Brasil (4-3-3): Weverton - Zeca, R. Caio, Marquinhos, D. Santos - Renato Augusto, Gabriel Jesus, Walace - Luan, Neymar, Gabriel
    Tyskland (4-1-4-1): Horn - Toljan, Ginter, Süle, Klostermann - S. Bender - Brandt, L. Bender, Meyer, Gnabry - Selke
    0'
    Det nærmer seg OL-finale i fotball på mektige Maracanã. Avspark er 22.30!
    0'
    Brasil mot Tyskland i Brasil. Denne gang OL-finale. Forrige gang VM-semifinale, der tyskerne vant hele 7-1. Kan Brasil få sin revansje?
    1'
    Neymar, den aller største stjernen ute på gresset, setter fart, men blir hindret av to tyske forsvarere.
    3'
    Brandt forsøker seg, men Caio forstyrrer tyskeren, som blåser skuddet over.
    4'
    Neymar med en nydelig demping før han drar av to og til slutt får frispark.
    5'
    Renato Augusto slår luke å Bender, som stikker ut rompa for å hindre brasilianeren. Frispark.
    7'
    Gabriel Jesus, som skal spille for Manchester City fra januar 2017, vinkes av. For ordens skyld: han er allerede kjøpt, men er lånt tilbake til Palmeiras ut året.
    10'
    Brandt dunker til fra distanse - i tverrliggeren! Nær scoring fra mannen med syv assist i dette OL!
    11'
    Brasil farlig frempå ved to anledninger nå, men det har ikke blitt noe ut av det.
    14'
    Neymar løfter frisparket fra bak i banen inn, men tyskerne har full kontroll. Lars Bender header ut.
    17'
    Brasil med et par innleggsforsøk. Ginter klarerer for Tyskland.
    20'
    Brasil bryter høyt, Luan leter etter Neymar, men pasningen når ikke frem til Brasils stjerne.
    22'
    Corner for Brasil.
    22'
    Renato Augosto får avsluttet, men brasilianeren treffer ikke godt.
    23'
    Toljan på offensiv tur fra sin høyreback. Legger inn i feltet, men keeper plukker greit.
    24'
    Santos legger inn. Tyskland får klarert.
    25'
    Frispark for Brasil. Neymer umulig å få tak i, og tyskerne feller Barcelona-spilleren 28 meter fra mål.
    26'
    Mål for Brasil!
    Brasil 1 - 0 Tyskland
    Mål: Neymar
    Han bare dunker avgårde et vanvittig frispark. Det er helt oppe i krysset. Tverrligger inn. Det kan vanskelig gjøres vakrere i en finale på eget gress. Han feirer som om det var OL-gullet som blir sikret. Han maner opp sitt eget publikum.
    27'
    Dette blir vanskelig for Tyskland, men det er en time å gjøre det på.
    30'
    Frispark for Tyskland, legges fint inn foran Brasil-målet. Treffer et brasiliansk bein, før den går i tverrliggeren og ut ut til corner.
    31'
    Ny stor Tyskland-sjanse! Corneren markerer starten på en klabb-og-babb-seanse hvor tyskerne har et par gode muligheter til å utligne.
    31'
    Barbosa setter fart, og tyskerne er i ubalanse. Men i overtall 4 mot 3 tuller Barbosa sjanser bort med en upresis tverrsoverpasning.
    34'
    Nytt frispark for Tyskland i fin innleggsposisjon. Rett utenfor sekstenmeteren på høyresiden.
    34'
    For tredje gang i kampen dirrer det i tverrliggeren bak Weverton! Sven Bender vinner duellen i feltet, og headingen har fin retning mot lengste hjørne. Nok en gang er det centimetre om å gjøre at Tyskland scorer.
    35'
    Brasil prøver å roe ned tempoet nå. Har flagret rimelig heftig rundt brasilianske ører etter scoringen.
    37'
    Fem minutter til hvilen. Etter en hektisk periode har det roet seg ned. Brasil bearbeider Tyskland, og bygger opp angrep med ro og presisjon.
    40'
    Corner Brasil. Klareres av Tyskland.
    40'
    Tyskland kombinerer seg fint frem, og kommer seg til en avslutning fra 25 meter. Skuddet går via et Brasil-bein, og mister mye fart. Weverton fanger forsøket greit.
    42'
    Drar seg mot pause på Maracana nå. Brasil med ballen i laget.
    45'
    Legges til ett minutt i 1. omgang.
    45'
    Tyskland triller. Skal du utligne før pause?
    45'
    Brasil bryter, og forsøker å ta kontringsmuligheten nå.
    45'+1
    Neymar sender avgårde en strøken gjennombruddspasning til Barbosa i bakrom. Tysklands forsvarsmann Klostermann viser prov på enorm fart da han løper opp "Gabigol". Lager imidlertid frispark i fin innleggsposisjon for Brasil i den situasjonen, Klostermann.
    45'+1
    Heades unna av tyske hoder.
    45'+2
    45'+2
    Da går lagene til pause på stillingen 1-0 til Brasil. Det har imidlertid ikke manglet på sjanser for Tyskland, som har truffet tverrliggeren tre (!) ganger i løpet av de første tre kvarterene i OL-finalen. Høydepunktet var uansett utvilsomt Neymars utrolige frispark. Fra 28 meter sendte hele Brasils stjerne Maracana til himmels med et stjernetreff helt oppe i venstre kryss.
    45'+2
    46'
    Tyskland ruller opp langs høyresiden. Brasil avverger i førsteomgang, men Tyskland biter seg fast på offensiv tredjedel og vinner et frispark i gunstig posisjon.
