1-1
4 303
2 871

Ble dekket av Camilla Vesteng

Hei, og hjertelig velkommen til live-dekningen av kampen mellom Brann og Stabæk her fra Brann stadion!
    Brann (4-3-3): Opdal - Tveita, Kolskogen, Fjoluson, Grøgaard - Haugen, Barmen, Strand - Rasmussen, Bamba, Svendsen.
    Stabæk (4-3-3): Sandberg - Ottesen, Amankwah, Valsvik, Jonassen - Kostadinov, Bohinen, Skytte - Maarsen, Antonsson, Edvardsen.
    Brann-benken: Ahamada, Hustad, Acosta, Taylor, Rolantsson, Blomberg, Mehnert, Kristiansen og Skeie.
    Stabæks benk: Brauti, Kassi, Normann Hansen, Kinoshita, Botheim, Pignatel Jenssen, Lumanza.
    Det regner som bare det i Bergen. Da er iallfall noe som det skal være.
    Opdal spiller ut.
    1'
    Brann fremover. Og tilbake. Spiller opp langs venstresiden, men oppspillet er for langt.
    2'
    9'
    Brann opp langs venstrekanten. Nesten godt inn foran mål.
    9'
    Brann trenger desperat en seier i kveld, der de ligger 4. sist på tabellen.
    11'
    Jan Jönsson ser fryktelig kald ut der han står i boblejakken på sidelinjen.
    12'
    Frispark Stabæk. Offside.
    13'
    Brann med ballen. Spiller frem på høyre. Godt innlegg, men går ut.
    14'
    Brann med innkast. Header til keeper Opdal. Han spiller ut og opp.
    15'
    Stabæk frem, spiller inn foran mål, rett i benene på en Brann-spiller.
    17'
    Bamba kommer til et skuddforsøk. Blir hjørnespark.
    17'
    Og en corner til.
    18'
    Brann snapper ballen når gjestene spiller ut.
    19'
    Brann skyter i tverrliggeren. Fredrik Haugen klinker til fra 18 meter. Enorm mulighet.
    20'
    Stabæk fremover nå. Avblåst for offside.
    21'
    Horneland og Ingebrigtsen hører eller ser noe morsomt, fryktelig god stemning på benken. De gynger fakstisk frem og tilbake mens de ler.
    23'
    Stabæk frem. Men blir brutt. Men tar ballen igjen. Ned på høyresiden. Får corner.
    24'
    God corner, men Maatsen header utenfor.
    25'
    Stabæk frem. Jonassen og Kostadinov kombinerer fint foran mål.
    27'
    Stabæk i angrep. Ballen havner foran kassa til Brann. Men blir ikke noe. Brann og Bamba kontrer.
    29'
    Stabæk legger inn. Maatsen kommer til heading. På hugget Stabæk nå.
    31'
    Utspill fra Sandberg. Brann tar ballen, Stabæk tar den tilbake, før Brann bryter og løper framover i full fart. Spiller Bamba. Men ballen er for lang. Eventuelt Bamba ikke helt med.
    34'
    Brann i offside. Fredrik Haugen.
    35'
    Brann med ballen. Spiller på høyreseiden. Dommer blåser, for Rasmussen legges ned. Frispark.
    36'
    Brann spiller opp. Tveita legges ned. Frispark.
    38'
    Sander Svendsen i offside.
    39'
    Stabæk nå. Edvardsen forsøker å komme ned mot linjen. Blir en hands på Tveita. Frispark Stabæk.
    40'
    Hårsveisen til Jan Jönsson gjenspeiler været i Bergen. Det står til alle kanter.
    43'
    Gult kort til Brann
    Fredrik Haugen
    43'
    Frisparket til Brann rett i muren, fullstendig sjanseløst.
    44'
    Brann setter fart ved Svendsen, men det er jo et sjanseløst fremspill. Hjelper lite at medspillerne løper da.
    45'
    - Vi er stort sett fornøyd med 1. omgang. Vi ble bedre og bedre, sier Jönsson til TV Norge.
    - Vi må ta mer tak i ballen, sier Brann-trener Ingebrigtsen til TV Norge.
    46'
    Da får vi se hva Bergen og Bærum har å bjuda på. Fredrik Haugen nærmest i 1. omgang med skudd i tverrliggeren.
    48'
    Frispark til Brann. Fra 35 meter. Godt slått, men et Stabæk-hode får slått ballen til innkast.
    49'
    Brann får frispark på egen halvdel.
    50'
    Mål for Stabæk!
    Brann 0 - 1 Stabæk
    Mål: Oliver Edvardsen
    Edvardsen får ballen litt heldig ved en pasning som går via en Brann-spiller. Edvardsen setter ballen rolig i mål fra 7 meter.
    51'
    Stabæk spiller seg til en sjanse til. Men det er offside.
    52'
    Med tap her kan det bli en kjip søndag for Brann-trener Ingebrigtsen. Poengene renner ikke inn, for å si det sånn.
    53'
    Kjempesjanse til Stabæk. Hele forsvaret til Brann er på halvdistanse og ubalanse. Edvardsen spiller Antonsson. Men blir bare nesten. Det åpnet seg for Stabæk der.
    57'
    Brann får en sjansen, men Emil Bohinen gjør en sterk defensiv jobb.
    58'
    Gult kort til Stabæk
    Emil Bohinen
    Feller Sander Svendsen. Det er Bohinnens fjerde gule kort. Han mister neste kamp. Ble litt "festlige" ansiktsuttrykk der, da dommer ved en feil trakk opp det røde, men det var gult.
    58'
    Stabæk med innkast like ved cornerflagget. Rett i Brann-bein.
    63'
    Spillerbytte - Brann
    Inn: Robert Taylor
    Ut: Mathias Rasmussen
    63'
    Inn: Gilli Rólantsson
    Ut: Sander Svendsen
    64'
    Jonassen og Bamba i duell foran mål, men Bamba får ikke straffe. Ser vel greit nok ut det.
    65'
    Spillerbytte - Stabæk
    Inn: Kosuke Kinoshita
    Ut: Darren Maatsen
    66'
    Drøyt 20 minutter igjen. Har Brann ett ess i ermet? Eventuelt på banen? Det er 600 tilskuere på tribunen. Litt lyd er det.
    69'
    Brann legger inn, men et høyt Stabæk-hode får headet ut. Kinoshita går på kontring, men ballen for lang.
    70'
    Vannspruten står rundt fotballstøvlene til spillerne.
    71'
    Dobbeltbytte kommer for Stabæk.
    71'
    Brann i angrep. Prøver seg på venstrekanten, spiller inn. Tveita drar av en spiller, men så blir det litt trangt.
    74'
    Inn: Kornelius Normann Hansen
    Ut: Oliver Edvardsen
    74'
    Inn: Nicolas Pignatel Jenssen
    Ut: Emil Jonassen
    75'
    Mål for Brann!
    Brann 1 - 1 Stabæk
    Mål: Kristoffer Barmen
    Målgivende: Petter Strand
    Brann får corner. Det er Barmen klar foran mål. Han setter ballen i mål med hodet etter en flikk fra Strand.