1-3
979
576
    Fløyta har gått for å starte kampen.
    Michael Oliver signaliserer et frispark til Leicester City FC på egen banehalvdel.
    1'
    Ayoze Perez
    Ayoze Perez (Leicester City FC) kommer til en målsjanse på Brentford Community Stadium, men klarer ikke å score.
    2'
    Cengiz Ünder
    Sjanse i London! Cengiz Under (Leicester City FC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    3'
    Brentford, prøver et skudd, men det reddes
    3'
    Michael Oliver tildeler Leicester City FC en corner. James Maddison sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    3'
    Mål for Brentford!
    Brentford 1 - 0 Leicester City
    Mål: Mads Bech Sorensen
    Mads Bech setter ballen i nettet og Brentford FC leder nå 1-0.
    6'
    Vitaly Janelt (Brentford FC) løfter inn en corner fra høyre på Brentford Community Stadium.
    6'
    James Maddison (Leicester City FC) slår en corner fra høyre side på Brentford Community Stadium.
    11'
    I London slår James Maddison en corner fra høyre.
    12'
    Michael Oliver signaliserer et frispark til Leicester City FC.
    13'
    I London har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    14'
    Youri Tielemans
    Youri Tielemans (Leicester City FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    16'
    I London slår James Maddison en corner fra venstre.
    20'
    Frispark for Brentford FC på egen banehalvdel.
    21'
    Frispark til Leicester City FC på halvdelen til Brentford FC.
    21'
    Gult kort til Brentford
    Jan Zamburek
    Dommer Michael Oliver viser Jan Zamburek (Brentford FC) det gule kortet.
    21'
    James Maddison
    Leicester City FC angriper, men avslutningen til James Maddison går utenfor.
    22'
    Frispark Leicester City FC.
    23'
    Dommer Michael Oliver venter med å sette i gang spillet fordi Sergi Canos ligger nede.
    26'
    Sergi Canos er tilbake i kampen igjen.
    27'
    Saman Ghoddos (Brentford FC) løfter inn en corner fra venstre på Brentford Community Stadium.
    29'
    31'
    Brentford FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    32'
    32'
    Michael Oliver tildeler Brentford FC en corner. Vitaly Janelt sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    34'
    Tarique Fosu
    Brentford FC angriper. Tarique Fosu får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    34'
    Leicester City, prøver et skudd, men det reddes
    34'
    35'
    35'
    Leicester City FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    35'
    Frispark til Brentford FC på halvdelen til Leicester City FC.
    37'
    39'
    Saman Ghoddos
    Sjanse! Brentford FC avanserer forover, men Saman Ghoddos avslutter utenfor.
    40'
    Leicester City FC må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Brentford FC.
    43'
    Målsjanse på Brentford Community Stadium! Saman Ghoddos fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    44'
    44'
    I London slår Saman Ghoddos en corner fra venstre.
    45'
    Mål for Leicester City!
    Brentford 1 - 1 Leicester City
    Mål: Cengiz Ünder
    Målgivende: James Maddison
    Mål! Cengiz Under utligner for Leicester City FC. Stillingen er dermed 1-1 i London. James Maddison var nest sist på ballen.
    46'
    47'
    Ayoze Perez
    I London header Ayoze Perez (Leicester City FC) mot mål, men ballen går utenfor.
    49'
    En av mostanderne synder innenfor sekstenmeteren, og Leicester City FC får straffe av Michael Oliver på Brentford Community Stadium.
    50'
    50'
    Ayoze Perez
    Leicester City FC fosser forover og Ayoze Perez fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    50'
    50'
    Michael Oliver tildeler Leicester City FC en corner. James Maddison sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    50'
    Leicester City scorer på straffe!
    Brentford 1 - 2 Leicester City
    Mål: Youri Tielemans
    Mål! Youri Tielemans gir Leicester City FC ledelsen 1-2 på Brentford Community Stadium. Målet kom på et straffespark.
    51'
    Sergi Canos ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    54'
    Sergi Canos ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i London.
    55'
    Målsjanse! James Maddison (Leicester City FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    56'
    Frispark Brentford FC.
    58'
    Michael Oliver signaliserer et frispark til Brentford FC på egen banehalvdel.
    60'
    Leicester City FC angriper i London. Cengiz Under fyrer av et skudd som går utenfor.
    62'
    Leicester City FCs Cengiz Under blåses av for offside på Brentford Community Stadium.
    64'
    Spillerbytte - Brentford
    Inn: Mathias Jensen
    Ut: Vitaly Janelt
    Vitaly Janelt (Brentford FC) erstattes av Mathias Jensen.
    64'
    Inn: Aaron Pressley
    Ut: Sergi Canos
    Thomas Frank (Brentford FC) tar ut Sergi Canos som ser ut til å slite med en skade. Inn kommer Aaron Pressley.
    64'
    66'
    Harvey Barnes
    Målsjanse! Harvey Barnes (Leicester City FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    69'
    Spillerbytte - Leicester City
    Inn: Timothy Castagne
    Ut: Ricardo Pereira
    Leicester City FC bytter ut Ricardo Pereira med Timothy Castagne. Dette er det første byttet som Brendan Rodgers gjør i dagens kamp.
    70'
    Inn: Onyinye Ndidi
    Ut: Nampalys Mendy
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Leicester City FC. Inn kommer Onyinye Ndidi, mens Nampalys Mendy tar plass på benken.
    70'
    Sjanse til Leicester City FC! Harvey Barnes er nær ved å score, men keeper redder.
    71'
    71'
    Brentford 1 - 3 Leicester City
    Mål: James Maddison
    I London øker Leicester City FC ledelsen til 1-3 takket være et mål av James Maddison.
    71'
    James Maddison (Leicester City FC) slår en corner fra venstre side på Brentford Community Stadium.
    75'
    Youri Tielemans (Leicester City FC) kommer seg fri på Brentford Community Stadium, men avslutningen går utenfor.
    76'
    Inn: Kelechi Iheanacho
    Ut: Cengiz Ünder
    Bytte for Leicester City FC. Kelechi Iheanacho kommer inn for Cengiz Under på Brentford Community Stadium.
    76'
    I London slår Saman Ghoddos en corner fra høyre.
    77'
    Inn: Alexander Gilbert
    Ut: Saman Ghoddos
    Thomas Frank gjør dagens tredje bytte i London, når han tar ut Saman Ghoddos og setter inn Alexander Gilbert.
    79'
    Brentford FC angriper, men avslutningen til Tarique Fosu går utenfor.
    80'
    I London har et frispark blitt tildelt bortelag.
    80'
    Inn: Marc Albrighton
    Ut: Ayoze Perez
    Leicester City FC gjør sitt fjerde bytte. Ayoze Perez erstattes av Marc Albrighton.
    81'
    83'
    Inn: Maxwell Haygarth
    Ut: Jan Zamburek
    Thomas Frank (Brentford FC) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Maxwell Haygarth erstatter Jan Zamburek.
    84'
    Marcus Forss
    Marcus Forss (Brentford FC) avanserer forover på Brentford Community Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    89'
    89'
    Aaron Pressley
    Brentford FC avanserer forover i London. Aaron Pressley avslutter, men treffer ikke mål.