3 801
4 033

Ble dekket av Simon Zetlitz Nessler

Petter Strand er dagens Brann-kaptein! Daniel Pedersen er normalt sett Brann-kaptein. Dansken er for tiden skadet. Da Pedersen gikk ut mot Strømsgodset var det Sivert Heltne Nilsen som overtok kapteinsbåndet, men i dag er Petter Strand mannen er pekt ut som Branns kaptein.
    Kampens første sjanse! Og det er Brann som får den, men Selvik henger med med og slår skuddet til Taylor ut til corner.
    5'
    Taylor går i bakken inne i feltet og mer eller mindre hele Brann Stadion roper på straffe, men det vinkes videre!
    24'
    Liseth er alene med keeper! Han runder keeper og går i bakken, men det er ikke noe rop om straffe fra spissen og det var heller ikke noe kontakt med Opdal. Usikkert om han håpet/forventet en berøring fra Opdal eller om han bare mistet balansen der. Uansett var det såpass mye fart i ballen at han nok neppe kunne avsluttet på mål.
    25'
    Mål for FK Haugesund!
    Brann 0 - 1 FK Haugesund
    Mål: Sondre Liseth
    Målgivende: Niklas Sandberg
    28'
    Brann 0 - 2 FK Haugesund
    Mål: Kristoffer Velde
    30'
    Nesten! Samuelsen spiller raskt ut til Sandberg, som har valget mellom å slå inn foran mål hvor Liseth og Velde lurer, eller gå for skuddet selv fra noe spiss vinkel. Han velger det sistnevnte, men skyter over fra ti meter.
    34'
    Gult kort til Brann
    Felix Horn Myhre
    37'
    Oioioi! I stolpen fra Samuelsen! Stølås spiller fint opp på Liseth på løp. Han legger på tvers til Samuelsen, som fra 20 meter skyter i stolpen. Opdal er helt utspilt og må bare se langt etter ballen. Sandberg får tak i returen, men nå er Opdal med og redder til hjørnespark.