55'
1-1
2-1

Velkommen til Brann Stadion og storoppgjør mellom Brann og Rosenborg.
    Disse kampene er alltid helt spesiell. I fjor vant Brann begge kampene mot Rosenborg. På Stadion vant bergenserne 3-1, mens i Trondheim slo Brann til med 6-3-seier.
    Brann gjør et par bytter fra 3-3-kampen borte mot Sandnes Ulf i forrige runde. Simen Wangberg, som kom til Brann fra RBK i sommer, blir erstattet av Zsolt Korcsmar. I tillegg starter bare Kristoffer Larsen og Erik Huseklepp for rødtrøyene.
    RBK gjør to forandringer fra laget som slo VIF 3-0 på Lerkendal i forrige runde. Stefan Strandberg kommer inn for Tore Reginiussen og John Chibuike erstatter Rade Prica.
    Kampen er livsviktig for Rosenborg i kampen om seriegullet. Trønderne kjemper med både Molde og Strømsgodset om gullet. Rosenborg er i gullform og er ubeseiret på de ti siste kampene.
    Bergen har vist seg fra sin flotteste side i dag. Strålende sol og rundt 12 grader. Nå har solen akkurat gått ned, så det blir flomlys på Stadion i dag. Temperaturen har falt litt, men det er nydelige spilleforhold.
    Spillerne er på vei inn på matten nå. Det er langt fra fullt på Stadion. Disse oppgjørene pleier å samle mye folk.
    Rosenborg tar avspark i 1. omgang.
    1'
    Brann forsøker seg før det har gått ett minutt. Huseklepp drar til fra langt hold. Den havner godt oppe på tribunen.
    1'
    God corner, menn Brann klarerer i første omgang.
    2'
    Brann kontrer etter at RBK forsøkte seg med et angrep etter corneren. Ballen ender hos Haugen som forsøker å curle den i lengste hjørne. Rett utenfor fra unggutten.
    3'
    Frisk start på Stadion. Nå er det RBK som får sin første store sjanse. Chibuike slår hardt inn foran mål. Fredheim Holm venter i boksen, men Leciejewski stuper ut og sår ballen vekk.
    5'
    Så er det de røde som er på farten. Larsen fosser nedover høyresiden. Han forsøker å legge inn fra dødlinjen. RBK får klarert. Morsom åpning på kampen!
    5'
    Brann vinner en corner etter innlegg fra Sævarsson.
    6'
    Godt slått inn foran Örlund. Kim Ojo får hodet på den, men får ikke noe kraft i headingen. Örlund snapper.
    6'
    Diskerud forsøker et skudd fra distanse. Utenfor fra den tidligere Stabæk-spilleren.
    8'
    Kim Ojo viser muskler. Han vender opp inne på RBKs halvdel. Han får Svensson på seg, men holder ham unna og blir felt. Svensson får tilsnakk av Berntsen.
    10'
    Stopp i spillet for øyeblikket. Strandberg ligger nede med skade. Han hinker av banen.
    11'
    Nesten for Brann. Rønning glipper i forsvaret til RBK. Ojo snapper. Han forsøker å finte seg inn i boksen til Rosenborg, men misser. Mjelde forsøker å få ballen videre til Huseklepp, men Gamboa får ryddet opp i siste sekund.
    13'
    Standberg er kommet inn igjen for Rosenborg.
    14'
    Kjempesjanse til Rosenborg. De kombinerer flott på 16 meteren til Brann. Til slutt finner Diskerud Fredheim Holm som står helt alene på ti meter. Han kommer alene med Leciejewski, men polakken slår til med en fantastisk redning.
    15'
    Ojo vinner en corner for Brann.
    16'
    God corner igjen, men Rosenborg får headet ballen vekk.
    16'
    Brann pumper ballen inn i boksen igjen. Korcsmar header over.
    17'
    Strandberg må ut med skade.
    17'
    Spillerbytte - Rosenborg
    Inn: Tore Reginiussen
    Ut: Stefan Strandberg
    Standberg rusler av banen til massiv pipekonsert fra Brann-fansen.
    17'
    Brann forsøker seg på høyresiden. Haugen flikker til Hauseklepp. Han drar seg inn i banen og legger inn, men Rosenborg får klarert.
    20'
    Elyounoissi roper på frispark etter duell med Korcsmar på midten. Berntsen vinker spillet videre.
    22'
    Larsen feller Dorsin utenfor banen. Et klart uhell og de to er gode kompiser etterpå.
    23'
    Ojo jager en ball i bakrom. Det er vinket for offside.
    23'
    Dockal kommer nesten fri i boksen, men Mjelde er der med en susende takling. Får applaus av Brann-fansen.
