Ble dekket av Jonas Andreassen Wikborg

Hei, og velkommen til FA-cupens fjerde runde. Lørdagen sparkes i gang med kampen mellom Brentford og Leicester!
    Brentford spiller til daglig i Championship, der klubben er nummer fem. Leicester holder 3.-plassen i Premier League.
    Brentford (4-3-3): Daniels - Roerslev, Racic, Jeanvier, Thompson - Marcondes, Yearwood, Mokotji - Zamburek, Dervisoglu, Valencia
    BRENKEN: Henry, Pinnock, Nørgaard, Gunnarsson, Dasilva, Mbeumo og Hammar.
    Leicester (4-2-3-1): Ward - Justin, Morgan, Soyuncu, Fuchs - Praet, Choudhury - Gray, Ayoze Perez, Albrighton - Iheanacho
    Leicester-benken: Schmeichel, Evans, Tielemans, Maddison, Barnes, Pereira og Dewsbury-Hall.
    Noen av de faste spiller for Leicester, men ikke mange. Ganske så b-preget lag, dette. Men det samme er tilfellet for Brentford. Stiller med et ungt og urutinert lag.
    NÆRE! 14 sekunder er gått idet Ayoze Perez spilles gjennom av Iheanacho og runder keeper fra skrått hold, men i siste liten havner han under press og makter ikke få avsluttet på mål. Så nære drømmestart!
    1'
    Mål for Leicester City!
    Brentford 0 - 1 Leicester City
    Mål: Kelechi Iheanacho
    Målgivende: James Justin
    DRØMMESTART! Men så er Leicesters pangstart et faktum. Herlig pasning fra Praet til høyreback Justin, som med ett touch legger inn til Iheanacho. Han styrer inn 1-0 med bredsiden!
    4'
    Brentford vinkes av.
    7'
    Justin rives ned av Emiliano. Frispark.
    7'
    Praet får tid til å stille inn siktet, skyter godt, men rett i blokka.
    8'
    Perez blir tatt, og det er frispark i meeeget god innleggsposisjon.
    10'
    Ballen dyttes til Gray, som klinker til fra skrått hold. Utenfor.
    10'
    Iheanacho og Gray forsøker veggspill, men lykkes ikke. Femmeter.
    12'
    Nesten at Zamburek vippes gjennom, men Dustin er på rett plass. Får seg en trøkk idet han lander på skinka.
    12'
    Leicester har hatt ganske så god kontroll på kampen det første kvarteret. Det reflekteres også i stillingen.
    15'
    GOD MULIGHET for Iheanacho, som brenner til fra skrå vinkel. Keeper er med på notene.
    15'
    BRENTFORD ER NÆRE! Fint spill av hjemmelaget, og det skaper deres største sjanse i kampen så langt. Zamburek dytter til Emiliano Marcondes, som får det til å synge i nettveggen.
    17'
    Gray blir tatt i særdeles god posisjon. Her kan det skytes!
    17'
    Gray forsøker seg, men det går ikke. I hodet på en i muren og over.
    18'
    Corner til Leicester: Kort variant som ender med at Leicester spiller bort ballen. Håpløs variant.
    19'
    Brentford forsøker en kontring, men Emiliano blir for alene. Vet ikke helt hva han skal gjøre med ballen - mister den.
    20'
    Zamburek forsøker seg fra 18-19 meter. Ikke heeelt ueffent, men ikke vanskelig for keeper å redde.
    20'
    DEN ER IKKE DUM! 20 år gamle Dervisoglu vender bort en forsvarer og får ballen over på venstre. Forsøker å skru ballen i lengste fra 12-13-14 meter, men sender ballen en liten meter eller to til side for mål.
    21'
    Brentford har yppet seg de siste minuttene nå.
    21'
    Leicester har hatt ballen mest igjen nå. Noen mer rolige minutter er unnagjort.
    25'
    Zamburek legger inn. Morgan blokkerer til corner.
    27'
    Corneren blir ikke farlig. Ward bokser unna for bortelaget.
    27'
    Gray får to sjanser på å legge inn, treffer Ayoze Perez, men han kommer ikke nok over ballen. Makter ikke styre headingen på mål.
    29'
    Brentford gode nå. Presser Leicester høyt og vinner ball. Triller litt rundt med PL-treeren.
