Fløyta har gått for å starte kampen.
    Bayern München tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    2'
    Corentin Tolisso
    Sjanse i Bremen! Corentin Tolisso (Bayern München) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    4'
    Bremer SV 1906, prøver et skudd, men det reddes
    4'
    Lamine Diop
    Bremer SV 1906 angriper i Bremen. Lamine Diop avslutter på mål, men greier ikke å score.
    6'
    Bayern München, prøver et skudd, men det reddes
    6'
    Mål for Bayern München!
    Bremer SV 1906 0 - 1 Bayern München
    Mål: Eric Maxim Choupo-Moting
    Målgivende: Leroy Sane
    Mål! Eric Maxim Choupo-Moting gir Bayern München ledelsen 0-1 i Bremen. Leroy Sane var nest sist på ballen.
    8'
    Nicolas Winter tildeler Bayern München en corner. Joshua Kimmich sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    11'
    Joshua Kimmich (Bayern München) løfter inn en corner fra høyre på Weserstadion.
    11'
    Thomas Müller
    Bayern München fosser forover og Thomas Müller fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    11'
    11'
    Leroy Sane
    Bayern München avanserer forover i Bremen. Leroy Sane avslutter, men treffer ikke mål.
    12'
    Nicolas Winter signaliserer et frispark til Bremer SV 1906.
    12'
    I Bremen har et frispark blitt tildelt bortelag.
    15'
    Bremer SV 1906 0 - 2 Bayern München
    Mål: Jamal Musiala
    Målgivende: Eric Maxim Choupo-Moting
    Mål! Jamal Musiala øker ledelsen til 0-2. Flott spill fra Eric Maxim Choupo-Moting før målet.
    16'
    Frispark for Bremer SV 1906 på egen banehalvdel.
    18'
    Joshua Kimmich (Bayern München) slår en corner fra venstre side på Weserstadion.
    23'
    Nicolas Winter signaliserer et frispark til Bremer SV 1906 på egen banehalvdel.
    24'
    Leroy Sane
    Målsjanse! Leroy Sane (Bayern München) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    24'
    Lamine Diop
    Lamine Diop (Bremer SV 1906) fyrer av et skudd som går utenfor.
    25'
    Jamal Musiala
    Sjanse! Bayern München avanserer forover, men Jamal Musiala avslutter utenfor.
    26'
    Bremer SV 1906 scorer selvmål!
    Bremer SV 1906 0 - 3 Bayern München
    Mål: Jan-Luca Warm
    I Bremen øker Bayern München ledelsen til 0-3 takket være et mål av Jan-Luca Warm. Flott spill fra Eric Maxim Choupo-Moting før målet.
    27'
    Bremer SV 1906 0 - 4 Bayern München
    Bayern München går opp i en 0-4 ledelse etter et mål av Eric Maxim Choupo-Moting. Det er en fin assist fra Leroy Sane.
    28'
    I Bremen slår Joshua Kimmich en corner fra venstre.
    31'
    I Bremen slår Leroy Sane en corner fra høyre.
    31'
    Corentin Tolisso (Bayern München) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    31'
    32'
    Nicolas Winter signaliserer et frispark til Bayern München på egen banehalvdel.
    33'
    Bremer SV 1906 0 - 5 Bayern München
    Mål! Eric Maxim Choupo-Moting (Bayern München) header inn 0-5.
    35'
    Frispark Bremer SV 1906.
    36'
    Mats Kaiser (Bremer SV 1906) løfter inn en corner fra venstre på Weserstadion.
    37'
    Bremer SV 1906 tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    38'
    Nicolas Winter tildeler Bremer SV 1906 en corner. Alexander Arnhold sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    40'
    Alexander Arnhold (Bremer SV 1906) slår en corner fra venstre side på Weserstadion.
    40'
    Spillerbytte - Bayern München
    Inn: Malik Tillman
    Ut: Thomas Müller
    Julian Nagelsmann (Bayern München) gjør sitt første bytte for dagen. Malik Tillman erstatter Thomas Müller.
    46'
    Inn: Mickael Cuisance
    Ut: Joshua Kimmich
    Bayern München bytter ut Joshua Kimmich med Mickael Cuisance. Dette er det andre byttet som Julian Nagelsmann gjør i dagens kamp.
    46'
    Inn: Chris Richards
    Ut: Niklas Süle
    Julian Nagelsmann gjør dagens tredje bytte i Bremen, når han tar ut Niklas Süle og setter inn Chris Richards.
    46'
    46'
    Sjanse til Bayern München! Jamal Musiala er nær ved å score, men keeper redder.
    47'
    47'
    Skudd utenfor mål, Bayern München
    47'
    Bremer SV 1906 0 - 6 Bayern München
    Mål: Malik Tillman
    Mål! Bayern München øker ledelsen til 0-6 etter en scoring av Malik Tillman på Weserstadion.
    47'
    Bremer SV 1906 0 - 7 Bayern München
    Jamal Musiala øker Bayern Münchens ledelse til 0-7! Eric Maxim Choupo-Moting sto for den målgivende pasningen.
