Brann XI (4-3-3): Leciejewski – Rólantsson, Acosta, Grønner, Kristiansen – Haugen, Heltne Nilsen, Barmen – Vega, Orlov, Braaten.
    0'
    Rosenborg XI (4-3-3): Hansen – Hedenstad, Bjørdal, Rasmussen, Gersbach – Jensen, Konradsen, Midtsjø – Rashani, Vilhjalmsson, Jevtovic.
    0'
    Sist det ble spilt en tilsvarende finale i norsk fotball var i 2010. Da vant Rosenborg 3-1 over Aalesund på Color Line Stadion. I 2009 vant Stabæk 3-1 over Vålerenga i den første offisielle kampen på Telenor Arena.
    0'
    Leciejewskis første involvering for kvelden er et oppspill i retning i Braaten, men ballen går ut over sidelinjen før Braaten får tatt den ned på kassen.
    3'
    Stygg feilpasning fra Konradsen, men han jobber iherdig hjemover og gjenvinner ballen fra Orlov.
    5'
    Braaten setter fart nedover venstresiden. Han spiller ballen ut i feltet til Barmen, som legger igjen til Heltne Nilsen. Skuddet fra trenersønnen går et stykke til side for mål.
    6'
    Rosenborg kontrer. Vilhjálmsson vipper ballen over Grønner og videre til Jevtovic, som på volley skyter fire meter utenfor.
    7'
    Etter en litt rufsete start har gjestene nå tatt kontroll over banespillet.
    11'
    Haugen slår inne i feltet, hvor et dårlig forsøk på å bokse ballen fra Hansen ender i beina på Heltne Nilsen, men Hansen redder til corner.
    15'
    Barmen stanger nesten Brann i ledelsen! Lysluggen møter det innoverskrudde hjørnesparket på første stolpe, men headingen hans går på tvers av mål og en meter utenfor Hansens venstre stolpe.
    16'
    Acosta er først på et frispark fra Haugen, men vinkes av for offside. Korrekt avgjørelse.
    18'
    Jensen holder igjen Barmen, som får frispark på midtstreken. På grensen til et gult kort.
    22'
    Eggen Hedenstad løfter et frispark inn foran mål. Vilhjálmsson får nesten en fot på ballen, og kun en reaksjonsredning fra Leciejewski forhindrer at Rosenborg tar ledelsen.
    24'
    Ingen har bedre utsikt over Brann Stadion enn en paraglider som for øyeblikket svever over banen i retning Nymark.
    25'
    Rashani tar seg forbi Brann-forsvaret på høyrekanten og legger inn foran mål, hvor Grønner får klarert.
    27'
    Mål for Rosenborg!
    Brann 0 - 1 Rosenborg
    Mål: Milan Jevtovic
    Målgivende: Fredrik Midtsjø
    Midtsjø løper på tvers gjennom Brann-forsvaret før han legger igjen til Jevtovic, som drar av Heltne Nilsen før han plasserer ballen i mål via Grønner.
    32'
    Brann henger etter i øyeblikket. Jensen vinner en corner.
    37'
    Dommer Moen dømmer først et frispark som Brann-supporterne er uenige i. Moen var kanskje ikke helt sikker selv, for omtrent samtidig som frisparket blir tatt blåser han frispark til Brann inne i feltet.
    40'
    Jensen i fint driv fremover. Spiller til Rashani, som skyter, men skuddet går langt utenfor. Det er også det siste som skjer i omgangen.
    45'
    45'
    46'
    Rashani ligger nede og får behandling etter en smell. Kolliderte med Acosta.
    49'
    Rosenborg-supporterne tror et øyeblikk at Jevtovic har scoret sitt andre for kvelden når Leciejewski mister ballen etter en corner, men headingen går utenfor.
    53'
    Minuttet senere er det nesten igjen for Jevtovic. Rosenborg vrir spillet fint fra høyre til venstre, hvor Jevtovic til slutt er alene med keeper. Leciejewski redder til corner.
    54'
    Brann har slitt med å få tak i ballen etter pause. Rosenborg har tilsynelatende full kontroll.
    58'
    Brann-supporterne roper på straffespark når Orlov skyter ballen i Bjørdal, men dommer Moen vinker spillet videre.
    60'
    Rólantsson stormer nedover høyresiden. Han legger inn foran mål, hvor ballen til slutt ender hos innbytter Nouri, som skyter noen meter utenfor.
    68'
    Haugen spiller gjennom til Børven, som er onside, men en helt horribel berøring fra Børven gjør at ballen går helt inn til Hansen.
    69'
    Børven spilles gjennom, og velger å avslutte på volley. Burde løftet blikket, for inne foran mål var Lie Skålevik klar til å sette ballen i mål. Skuddet fra Børven går opp på Store Stå.
    71'
    Nå er det Brann som presser. Rosenborg-forsvaret mangler en tydelig leder i kveld.
    73'
    Acosta løfter gjennom til Lie Skålevik, som akkurat ikke får kontroll på ballen før Hansen kommer ut og plukker.
    75'
    Jensen spiller en presis stikker til Helland, som får ballen for langt foran seg. Leciejewski er raskt ute og kaster seg over ballen.
    76'
    Bakenga forsøker å skru ballen i det lengste krysset fra 20 meter, men skuddet går et stykke over mål.
    82'
    Rosenborg-trener Kåre Ingebrigtsen får tilsnakk av dommer Moen.
    89'
    Rosenborg er nærmere 2-0 enn Brann er en utligning. Vi er inne i det siste av fire tilleggsminutter.
    90'+3
    Brann 0 - 2 Rosenborg
    Mål: Tore Reginiussen
    Målgivende: Nicklas Bendtner
    Rosenborg skal egentlig hale ut tiden, men legger til slutt ballen inn foran mål. Der spiller Bendtner ballen videre til innbytter Reginiussen, som legger på til 2-0.