    25'
    Ojo kommer seg fri langt inne på Rosenborg sin halvdel. Han forsøker noen finter før han løsner skuddet. Bommer totalt og den triller inn til Örlund.
    25'
    El Fakiri finner Larsen i mellomrommet. Han vender opp og fyrer kanonen. Utenfor fra gutten fra Askøy. Langt hold, men lov å prøve seg derfra.
    27'
    Huseklepp fosser forbi Dockal på høyresiden, men Gamboa blir for tøff. Den triller ut over linjen.
    28'
    Brann presser nå. Denne gangen er det Erik Mjelde for forsøker skuddfoten. Utenfor også fra ham.
    29'
    Gult kort til Brann
    Erik Mjelde
    Han feller Elyounoussi på kanten av Branns 16 meter.
    30'
    Dockal og Fredheim Holm står klare til å slå frisparket. Det blir Dockal. Rett i klypene til polakken i Brann-buret.
    31'
    Sævarsson forsøker å finne Huseklepp som har kommet over på høyresiden. Pasningen er litt for lang og den triller ut over linjen.
    34'
    Rosenborg vinner en corner.
    35'
    Brann får slått unna.
    35'
    Dockal parkerer Larsen og slår inn fra høyresiden. Korcsmar får klarert. Rosenborg dominerer banespillet for øyeblikket.
    37'
    Nesten for Brann og Huseklepp. En flott ball gjennom til Huseklepp som går på løp. Dorsin får gitt en liten dytt på bergenseren og ballen triller inn til Örlund.
    40'
    RBK vinner frispark midt inne på Branns halvdel. Dockal skal slå. Godt slått, men ingen får hodet på innlegget. Den triller over linjen.
    40'
    Jonsson feller Fredheim Holm på rundt 25 meter fra Brann-målet. Kan komme skudd her. Dockal er først i alt på Rosenborg og skal nok ta denne også. Fredheim Holm dytter den til siden og Dockal fyrer, men skuddet går utenfor.
    42'
    Brann ruller opp fra venstre mot høyre. Huseklepp finner Larsen som ruller den videre til Sævarsson som kommer i hundre. Han teste skuddfoten, men det går rett på Örlund fra rundt 18 meter.
    44'
    Stor sjanse til Rosenborg nå. Elyounoussi slår ut til Chibuike som er fri på venstresiden. Elyounoussi fortsetter løpet inn i boksen og Chibuike slår inn. Headingen går til side for mål.
    45'+1
    Nesten for RBK igjen. Dockal får fyrt fra skrått hold. Skuddet stryker stolpen til Leciejewski. Bra skudd og godt angrep av Rosenborg.
    45'+3
    45'+3
    Pause på Stadion. Rosenborg har skapt de største sjansene, men Brann har også hatt sine muligheter. Jevn kamp og det er vel greit at det er likt til pause.
    45'
    Brann tar avspark etter pause.
    46'
    RBK forsøker seg fra start. Dockal med et flott innleg. Leciejewski må ut og snappe. Godt holdt av polakken.
    46'
    Forsiktige åpningsminutter fra begge lag i denne omgangen. Rosenborg har hatt ballen mest.
    48'
    Dorsin slår inn fra venstre. Ballen får en lei stuss og Leciejewski holder på å miste ballen, men får kontroll til slutt.
    49'
    Brann forsøker seg med en kontring. Mjelde til Huseklepp som slipper ballen til Mjelde igjen på venstresiden. Han legger inn, men rett i nevene til Örlund.
    50'
    Brann kommer nesten til en stor sjanse igjen. Sævarsson kommer til linjen og slår ut til Larsen som er fri i boksen, men pasningen er litt for hard og Larsen mister til Reginiussen.
    52'
    Brann trykker RBK nå. Denne gangen er får Larsen fyrt av et skudd fra 16 meter. Örlund har kontroll på skuddet.
    53'
    Brann har hatt ballen klart mest de siste fem minuttene, men sliter med presisjonen i den siste tredjedelen av banen.
    55'
    Mål for Rosenborg!
    Brann 0 - 1 Rosenborg
    Rosenborg går opp i ledelsen i Bergen. RBK kombinerer flott på venstresiden. Chibuike fosser gjennom Brann-forsvaret og kommer alene med Leciejewski. Spissen kommer på skrått hold, men plasserer den under Brann-keeperen.
    55'
    14802 tilskuere har funnet veien til Brann Stadion i kveld.
    58'
    Scoringen til Rosenborg kom i en periode hvor Brann var det beste laget, men totalt etter spill og sjanser er det nok fortjent at trønderne leder i Bergen.
