Hei, og velkommen til denne liveoppdateringen av Brann - Strømsgodset fra Brann Stadion.
    Brann XI (4-3-3): Lecijewski - Nouri, Wormgoor, Acosta, Kristiansen - Haugen, Heltne Nilsen, Barmen - Rólantsson, Børven, Vega.
    0'
    Strømsgodset XI (4-4-2): Janukiewicz - Vilsvik, Madsen, Glesnes, Parr - Tokstad, Junior, Hauger, Ringstad - Pedersen - Tagbajumi.
    0'
    Brann serieåpnet med 1-1 borte mot Tromsø, mens Strømsgodset tok alle poengene i Drammen da Haugesund kom på besøk. Da vant drammenserne 3-1.
    0'
    Daniel Braaten var i den opprinnelige kamptroppen, men måtte melde forfall grunnet sykdom. Dermed har det blitt noen rokkeringer fra Lars Arne Nilsen. Nouri kommer inn på backen, mens Rólantsson tar plass på venstrekanten. Vidar Ari Jónsson har fått en plass på benken.
    0'
    Tor Ole Skullerud gjør også noen endringer fra laget som slo Haugesund søndag. Janukiewicz erstatter Makani i buret, Madsen starter i forsvar, og Junior og Ringstad kommer inn på midtbanen. Spissparet Pedersen/Tagbajumi senket Haugesund, og starter på topp i dag også.
    0'
    I Bergen regner det på sedvanlig vis, men det er likefullt mye folk på stadion, og bluss i fargen rød skaper en flott ramme på Brann Stadion. Vi er snart klare for avspark!
    0'
    Hjemmelaget tar avspark og vi er i gang i Bergen.
    1'
    Tagbajumi i offside.
    1'
    Det blir spennende å se hvor mange som sliter med festet på den regntunge gressmatten i Bergen. Skikkelig bergenske forhold i Branns første hjemmekamp for sesongen.
    1'
    Dette er forøvrig ikke den første kampen på Brann Stadion i år. Brann var i aksjon mot Rosenborg i UNICEF Mesterfinalen. Da tapte bergenserne 2-0.
    2'
    Rolantsson kommer til innlegg og det er fryktelig godt slått - men Vega er en centimeter eller to fra å nå ballen!
    3'
    Slår ut med armene og roper på straffe der, Vega, men dommer Tom Harald Hagen vinker spillet videre.
    3'
    Godset prøver seg tidlig med et høyt press, men Brann har vært flinke å holde i kula i de innledende minuttene.
    4'
    Rolantsson tar seg innover i banen og klemmer til fra 23 meter, og Godset-keeperen Janukiewicz må i full strekk og gir til corner!
    5'
    Fredrik Haugen svinger inn, uten adresse. Kristiansen plukker opp retur og banker ballen høyt over mål.
    5'
    Lars Arne Nilsen, Branns trener fyller forøvrig 53 år i dag. Liten tvil om at han ønsker seg tre poeng i bursdagsgave.
    6'
    Brann har vært best de første syv minuttene, med hele 77 prosent av ballbesittelsen - og kampens eneste og største sjanse.
    8'
    Barmen får frispark i duell med Junior her.
    8'
    Gode dødballmuligheter her i det sleipåe været.
    8'
    Mål for Brann!
    Brann 1 - 0 Strømsgodset
    Mål: Kristoffer Barmen
    Målgivende: Torgeir Børven
    Og der sitter den for Brann! Og det er Barmen som scorer! Frisparket svinges inn, Heltne Nilsen vinner duellen, den spretter i en liggende Børven, og på bakerste stolpe venter en umarkert Barmen og kan enkelt sette ballen i mål!
    9'
    Brann beholder kontrollen på oppgjøret. Har veldig mye ball innledningsvis.
    12'
    Parr feller Nouri, og Brann får frispark midt på banen.
    12'
    Acosta sender en skikkelig kompispasning til stopperkollega Wormgoor, men nederlenderen er iskald og vender bort Pedersen under press.
    13'
    Brann har sett fryktelig solide ut så langt. Strømsgodset har på sin side sett tannløse ut.
    13'
    Børven kommer til avslutning. Blokkeres til corner.
    14'
    Så står det nesten 2-0! Corneren til Haugen klareres, men han får et nytt forsøk. Innlegget finner Acosta på bakerste, men stopperen får ikke styrt avslutningen på mål.
    15'
    Mens Brann triller ball, jager Tagbajumi hvileløst. Spissen scoret to mot Haugesund på søndag.
    15'
    Tagbajumi feller Heltne Nilsen.