    32'
    Har riktignok ikke skapt noen store sjanser disse minuttene, men hjemmelaget holder fortsatt i ballen. Løftet seg myyye siden starten av kampen.
    32'
    NESTEN! Brentford mister ballen i farlig område, og blir nesten straffet. Albrighton legger ballen til rette og skyter fra 18-19 meter. Liiike utenfor.
    34'
    Leicester med ball nå. Triller.
    37'
    Meget bra av Praet, frem til skuddøyeblikket. Drar av en spiller på lekkert vis, men skyter et godt stykke over.
    38'
    Corner til Brentford: Neeesten at Jeanvier får hodet på ball, men bare nesten.
    40'
    Nesten for Leicester, men ballen fra Gray mot Justin blir litt for lang. Fint angrep i forkant.
    42'
    Ballen er akkurat litt for lang for Emiliano Marcondes. Hopper det han kan, men klarer bare å stusse ballen videre istedenfor å få den på mål.
    44'
    DOBBELSJANSE! Ayoze Perez får skutt fra 14 meter, men keeper er med på notene. Brentford slurver i sekundene som følger, Albrighton hopper inn foran en uoppmerksom stopper, men header like over. Der burde det stått 2-0 ved to anledninger!
    45'
    Nesten for Emiliano Marcondes fra distanse. Ballen dupper, men akkurat litt for sent. Ender på oversiden av nettaket.
    45'+1
    Mokotjo har fått seg en trøkk, men er oppe igjen. Har hvilen til å komme seg på.
    45'+2
    Pause! 1-0 til Leicester etter en drømmestart, og det er lite å si på at Leicester leder. Brentford har vært med på notene til tider, men Leicester har hatt de største sjansene.
    Spillerbytte - Brentford
    Inn: Pelenda Da Silva
    Ut: Kamohelo Mokotjo
    Da var smellen til Mokotjo rett før pause for ille.
    46'
    Ny corner til Brentford. Leder den statistikken 3-1 nå.
    48'
    Dårlig slått corner. Over alt og alle.
    48'
    Leicester ruller opp, Justin får lagt inn, men ballen er for nær keeper.
    49'
    Valencia skyter fra skrå vinkel. Ender med innkast.
    50'
    Brentford er i fin flyt, men så roter de det til for seg selv. Ayoze Perez setter fart, kommer seg til kortlinja og vinner en corner.
    53'
    Morgan når ikke opp på corneren.
    55'
    Frispark i fin innleggsposisjon for hjemmelaget. Zamburek er det som blir tatt av Gray.
    56'
    Prøver seg med en innøvd variant, men den leser Gray. Plukker opp ballen.
    57'
    Timen passert i Brentford. Leicester fortsatt foran med ett.
    61'
    STOLPEN! Emiliano Marcondes legger inn, ballen er kanskje så vidt inn Dervisoglu før den treffer stolpen! Så nære, så nære!
    63'
    Corner til Brentford: Får ikke noe ut av den.
    63'
    Spillerbytte - Leicester City
    Inn: Kiernan Dewsbury-Hall
    Ut: Kelechi Iheanacho
    Målscoreren tas av. Hviles kanskje litt og, for hvis Vardy er ute, er det han laget må stole på.
    69'
    Fint Leicester-spill på høyresiden, men innlegget fra Gray blokkeres.
    72'
    Mange dueller på midten nå.
    73'
    Justin legger inn, via en Brentford-spiller og til corner.
    75'
    En Brentford-spiller ligger nede, tilsynelatende med krampe.
    76'
    Inn: Rico Henry
    Ut: Dominic Thompson
    77'
    Daniels bokser unna.
    78'
    Inn: James Maddison
    Ut: Demarai Gray
    78'
    Corner til Leicester: Ender med skudd fra returrommet. Praet skyter utenfor.
    79'
    Inn: Bryan Mbeumo
    Ut: Joel Valencia
    82'
    Fuchs bedyrer sin uskyld, men dommeren mener han er nær ballen. Dømmer corner. Ser ikke riktig ut.
    83'
    OG DET ER NÆRE! Racic skyter på volley, men Ward varter opp med en strålende redning. Holdt på å score på en corner de ikke skulle hatt, der.
    84'
    ANNULLERT! Mbeumo bredsider ballen elegant i mål, men flagget er oppe. Det er også riktig, men innbytteren trodde han hadde utlignet et lite øyeblikk der.