnock
    I London header Ethan Pinnock (Brentford FC) mot mål, men ballen går utenfor.
    6'
    Newcastle United FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    10'
    Callum Wilson
    Callum Wilson (Newcastle United FC) avanserer forover på Brentford Community Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    11'
    Brentford, prøver et skudd, men det reddes
    11'
    Frispark til Newcastle United FC på halvdelen til Brentford FC.
    14'
    Offside! Callum Wilson (Newcastle United FC) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    15'
    Frispark for Newcastle United FC på egen banehalvdel.
    16'
    19'
    Frispark for Brentford FC på egen banehalvdel.
    22'
    Kjempesjanse! Saman Ghoddos (Brentford FC) fyrer av et skudd som treffer tverrliggeren!
    23'
    Dommer Robert Jones ser at linjemannen løfter flagget, og Newcastle United FCs Miguel Almiron blåses av for offside.
    24'
    Pelenda Da Silva
    Sjanse i London! Joshua Da Silva (Brentford FC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    25'
    Newcastle United, prøver et skudd, men det reddes
    25'
    I London slår Vitaly Janelt en corner fra venstre.
    26'
    Sergi Canos
    Sergi Canos (Brentford FC) kommer til en målsjanse på Brentford Community Stadium, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    26'
    I London har et frispark blitt tildelt bortelag.
    27'
    Offside! Callum Wilson (Newcastle United FC) er alene igjennom, men dommer Robert Jones ser at linjemannen er oppe med flagget.
    27'
    Robert Jones tildeler Brentford FC en corner. Vitaly Janelt sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    32'
    Tarique Fosu
    Brentford FC avanserer forover i London. Tarique Fosu avslutter, men treffer ikke mål.
    32'
    Brentford FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    33'
    Ryan Fraser
    Sjanse til Newcastle United FC! Ryan Fraser er nær ved å score, men keeper redder.
    36'
    36'
    Jonjo Shelvey (Newcastle United FC) slår en corner fra høyre side på Brentford Community Stadium.
    36'
    Frispark Brentford FC.
    40'
    41'
    Callum Wilson (Newcastle United FC) kommer til en målsjanse på Brentford Community Stadium, men klarer ikke å score.
    47'
    49'
    Miguel Almiron (Newcastle United FC) vinkes av for offside i London.
    50'
    50'
    Jacob Murphy
    Jacob Murphy (Newcastle United FC) kommer seg fri på Brentford Community Stadium, men avslutningen går utenfor.
    51'
    53'
    Robert Jones signaliserer et frispark til Newcastle United FC på egen banehalvdel.
    54'
    Målsjanse til Brentford FC! Saman Ghoddos treffer mål, men keeper redder.
    59'
    59'
    Spillerbytte - Brentford
    Inn: Christian Nørgaard
    Ut: Vitaly Janelt
    Vitaly Janelt (Brentford FC) erstattes av Christian Nørgaard.
    60'
    60'
    Christian Nørgaard (Brentford FC) løfter inn en corner fra høyre på Brentford Community Stadium.
    63'
    Robert Jones tildeler Brentford FC en corner. Saman Ghoddos sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    64'
    65'
    Spillerbytte - Newcastle United
    Inn: Dwight Gayle
    Ut: Miguel Almiron
    Newcastle United FC gjør sitt første bytte. Miguel Almiron erstattes av Dwight Gayle.
    65'
    Inn: Joelinton
    Ut: Ryan Fraser
    Newcastle United FC bytter ut Ryan Fraser med Joelinton.
    65'
    Mål for Brentford!
    Brentford 1 - 0 Newcastle United
    Mål: Pelenda Da Silva
    Målgivende: Sergi Canos
    I London tar Brentford FC ledelsen 1-0 etter et mål av Joshua Da Silva. Sergi Canos var nest sist på ballen.
    66'
    Inn: Ivan Toney
    Ut: Sergi Canos
    Thomas Frank (Brentford FC) gjør sitt andre bytte for dagen. Ivan Toney erstatter Sergi Canos.
    69'
    Jacob Murphy (Newcastle United FC) slår en corner fra høyre side på Brentford Community Stadium.
    69'
    Gult kort til Newcastle United
    Jonjo Shelvey
    Jonjo Shelvey (Newcastle United FC) mottar sitt første gule kort for dagen på Brentford Community Stadium.
    70'
    70'
    71'
    75'
    Christian Nørgaard
    Brentford FC angriper. Christian Nørgaard får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    77'
    77'
    78'
    Newcastle United FC angriper, men avslutningen til Jacob Murphy går utenfor.
    79'
    Inn: Andy Carroll
    Ut: Jamal Lewis
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Newcastle United FC. Inn kommer Andy Carroll, mens Jamal Lewis tar plass på benken.