God aften! Pep-rouletten fortsetter med full styrke. Pubguttene Phil Foden og Jack Grealish er tilbake i varmen.
    Manchester City (4-3-3): Ederson - Cancelo, Dias, Laporte, Aké - De Bruyne, Fernandinho, Bernardo - Foden, Jesus, Grealish
    Aké er inne på venstrebacken og gir ekstra styrke mot Brentford, som trolig kommer til å fokusere mye på dødballer. Dødballtreneren Bernardo Cueva, som Norge brukte i høst, er også dødballtreneren til Brentford.
    Med tre stoppere er det ikke umulig at vi får se en ekstra offensiv João Cancelo, så blir det spennende å se om Jesus spiller spiss eller om det er Foden som er i en slags falsk nier-rolle.
    Brentford (3-5-2): Fernández - Pinnock, Jansson, Bech - Roerslev, Baptiste, Onyeka, Jensen, Thompson - Toney, Wissa
    Manchester City har ni strake ligaseirer før kampen mot Brentford.
    Citys siste poengtap var tapet mot Crystal Palace den 30. oktober. I alt har City avgitt ti poeng til nå denne sesongen.
    Nathan Ake, Gabriel Jesus, Jack Grealish og Phil Foden kommer inn for Oleksandr Zinchenko, Riyad Mahrez, Ilkay Gündogan og Raheem Sterling.
    Sergi Canos, Frank Onyeka og Mads Roerslev kommer inn hos Brentford.
    Brentford kommer i 3-5-2-formasjon.
    Disse to managerne har aldri tidligere møttes.
    Manchester City tar avsparket.
    1'
    Corner til City. De Bruyne fører opp og sender ballen til Grealish. Men innlegget er ikke godt nok.
    2'
    Foden slår corneren, men ballen heades ut.
    3'
    Brentford prøver på en kjapp overgang, men går seg litt bort. Baptiste får til en avslutning, men ufarlig.
    3'
    Dette er første gang disse to klubbene møtes i ligasammenheng siden 1951.
    6'
    Vertenes keeper Alvaro Fernandez har ennå ikke blitt testet.
    9'
    Lang ball fra Fernandinho til Jesus, men han klarer ikke å ta ned ballen.
    10'
    De Bruyne prøver seg med en pasning inn i midten, men der er Jansson og ordner opp.
    11'
    Brentford ligger med samtlige spillere bak ballen nå. City triller ball.
    12'
    Men så plutselig en sterk Brentford-kontring men Oneyka skyter rett på keeper.
    12'
    Corner til City
    13'
    De Bruyne legger corneren - over alt og alle.
    13'
    Dansken Jensen ser at Ederson står langt ut og forsøker seg fra midtstreken - men forsøket ender langt utenfor.
    15'
    Corner til Brentford.
    15'
    Kjempemulighet til Brentford etter corneren - men City får med nød og neppe ryddet unna. Det er nesten utrolig at ikke Brentford tar ledelsen. Først Toney, så Baptiste har muligheten. God ryddejobb av Cancelo.
    15'
    Mål for Manchester City!
    Brentford 0 - 1 Manchester City
    Mål: Phil Foden
    Målgivende: Kevin De Bruyne
    Foden slår tilbake etter å ha vært ute av laget. Etter en stor Brentford-sjanse går City rett i angrep og tar ledelsen. Det skjer etter en vakker pasning fra De Bruyne. Reprisen viser at det ikke er offside på Foden.
    17'
    Brentford får frispark inne på Citys banehalvdel, men klarer ikke å gjøre noe ut av det.
    23'
    Manchester City 79 prosent ballinnehav til nå.
    26'
    Frispark mot Ruben Dias omtrent midt på Citys banehalvdel.
    28'
    Fernandinho rydder unna - til corner for Brentford.
    28'
    Jensen legger corneren, men De Bruyne rydder unna ved første stolpe.
    29'
    De Bruyne legger inn et frispark fra høyresiden, men Brentford får ryddet unna.
    31'
    Jesus prøver å skyte - men bommer fullstendig.
    32'
    Cancelo får frispark imot seg.
    33'
    Brentford får frispark midt på Citys banehalvdel.
    34'
    Jensen legger frisparket, men det har ingen adresse - ballen går over alt og alle og til utspark fra mål.
    34'
    Brentford får frispark i god posisjon. City-spillerne protesterer. God jobb av Toney.
    36'
    Ake header frisparket via Toney og til utspill fra mål.
    37'
    Sørensen stopper et innlegg fra Jesus.
    37'
    De Bruyne får lagt inn, men Jansson står der han skal og får beinet ballen vekk.
    39'
    Thompson gjør en glitrende jobb defensivt når City er på en farlig kontring.
    41'
    Fernandinho er først stygg mot Toney - så en kraftig takk for sist fra Toney, som er stygg mot Fernandinho. Men dommeren lar kortene ligge i lommen.
    43'
    De Bruyne legger et frispark inn bak forsvaret, og Brentford tør ikke gjøre annet enn å gi til corner.
    44'
    Foden tar hjørnesparket med venstre bein fra venstre side. Dommeren mener at ballen har vært ute.
    44'
    Manchester City triller ball når det nærmer seg pause.
    45'+1
    Ett minutt er lagt til.