    16'
    Kan informere om at det er Torgeir Børven som fikk den målgivende pasningen på Barmens scoring - ikke Heltne Nilsen. Ballen var innom Børven som lå på bakken før den fant Barmen, som deretter fant målet. Det er kanskje godt nytt for Fantasy-spillerne?
    17'
    Tagbajumi rykker forbi Wormgoor, og får frispark.
    18'
    Parr svinger inn, men det går forbi alt og alle.
    19'
    Tagbajumi lager nytt frispark, feller Acosta.
    21'
    Strømsgodset litt mer med i kampen nå.
    23'
    Så bryter Kristiansen fint og får Brann opp i banen etter en god Godset-periode.
    23'
    Vega ser ut til å få en hånd i ansiktet, men spillet går videre og Godset overtar ballen.
    25'
    Rolantsson drar seg inn i banen og avslutter igjen, men Vilsvik gjør en helhjertet jobb og blokkerer skuddet.
    26'
    Bortelaget bedre med i kampen, men har fortsatt til gode å skape noe i kampen.
    27'
    Tøff takling fra Vega på Pedersen, lager et klart frispark.
    28'
    Brann-spillerne har vært veldig aggressive i det vi nærmer oss halvtimen spilt.
    28'
    Tagbajumi lager nok et frispark i duell med Heltne Nilsen. Må passe seg nå, Godset-spissen. Er hans tredje forseelse så langt.
    29'
    Frispark til Brann. Tokstad feller Kristiansen.
    32'
    Frisparket fra Haugen går over alt og alle, og det blir utspill for Strømsgodset.
    33'
    Fine kombinasjoner fra Strømsgodset, men angrepet ødelegges av en skrekkelig pasning fra Pedersen. Han har ikke lykkes mot sin tidligere klubb så langt.
    34'
    Så følger han opp med å lage frispark i duell med Heltne Nilsen. Trenersønnen har fått kjørt seg så langt.
    34'
    Vega med muligheten til å sette i gang en Brann-kontring, men Junior gjør en god defensiv jobb og stopper den.
    35'
    Det regner mer og mer på Brann Stadion. Tilsynelatende gode forhold likevel, dog.
    35'
    Corner til Godset nå.
    37'
    Vilsvik svinger inn på første stolpe og Pedersen forsøker å flikke videre. Får ny corner.
    37'
    Tar den kjapt og kaster bort muligheten.
    37'
    Brann vinner ballen tilbake.
    37'
    Børven kommer plutselig gjennom, men ballen spretter fort på det våte underlaget. Får ikke noe ut av det.
    39'
    Det store Brann-overtaket har roet seg betraktelig, men de har fortsatt god kontroll. 59-41 fordel hjemmelaget sier ballbesittelsen.
    40'
    Pedersen kommer til sin første avslutning, men han avvinkes for offside.
    42'
    Tokstad feller Barmen.
    43'
    Skullerud har en liten jobb å gjøre i pausen. Strømsgodset må virkelig heve seg dersom de skal få med seg noe fra Bergen. Brann har vært veldig gode i første omgang.
    44'
    Tokstad og Tagbajumi kommer på en kontring, men førstnevnte nøler og mister kula. Kunne blitt farlig for gjestene.
    45'
    Ingen tilleggstid på Brann Stadion.
    45'
    Kjempesjanse for Brann! Børven kommer på skuddhold, men skyter like utenfor!
    45'+1
    45'+1
    46'
    Vi er i gang igjen på Brann Stadion.
    46'
    Ingen forandringer på noen av lagene etter hvilen.
    46'
    Spennende å se om Godset klarer å heve seg i andre omgang.
    47'
    Frispark fordel Brann. Junior er synderen.
    47'
    Haugen prøver et tidlig innlegg mot Børven, men Glesnes får den ut til corner.
    47'
    Haugen svinger inn og finner pannebrasken til Heltne Nilsen, men headingen går utenfor!
    48'
    Brann åpner på samme måte som den første omgang. Kjør kampen.
    49'
    Børven kommer til avslutning etter innlegg, og får en corner.
    49'
    Nok en gang finner Haugen Heltne Nilsen, som lager frispark denne gangen.
    49'
    Godset prøver å spille seg ut, men tvinges til å slå langt. Acosta og Wormgoor i Brann-forsvaret har hatt god kontroll på de lange ballene.
    52'
    Vega felles av Junior.
    53'
    Rolantsson kommer til innlegg og får corner.
    53'
    Haugen svinger inn nok en gang, men Janukiewicz får bokset unna.
    53'
    Så får Nouri frispark i duell med Tokstad.
    54'
    Tokstad har slitt med å sette preg på kampen så langt.