    48'
    En av Bremer SV 1906s spillere går i offside.
    50'
    Kan Bayern München utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    51'
    Bayern München angriper og Corentin Tolisso får avsluttet. Headingen treffer ikke Bremer SV 1906-målet.
    52'
    Eric Maxim Choupo-Moting
    Målsjanse til Bayern München! Eric Maxim Choupo-Moting treffer mål, men keeper redder.
    53'
    53'
    Malik Tillman
    Bayern München angriper. Malik Tillman får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    54'
    54'
    I Bremen slår Mickael Cuisance en corner fra høyre.
    54'
    Nicolas Winter tildeler Bayern München en corner. Mickael Cuisance sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    56'
    57'
    Spillerbytte - Bremer SV 1906
    Inn: Atsushi Waki
    Ut: Ikrami Olatunji
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Bremer SV 1906. Inn kommer Atsushi Waki, mens Ikrami Olatunji tar plass på benken.
    58'
    Inn: Ali Wazneh
    Ut: Sebastian Kmiec
    Bytte for Bremer SV 1906. Ali Wazneh kommer inn for Sebastian Kmiec på Weserstadion.
    58'
    Inn: Mahdi Matar
    Ut: Lamine Diop
    Ralf Voigt gjør dagens tredje bytte i Bremen, når han tar ut Lamine Diop og setter inn Mahdi Matar.
    58'
    Målsjanse på Weserstadion! Malik Tillman fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    60'
    60'
    Inn: Serge Gnabry
    Ut: Jamal Musiala
    Bayern München bytter ut Jamal Musiala med Serge Gnabry.
    61'
    Bayern München angriper, og Eric Maxim Choupo-Moting sender i vei et skudd i tverrliggeren!
    62'
    63'
    63'
    64'
    Bremer SV 1906 0 - 8 Bayern München
    Mål: Leroy Sane
    Målgivende: Omar Richards
    Mål! Leroy Sane gir Bayern München en komfortabel 0-8 ledelse. Det er en fin assist fra Omar Richards.
    65'
    Dommer Nicolas Winter ser at linjemannen løfter flagget, og Bayern Münchens Eric Maxim Choupo-Moting blåses av for offside.
    67'
    Inn: Taylor Booth
    Ut: Leroy Sane
    Leroy Sane (Bayern München) erstattes av Taylor Booth.
    68'
    Inn: Daniel Kunkel
    Ut: Sebastian Kurkiewicz
    Ralf Voigt (Bremer SV 1906) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Daniel Kunkel erstatter Sebastian Kurkiewicz.
    70'
    Inn: Ole Bahr
    Ut: Malte Seemann
    Bremer SV 1906 gjør sitt femte bytte. Malte Seemann erstattes av Ole Bahr.
    70'
    Mats Kaiser (Bremer SV 1906) løfter inn en corner fra høyre på Weserstadion.
    71'
    73'
    Bayern München angriper, men blir avblåst for offside.
    74'
    Det blir farlig! Frispark for Bayern München er nær straffområde.
    76'
    Rødt kort til Bremer SV 1906
    Ugo-Mario Nobile
    Utvisning! Bremer SV 1906 må klare seg uten Ugo-Mario Nobile resten av kampen etter et direkte rødt kort.
    76'
    Mickael Cuisance (Bayern München) slår en corner fra høyre side på Weserstadion.
    78'
    Bremer SV 1906 0 - 9 Bayern München
    Mål: Mickael Cuisance
    Målgivende: Serge Gnabry
    Mål! Mickael Cuisance øker Bayern Münchens ledelse til 0-9 på Weserstadion. Serge Gnabry var nest sist på ballen.
    80'
    Bremer SV 1906 0 - 10 Bayern München
    Målgivende: Mickael Cuisance
    Eric Maxim Choupo-Moting setter ballen i mål og øker Bayern Münchens ledelse til 0-10 i Bremen. Mickael Cuisance sto for den målgivende pasningen.
    82'
    83'
    84'
    Gult kort til Bayern München
    Nianzou Tanguy Kouassi
    Nianzou Tanguy Kouassi (Bayern München) mottar sitt første gule kort for dagen på Weserstadion.
    84'
    Nicolas Winter tildeler Bayern München en corner. Taylor Booth sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    86'
    Bremer SV 1906 0 - 11 Bayern München
    Mål: Bouna Sarr
    Mål! Bouna Sarr gir Bayern München en komfortabel 0-11 ledelse. Flott spill fra Eric Maxim Choupo-Moting før målet.
    86'
    Bremer SV 1906 0 - 12 Bayern München
    Mål: Corentin Tolisso
    Mål! Bayern München øker ledelsen til 0-12 etter en scoring av Corentin Tolisso på Weserstadion. Det er en fin assist fra Serge Gnabry.
    88'
    Frispark til Bayern München på halvdelen til Bremer SV 1906.
    90'
    Serge Gnabry
    Serge Gnabry (Bayern München) avanserer forover på Weserstadion. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.