    47'
    Gnabry skjøt i muren, ufarlig.
    49'
    Brasil triller i bakre firer.
    50'
    Tyskland prøver å bygge opp ett angrep, Brasil ligger kompakt og venter på tyskerne.
    52'
    Brasil klarer å stenge av tyskernes forsøk på å bygge opp noe her. Foreløpig strukturerte i det defensive arbeidet.
    54'
    Brasil vinner kast høyt i banen.
    56'
    Brasil angriper langs høyresiden, men Klostermann løser det fint i duellen mot Barbosa og vinner et kast for Tyskland.
    57'
    Mål for Tyskland!
    Brasil 1 - 1 Tyskland
    Mål: Max Meyer
    Målgivende: Jeremy Toljan
    Der sitter utligningen for Tyskland! Tyskerne angriper langs høyrekanten, og det gjør de på glitrende vis. Innlegget fra høyrebacken Toljan er presist. Fra elleve meter takker Max Meyer for pasningen, da han feier inn utligningen bak Weverton, nede i høyre hjørne. Vi er like langt på Maracana!
    59'
    Lars Bender ligger nede etter en duell med Neymar. Ser ikke helt bra ut for Bender, dette.
    62'
    Renato Augosto finner Gabriel Jesus inne i boksen med et presist innlegg. Jesus kommer seg på kula, men får ikke styrt avslutningen på mål.
    65'
    Bender ser ikke bra ut nå, halter rundt på banen. Det er et hardt slag for et Tyskland på gulljakt.
    66'
    Brasil med en god mulighet. Barbosa spilles gjennom i bakrom, men pasningen gjør at han kommer noe skrått mot mål. Får etter hvert en forsvarsspiller mellom seg selv og målet, og det ender med at spissen ikke får avsluttet ordentlig.
    67'
    Toljan skyter fra distanse. Ikke noe godt forsøk fra backen.
    70'
    Corner Brasil. Skal de klare å få noe ut av denne da?
    71'
    Avklares til ny corner for Brasil og Neymar.
    72'
    Går gjennom feltet, før det legges inn på nytt. Tyskland får etterhvert kontroll og klarerer.
    72'
    Neymar med ny mulighet på frispark nå. For langt unna til å avslutte.
    74'
    Avventende stemning her nå. Femten minutter igjen av ordinær tid - kan noen av lagene avgjøre denne kampen før ekstraomgangene?
    75'
    Brasil bryter ved midten og kontrer. Neymar sender gjennom Felipe Anderson som er på vei gjennom, men nok en gang løpes en brasiliansk angrepsspiller opp av lynhurtige Klostermann bak hos Tyskland.
    78'
    Neymar dribler og viser seg frem med noen finesser utenfor boksen til Tyskland. Skuddet går en liten halvmeter utenfor Tysklands mål.
    78'
    Brasil best nå. Har fått mer fart i angrepsspillet sitt etter at Anderson kom inn.
    79'
    Brasil igjen på farten, men Tyskland står i mot i egen boks. Blir mye nesten for Brasil her nå.
    81'
    Brasil står høyt nå. Prøver å presse frem feil i bakre rekker hos Tyskland.
    84'
    Brasil med kast høyt i banen.
    84'
    Tyskland med en kontringsmulighet.
    85'
    Petersen slipper til Meyer, men sistnevnte klarer ikke følge opp scoringen fra tidligere. Forsøket svakt, og langt utenfor.
    86'
    Meyer leter etter Gnabry i bakrom, men pasningen er upresis og går helt inn til Weverson.
    88'
    Gabriel Jesus sparkes ned.
    89'
    Går inn i overtiden nå. Legges til tre minutter.
    90'+1
    Ser ut til å gå til ekstraomganger dette.
    90'+2
    90'+2
    Da går dette til ekstraomganger. Heng med videre i denne spennende OL-finalen mellom Tyskland og Brasil i Rio.
    90'+2
    1. ekstraomgang
    91'
    Sule gjør en kjempeinvolvering når han stopper Gabriel Jesus i feltet. Den tyske stopperen har vært svært god i kveld.
    92'
    Petersen går over ende i feltet, men får ikke straffen han roper etter. Det ser ut til å være korrekt.
    95'
    Spillerbytte - Brasil
    Inn: Rafinha
    Ut: Gabriel Jesus
    96'
    Luan får en god mulighet til å sende Brasil i ledelsen igjen, men avslutningen hans blokkeres! Der var Maracaná klart til å eksplodere i glede...
    96'
    Aaah, Brandt! Brukbar mulighet for tyskeren. Han får en lang ball fra dypet og avslutter på første touch, men skuddet går ikke på mål.
    97'
    Mange slitne bein og nervøse hoder på banen nå. Brasil virker nærmest vinnermålet, men det lukter litt straffespark av dette.
    104'
    105'
    2. ekstraomgang
    106'
    Anderson får en gigantisk mulighet! Kommer igjennom takket være en genial Neymar-pasning, avslutter alene med keeper Horn, som gjør en god redning.
    107'
    Neymar skyter fra 20 meter, men avslutningen går over mål.
    110'
    Vanvittig pipekonsert mot tyskerne nå, når de triller ball i forsvaret.
    112'
    Neymar stoppet opp midt i et løp. Var det krampe eller strekk?
    113'
    Det var nok ikke strekk, nei. Neymar løper videre.
    113'
    Gnabry kliner til i god skuddposisjon, men en brasilianer blokkerer heroisk. Det er meget anspent stemning på Maracaná. Straffesparkene nærmer seg.