579

Brentford FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    1'
    Ivan Toney
    Ivan Toney (Brentford FC) avanserer forover på Brentford Community Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    3'
    Fulham, prøver et skudd, men det reddes
    3'
    I London har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    3'
    Bryan Mbeumo
    Brentford FC avanserer forover i London. Bryan Mbeumo avslutter, men treffer ikke mål.
    4'
    Brentford FC angriper. Bryan Mbeumo får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    5'
    5'
    Hjørnespark til Brentford
    6'
    Mål for Brentford!
    Brentford 1 - 0 Fulham
    Mål: Ethan Pinnock
    Mål! Ethan Pinnock gir Brentford FC en 1-0 ledelse.
    6'
    Anthony Taylor signaliserer et frispark til Fulham FC på egen banehalvdel.
    9'
    Frispark til Brentford FC på halvdelen til Fulham FC.
    10'
    Frispark for Brentford FC på egen banehalvdel.
    13'
    Frispark i en god posisjon for Brentford FC!
    15'
    Spillet på Brentford Community Stadium er stoppet midlertidig fordi Mathias Jensen ligger nede.
    15'
    Brentford FC angriper i London. Bryan Mbeumo fyrer av et skudd som går utenfor.
    17'
    Mathias Jensen er tilbake på banen igjen.
    17'
    Fulham FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    19'
    Brentford FC må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Fulham FC.
    25'
    Gult kort til Fulham
    Willian
    Dommer Anthony Taylor gir Willian (Fulham FC) et gult kort.
    25'
    26'
    26'
    Anthony Taylor signaliserer et frispark til Fulham FC.
    31'
    32'
    Frispark for Fulham FC på egen banehalvdel.
    34'
    Kan Brentford FC utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    35'
    Sasa Lukic
    Sasa Lukic (Fulham FC) får et gult kort av dommer Anthony Taylor.
    35'
    Ivan Toney
    På Brentford Community Stadium skyter Ivan Toney (Brentford FC) rett i tverrliggeren!
    37'
    Frisparket tildelt Fulham FC er farlig nær Brentford FCs målområde.
    38'
    Mål for Fulham!
    Brentford 1 - 1 Fulham
    Mål: Manor Solomon
    Manor Solomon (Fulham FC) utligner med en heading på Brentford Community Stadium. Stillingen er nå 1-1.
    39'
    Frispark Brentford FC.
    41'
    Anthony Taylor tildeler Brentford FC en corner. Bryan Mbeumo sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    44'
    44'
    45'
    Sasa Lukic ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    45'+1
    45'+3
    Fulham FC slipper å klare seg uten Sasa Lukic som kommer tilbake på banen igjen.
    45'+3
    Andreas Pereira
    Andreas Pereira (Fulham FC) kommer til en målsjanse på Brentford Community Stadium, men klarer ikke å score.
    49'
    Straffe til Brentford
    50'
    Brentford scorer på straffe!
    Brentford 2 - 1 Fulham
    Mål: Ivan Toney
    Mål! Ivan Toney gir Brentford FC ledelsen 2-1 på Brentford Community Stadium. Målet kom på et straffespark.
    53'
    57'
    57'
    58'
    60'
    Aleksandar Mitrovic
    Aleksandar Mitrovic (Fulham FC) mottar sitt første gule kort for dagen på Brentford Community Stadium.
    61'
    62'
    Andreas Pereira (Fulham FC) slår en corner fra venstre side på Brentford Community Stadium.
    64'
    Sasa Lukic
    Sjanse! Fulham FC avanserer forover, men Sasa Lukic avslutter utenfor.
    64'
    Brentford FC angriper i London, men blir avblåst for offside.
    65'
    65'
    Dommer Anthony Taylor venter med å sette i gang spillet fordi Yoane Wissa ligger nede.
    65'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i London fordi Kenny Tete får behandling for en skade på banen.
    65'
    Kenny Tete ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i London.
    68'
    Yoane Wissa er på beina igjen og fortsetter kampen på Brentford Community Stadium.
    68'
    Ivan Toney
    Målsjanse! Ivan Toney (Brentford FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    69'
    En av Brentford FCs spillere går i offside.
    71'
    74'
    Spillerbytte - Fulham
    Inn: Harry Wilson
    Ut: Manor Solomon
    Marco Silva gjør dagens første bytte i London, når han tar ut Manor Solomon og setter inn Harry Wilson.
    75'
    Inn: Bobby Reid
    Ut: Sasa Lukic
    Bytte for Fulham FC. Bobby Reid kommer inn for Sasa Lukic på Brentford Community Stadium.
    75'
    Spillerbytte - Brentford
    Inn: Kevin Schade
    Ut: Yoane Wissa
    Yoane Wissa (Brentford FC) erstattes av Kevin Schade.
    76'
    Inn: Vitaly Janelt
    Ut: Mikkel Damsgaard
    Brentford FC bytter ut Mikkel Damsgaard med Vitaly Janelt. Dette er det andre byttet som Thomas Frank gjør i dagens kamp.
    76'
    I London slår Willian en corner fra venstre.
    78'
    Anthony Taylor signaliserer et frispark til Brentford FC.
    81'
    Mathias Jensen
    Mathias Jensen (Brentford FC) kommer seg fri på Brentford Community Stadium, men avslutningen går utenfor.
    83'
    Inn: Carlos Vinicius
    Ut: Willian
    Marco Silva (Fulham FC) gjør sitt tredje bytte for dagen. Carlos Vinicius erstatter Willian.
    83'
    Inn: Cedric Soares
    Ut: Kenny Tete
    Marco Silva (Fulham FC) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Cedric Soares erstatter Kenny Tete.
    83'
    Brentford 3 - 1 Fulham
    Mål: Mathias Jensen
    Målgivende: Kevin Schade
    Mathias Jensen øker Brentford FCs ledelse til 3-1! Det er en fin assist fra Kevin Schade.
    85'
    88'
    Sjanse til Fulham FC! Aleksandar Mitrovic er nær ved å score, men keeper redder.
    89'
    Brentford, prøver et skudd, men det reddes
    89'
    Hjørnespark til Fulham
    90'
    Inn: Pelenda Da Silva
    Ut: Bryan Mbeumo
    Brentford FC bytter ut Bryan Mbeumo med Pelenda Da Silva.
    90'+1
    Inn: Mads Roerslev Rasmussen
    Ut: Aaron Hickey
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Brentford FC. Inn kommer Mads Roerslev Rasmussen, mens Aaron Hickey tar plass på benken.