    45'+1
    Flere City-forsøk. Blant annet et skudd fra Fernandinho, der Jensen ofrer seg og blir truffet av ballen i hodet. Dansken går ned for telling.
    45'+1
    Brentford starter i 2. omgang.
    46'
    Stor City-sjanse når De Bruyne legger inn til Foden. Han treffer imidlertid ikke med headingen.
    48'
    De Bruyne skyter, men rett på keeper.
    49'
    Brentford leverer en heltemodig innsats, men Manchester City har masse kvalitet og bør vinne kampen.
    50'
    Foden header i mål - men det avblåses for offside. Grealish og Jesus gjør forarbeidet, men reprisen viser at dommertrioen gjør helt rett ved å annullere for offside.
    50'
    Bernardo Silva legger inn - men Jansson redder til hjørnespark.
    53'
    De Bruynes corner blir headet bort av Pinnock.
    54'
    Jensen er for tøff mot Grealish - og får frispark mot seg.
    58'
    City med et balltap på Brentfords banehalvdel, men Wissa blir stoppet umiddelbart.
    59'
    Brentford har ikke gitt opp og fortsetter å kjempe mot overmakten.
    61'
    Jesus legger inn, men Brentford-keeperen er nede og fanger den ballen.
    62'
    City triller og triller. Brentford ligger lavt og kompakt.
    65'
    De Bruyne treffer stolpen! Belgieren plasserer skuddet ned mot hjørnet. Brentfords keeper er litt dekket og ser ikke utgangen av skuddet. Han går ned litt sent, men reddes av stolpen.
    66'
    De Bruyne klemmer til fra avstand. Den går over tverrliggeren.
    68'
    Brentford prøver å holde litt på ballen.
    70'
    Vertene får et frispark.
    71'
    Pinnock presser frem en corner.
    71'
    Hjørnespark til Brentford
    72'
    Er det her muligheten ligger for Brentford da?
    72'
    Ederson plukker. Prøver å kontre, men De Bruynes pasning finner ikke frem til Foden.
    73'
    Jesus skyter. Blokkeres.
    74'
    Spillerbytte - Brentford
    Inn: Mads Bidstrup
    Ut: Frank Onyeka
    75'
    De Bruyne løfter inn et frispark. Takles til corner.
    76'
    Hjørnespark til Manchester City
    77'
    Foden og De Bruyne tasser ut til hjørneflagget.
    77'
    Foden som svinger inn. Ballen havner hos Fernandinho i returrommet. Hamrer den over.
    77'
    Fornøyd med å holde ballen i laget nå, gjestene.
    79'
    Veldig tett rundt sekstenmeteren til Brenford, hvor vertene har pakket seg sammen. Fernandinho prøver en bakromsball til Jesus, men høyrekanten klarer ikke å få ballen inn igjen foran mål.
    80'
    Thompson sitter nede på gresset. Ghoddos skal inn.
    81'
    Inn: Saman Ghoddos
    Ut: Dominic Thompson
    Inn med svensk-iraneren.
    82'
    Brentford tror at de vinner ballen på midtbanen, men Grealish får frispark.
    83'
    Sterling og Mahrez sitter fortsatt godt plantet på benken.
    83'
    Fint spill av Manchester City, men Brentford står imot.
    84'
    Vertene kontrer, men Aké rydder opp.
    84'
    Så får Cancelo frispark.
    85'
    Foden dribler seg fremover og får frispark. Virker litt lei av å bli felt nå.
    86'
    Roerslev som er synderen. En av tre danske Mads-er i dagens Brighton-tropp.
    86'
    De Bruyne svinger den inn fra venstre og Laporte rager høyest og header den kontant ned i hjørnet.
    87'
    Hårfint om det er offside eller ikke, men målet står enn så lenge.
    88'
    88'
    Målet annulleres!
    88'
    Da lever håpet for Brentford!
    88'
    Langt utspill fra Brentford. Manchester City får frispark etter en duell.
    89'
    Litt sånn armhulevibber av den annulleringen på Laporte der.
    89'
    Tre minutter legges til.
    90'+1
    Nå handler det nok om å banke den ballen langt frem mot Ivan Toney.
    90'+1
    Fernandinho vinner i luften.
    90'+1
    Bortelaget prøver å stå høyt og forstyrre oppspillene.
    90'+1
    Brentford får et frispark på egen halvdel. Spillerne jages opp.
    90'+1
    Fernandez med lang ball.
    90'+1
    Toney vinner første duell, men så får gjestene den unna.
    90'+2
    Foden kan kontre, men det ender nok en gang med at han blir felt.
    90'+2
    Skaffet veldig mange frispark i dag.
    90'+2
    Lekker tofotsfinte fra Foden der.
    90'+2
    Tiden går.
    90'+2
    De Bruyne løfter ned mot Gabriel Jesus. Han går mot cornerflagget, men så vender han plutselig inn i banen og avslutter. Keeper redder!
    90'+3
    Foden vinner nok et frispark. Pep Guardiola nikker anerkjennende.
    90'+3
    Der er det over! Phil Foden svarer på tiltale etter å ha blitt satt ut av laget etter et pubbesøk. Her scorer han det avgjørende målet og var nok også banens beste spiller. Manchester City har åtte og ni poeng ned til Chelsea og Liverpool!