    55'
    Parr svinger inn mot Tagbajumi, men Lecijewski må i aksjon og plukker ballen enkelt. Det har tilhørt sjeldenhetene.
    55'
    Tokstad kommer til innlegg, via Kristiansen, til corner.
    57'
    Tar den kort, Godset, klareres. Deretter avslutter Hauger, ufarlig.
    58'
    Barmen felles av Hauger.
    59'
    Strømsgodset biter seg fast på Branns banehalvdel nå.
    60'
    Brann ligger lavt og kompakt, dog. Godset sliter med å trenge gjennom.
    61'
    Jradi har vært et frisk pust etter byttet. Vinner frispark mot Vega.
    61'
    God innleggsposisjon. Jradi tar det selv.
    61'
    Ingen god leveranse fra ham. Rett i klypene på Lecijewski.
    62'
    Lynhurtige Skålevik kan finne på å skape trøbbel for Godset på en tung gressmatte i Bergen.
    64'
    Jradi svinger inn, men Heltne Nilsen står i veien. Det har han gjort mange ganger i dag.
    66'
    Lekkert angrep av Godset! Tagbajumi frispiller Vilsvik, men innlegget er ikke godt nok og Lecijewski plukker.
    66'
    Nesten en kjempesjanse for Brann! Spiller seg fint frem i angrep, Orlov legger igjen til Barmen som prøver å avslutte, men Glesnes står i veien!
    67'
    Så lager Tagbajumi, nok en gang, frispark i duell med Heltne Nilsen.
    68'
    Jradi finner Pedersen som avslutter like utenfor 16-meteren, men Pedersen får ikke noe trøkk i avslutningen.
    68'
    Har ikke lykkes spesielt godt mot gamleklubben, Pedersen.
    69'
    Brann presser Godset høyt, og tvinger frem feil fra Drammen-forsvaret.
    70'
    Så er Rolantsson altfor tøff i duell med Vilsvik og lager frispark.
    70'
    Da har Skullerud spilt ut alle kortene sine.
    72'
    Brann 2 - 0 Strømsgodset
    Mål: Lars-Christopher Vilsvik
    Målgivende: Jakob Orlov
    Og det er selvmål fra Vilsvik! Orlov slår inn og Vilsvik havner i en vanskelig posisjon, på feil side av ballen, og setter den i eget mål!
    72'
    Dette blir nok veldig tungt for gjestene å komme tilbake fra.
    73'
    Tokmac lager frispark i duell med Kristiansen.
    74'
    Orlov vinkes av for offside.
    75'
    Godset fortsetter å prøve, men vertene har få problemer med å stoppe angrepsforsøkene.
    76'
    Haugen prøver seg fra distanse, og belønnes med corner.
    77'
    Brann 3 - 0 Strømsgodset
    Mål: Jakob Orlov
    Målgivende: Fredrik Haugen
    Så sitter 3-0, og Godset er i ferd med å rakne! Haugen tar kort corner, får ballen tilbake, slår inn og finner Orlov som styrer ballen lekkert i mål!
    77'
    For et bytte av bursdagsbarnet Nilsen! Målgivende + mål fra innbytter Orlov!
    78'
    Drøye 10 minutter gjenstår av oppgjøret, og det ser ut til å bli en perfekt bursdag for Lars Arne Nilsen.
    80'
    Haugen kommer til avslutning fra distanse, men det går rett på Janukiewicz.
    82'
    Tagbajumi feller Nouri.
    82'
    Har jobbet hvileløst i dag, Tagbajumi, men har fått lite lønn for strevet.
    83'
    Skålevik er så nære å sette 4-0! Rolantsson svinger inn mot Skålevik, som header like utenfor!
    83'
    8706 tilskuere har vært vitne til Branns maktdemonstrasjon denne torsdagskvelden.
    86'
    Mange som har trosset regnværet, med andre ord. Hvis noen skulle lure - ja - det regner fortsatt i Bergen by.
    86'
    Avslutning på mål for Godset. Innlegg fra høyre og Engblom får en tå på ballen, men tas enkelt av Branns sisteskanse.
    87'
    Parr kommer til innlegg fra venstre og Jradi kommer til avslutning, men det blokkeres. Litt sent med sluttspurt nå?
    89'
    Glesnes prøver seg fra distanse, men det blir aldri farlig.
    89'
    Tokmac sender Nouri i pølsebua med en finte, men angrepet stopper opp for Godset.
    90'
    Like før Barmen øker til 4-0! Prøver seg fra distanse, men Janukiewicz er i full strekk og avverger!
    90'+1
    2 minutter er lagt til i Bergen.