Målet til Brasil blir annullert
    7'
    Facundo Tello signaliserer et frispark til Brasil.
    8'
    Lucas Paqueta (Brasil) slår en corner fra høyre side på Governador Magalhaes Pinto.
    9'
    Frispark til Brasil på halvdelen til Paraguay.
    13'
    Raphinha
    Sjanse! Brasil avanserer forover, men Raphinha avslutter utenfor.
    17'
    Facundo Tello signaliserer et frispark til Paraguay på egen banehalvdel.
    19'
    Gult kort til Paraguay
    Santiago Arzamendia
    Santiago Arzamendia (Paraguay) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    20'
    Paraguay tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    24'
    Frispark Brasil.
    26'
    Mål for Brasil!
    Brasil 1 - 0 Paraguay
    Mål: Raphinha
    Målgivende: Marquinhos
    Mål! Brasil tar ledelsen 1-0 ved Raphinha. Marquinhos var nest sist på ballen.
    28'
    Alex Telles
    Alex Telles (Brasil) kommer til en målsjanse på Governador Magalhaes Pinto, men klarer ikke å score.
    32'
    Frispark for Brasil på egen banehalvdel.
    34'
    I Belo Horizonte har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    34'
    I Belo Horizonte slår Raphinha en corner fra høyre.
    37'
    Paraguay angriper, men Santiago Arzamendia vinkes av for offside.
    38'
    40'
    40'
    Philippe Coutinho
    Philippe Coutinho (Brasil) kommer til en målsjanse på Governador Magalhaes Pinto, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    41'
    En av Brasils spillere blir avblåst for offside.
    42'
    Matheus Cunha
    Målsjanse! Matheus Cunha (Brasil) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    42'
    Richard Sanchez (Paraguay) løfter inn en corner fra høyre på Governador Magalhaes Pinto.
    44'
    Fabian Balbuena
    Paraguay avanserer forover på Governador Magalhaes Pinto og Fabian Balbuena kommer til avslutning. Headingen blir klarert av Brasil.
    44'
    Vinicius Junior
    Målsjanse på Governador Magalhaes Pinto! Vinicius Junior fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    45'+2
    Paraguay, prøver et skudd, men det reddes
    45'+2
    45'+2
    Frispark i en god posisjon for Brasil!
    45'+3
    45'+4
    Mathias Villasanti
    Mathias Villasanti (Paraguay) får et gult kort av dommer Facundo Tello.
    45'+4
    Brasil angriper, men avslutningen til Matheus Cunha går utenfor.
    45'+5
    Spillerbytte - Paraguay
    Inn: David Martinez
    Ut: Santiago Arzamendia
    Paraguay bytter ut Santiago Arzamendia med David Martinez. Dette er det første byttet som Guillermo Schelotto gjør i dagens kamp.
    46'
    Inn: Juan Escobar
    Ut: Robert Rojas
    Guillermo Schelotto (Paraguay) gjør sitt andre bytte for dagen. Juan Escobar erstatter Robert Rojas.
    46'
    Raphinha
    Raphinha skyter i stolpen! Stor sjanse for Brasil i Belo Horizonte.
    49'
    Facundo Tello tildeler Brasil en corner. Philippe Coutinho sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    49'
    53'
    Brasil angriper på Governador Magalhaes Pinto, men Matheus Cunha header utenfor.
    54'
    Lucas Paqueta
    Lucas Paqueta (Brasil) fyrer av et skudd som går utenfor.
    56'
    Sjanse til Brasil! Philippe Coutinho er nær ved å score, men keeper redder.
    58'
    58'
    Juan Escobar
    Juan Escobar (Paraguay) kommer seg fri på Governador Magalhaes Pinto, men avslutningen går utenfor.
    59'
    60'
    Spillerbytte - Brasil
    Inn: Antony
    Ut: Vinicius Junior
    Brasil gjør sitt første bytte. Vinicius Junior erstattes av Antony Santos.
    61'
    Inn: Gabriel Jesus
    Ut: Matheus Cunha
    Bytte for Brasil. Gabriel Jesus kommer inn for Matheus Cunha på Governador Magalhaes Pinto.
    62'
    Brasil 2 - 0 Paraguay
    Mål: Philippe Coutinho
    Philippe Coutinho øker Brasils ledelse til 2-0! Flott spill fra Marquinhos før målet.
    62'
    67'
    Inn: Alan Max Benitez Dominguez
    Ut: Mathias Villasanti
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Paraguay. Inn kommer Alan Benitez, mens Mathias Villasanti tar plass på benken.
    69'
    Lucas Paqueta (Brasil) løfter inn en corner fra høyre på Governador Magalhaes Pinto.
    69'
    Gabriel Jesus
    Målsjanse! Gabriel Jesus (Brasil) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    69'
    Inn: Antonio Sanabria
    Ut: Carlos Gonzales
    Guillermo Schelotto gjør dagens tredje bytte i Belo Horizonte, når han tar ut Carlos Gonzales og setter inn Antonio Sanabria.
    69'
    Frispark for Paraguay på egen banehalvdel.
    73'
    Inn: Bruno Guimaraes
    Ut: Philippe Coutinho
    Brasil bytter ut Philippe Coutinho med Bruno Guimaraes. Dette er det tredje byttet som Tite gjør i dagens kamp.
    73'
    Bruno Guimaraes
    Brasil angriper i Belo Horizonte. Bruno Guimaraes fyrer av et skudd som går utenfor.
    75'
    Brasil angriper. Lucas Paqueta får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    77'
    77'
    Frisparket tildelt Brasil er farlig nær Paraguays målområde.
    78'
    Junior Alonso
    Junior Alonso (Paraguay) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    78'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Belo Horizonte fordi Raphinha får behandling for en skade på banen.
    80'
    Raphinha er på beina igjen og fortsetter kampen på Governador Magalhaes Pinto.
    81'
    Braian Samudio
    Sjanse! Paraguay avanserer forover, men Braian Samudio avslutter utenfor.
    81'
    Inn: Everton Ribeiro
    Ut: Raphinha
    Everton Ribeiro (Brasil) erstatter Raphinha som ser ut til å måtte forlate Governador Magalhaes Pinto med en skade.
    82'
    Inn: Rodrygo
    Ut: Lucas Paqueta
    Tite (Brasil) gjør sitt femte bytte for dagen. Rodrygo erstatter Lucas Paqueta.
    82'
    Dani Alves
    Brasil angriper i Belo Horizonte. Dani Alves avslutter på mål, men greier ikke å score.
    84'
    84'
    Facundo Tello tildeler Brasil en corner. Antony Santos sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    84'
    Brasil 3 - 0 Paraguay
    Mål: Antony
    Målgivende: Everton Ribeiro
    Brasil går opp i en 3-0 ledelse etter et mål av Antony Santos. Det er en fin assist fra Everton Ribeiro.
    86'
    Inn: Julio Cesar Enciso
    Ut: Richard Sanchez
    Bytte for Paraguay. Julio Enciso kommer inn for Richard Sanchez på Governador Magalhaes Pinto.
    88'
    Brasil 4 - 0 Paraguay
    Mål: Rodrygo
    Målgivende: Bruno Guimaraes
    Mål! Rodrygo øker ledelsen til 4-0. Bruno Guimaraes sto for den målgivende pasningen.