    59'
    Fredrik Nordkvelle står klar for å komme inn for Brann.
    60'
    Spillerbytte - Brann
    Inn: Fredrik Nordkvelle
    Ut: Erik Mjelde
    60'
    Ojo får kort for å kjefte på dommer Berntsen. Han felte Gamboa.
    62'
    Stor sjanse til Brann. Nordkvelle løper seg fri i boksen. Sævarsson slår et perfekt innlegg, men Nordkvelle får ikke headet på mål. Ballen stryker stolpen før den triller over linjen.
    63'
    Brann holder presset oppe. Får ikke en soleklar sjanse, men stresser RBK til å slå til corner.
    65'
    God corner igjen. Hardt inn foran keeper, men Rosenborg får en tå på innlegget.
    65'
    Dorsin vil ha frispark når han setter fart inn i boksen til Brann, men blir hindret. Berntsen vinker spillet videre. Svensken slår oppgitt ut med armene.
    67'
    Litt dødt utpå matten på Stadion nå. Brann har ballen mest, men sliter med å finne åpninger. Rosenborg ligger kompakt defensivt.
    69'
    Der kommer de til en avslutning. Sævarsson svinger inn en ball fra høyresiden. Ojo stiger til værs på bakerste og vinner duellen med Reginiussen, men header over.
    70'
    Dockal får skyte fritt fra 20 meter. Han klinker til med venstre. Rett på Leciejewski som må slå til corner.
    72'
    Dårlig corner. Sævarsson slår vekk ballen fra første stolpe.
    72'
    Rosenborg er farlig frempå etter et frispark ute ved Branns cornerflagg. Fredheim Holm svinger den inn, men Leciejewski er der og snapper ballen. Han mister og Brann får slått den vekk.
    74'
    Brann vinner frispark midt på Rosenborg sin halvdel. De røde flytter opp mange mann i boksen. Huseklepp vipper den inn i boksen. Mye frem og tilbake. Den ender til slutt hos Haugen som skal skyte, men han blir felt på 16 meterstreken.
    77'
    Huseklepp gjør seg klar. Skyter via ryggen til en RBK-forsvarer og ut til corner.
    77'
    Over alt og alle. Utspill fra mål.
    78'
    Brann-fansen piper hver gang RBK har dødball. De mener trønderne drøyer tiden.
    81'
    Brann gjør klar unggutten Bård Finne. Spissen har akkurat signert sin første A-kontrakt med Brann.
    82'
    Hassan El Fakiri
    Han feller Diskerud som er på vei fremover.
    83'
    Inn: Bård Finne
    Ut: Hassan El Fakiri
    Sytten år gamle Bård Finne kommer inn for El Fakiri.
    83'
    Det skjer ikke så veldig mye på Stadion nå. Ingen av lagene klarer å skape noen sjanser. Mye rot fra begge lag.
    85'
    Mål for Brann!
    Brann 1 - 1 Rosenborg
    Mål: Bård Finne
    17-åringen gjør det for Brann! Brann presser seg inn i boksen til Rosenborg. Kristoffer Larsen hamrer ballen inn fra høyresiden. Örlund må ned og gi retur. Den lukter sniken Finne og setter den i nettet. Vi er like langt.
    86'
    87'
    Sævarsson slår til ny corner.
    87'
    Brann header vekk på første stolpe.
    88'
    Brann 2 - 1 Rosenborg
    For en dramatikk på Stadion! Bård Finne. Merk dere navnet. Denne gangen får en takknemlig oppgave med å sende Brann i ledelsen. Kim Ojo snapper ballen fra Örlund etter en dårlig avgjørelse av svensken. Ojo kommer alene med mål, triller den til Finne som kan sette den i mål fra kort hold. Åpent mål for Finne.
    89'
    Inn: Kristoffer Barmen
    Ut: Kristoffer Larsen
    90'
    Vannvittig stemning på Stadion nå. Brann vinner frispark på Rosenborg sin halvdel. En susende takling av Svensson.
    90'+1
    Nordkvelle vinner corner for Brann.
    90'+1
    KOrt corner. Brann vinner frispark.
    90'+1
    Nesten for Rosenborg. Rønning løper gjennom forsvaret til Brann, men får ikke kontroll på ballen. Leciejewski er ute og snapper.
    90'+3
    90'+4
    Det er slutt på Stadion. 2. omgang ble en drama uten like på slutten. RBK tok en fortjent ledelse. Men på benken til Brann satt en 17-åringen som er oppvokst et steinkast fra Stadion. Han fikk ti minutter av Rune Skarsfjord og viste seg tilliten verdig. To mål av Bård Finne på slutten snudde kampen for Brann.