1-1

Frispark Brøndby.
    1'
    Daniel Wass
    Brøndby fosser forover og Daniel Wass fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    2'
    Vejle BK, prøver et skudd, men det reddes
    2'
    Daniel Wass (Brøndby) slår en corner fra venstre side på Brøndby Stadium.
    3'
    Hjørnespark til Vejle BK
    7'
    VAR sjekker om det er straffe til Vejle BK
    8'
    Ingen straffe til Vejle BK
    8'
    Skudd på mål, Brøndby IF
    11'
    11'
    Yuito Suzuki
    Yuito Suzuki (Brøndby) kommer seg fri på Brøndby Stadium, men avslutningen går utenfor.
    16'
    Morten Krogh tildeler Brøndby en corner. Daniel Wass sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    20'
    Daniel Wass (Brøndby) løfter inn en corner fra venstre på Brøndby Stadium.
    22'
    Jacob Rasmussen (Brøndby) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Brøndby Stadium.
    22'
    Jacob Rasmussen er på beina igjen og fortsetter kampen.
    24'
    Ohi Omoijuanfo
    Brøndby avanserer forover på Brøndby Stadium og Ohi Omoijuanfo kommer til avslutning. Headingen blir klarert av Vejle.
    30'
    30'
    32'
    Oliver Provstgaard Nielsen
    Vejle angriper. Oliver Provstgaard Nielsen får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    32'
    Brøndby IF, prøver et skudd, men det reddes
    32'
    German Onugha
    German Onugha (Vejle) prøver å heade ballen i mål på Brøndby Stadium, men mislykkes.
    32'
    32'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i København fordi Denis Kolinger får behandling for en skade på banen.
    33'
    Denis Kolinger er tilbake på banen igjen.
    34'
    Frispark for Vejle på egen banehalvdel.
    35'
    I København får Ohi Omoijuanfo (Brøndby) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    36'
    36'
    Brøndby fosser fremover, men Morten Krogh blåser for offside på Brøndby Stadium.
    36'
    38'
    Frispark til Vejle på halvdelen til Brøndby.
    39'
    I København slår Daniel Wass en corner fra venstre.
    41'
    Daniel Wass (Brøndby) løfter inn en corner fra høyre på Brøndby Stadium.
    42'
    Brøndby angriper i København. Ohi Omoijuanfo avslutter på mål, men greier ikke å score.
    45'
    45'
    45'+1
    Skudd utenfor mål, Brøndby IF
    45'+1
    Daniel Wass (Brøndby) slår en corner fra høyre side på Brøndby Stadium.
    45'+5
    Spillerbytte - Brøndby IF
    Inn: Kevin Tshiembe
    Ut: Sebastian Sebulonsen
    Brøndby gjør sitt første bytte. Sebastian Sebulonsen erstattes av Kevin Tshiembe.
    46'
    Marko Divkovic
    Brøndby angriper i København. Marko Divkovic fyrer av et skudd som går utenfor.
    48'
    Morten Krogh tildeler Brøndby en corner. Daniel Wass sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    50'
    Morten Krogh signaliserer et frispark til Brøndby på egen banehalvdel.
    50'
    Yuito Suzuki (Brøndby) fyrer av et skudd som går utenfor.
    53'
    Daniel Wass
    Daniel Wass (Brøndby) avanserer forover på Brøndby Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    56'
    56'
    I København slår Daniel Wass en corner fra høyre.
    56'
    56'
    Spillerbytte - Vejle BK
    Inn: Musa Juwara
    Ut: German Onugha
    Vejle bytter ut German Onugha med Musa Juwara. Dette er det andre byttet som Ivan Prelec gjør i dagens kamp.
    57'
    Inn: Anders Jacobsen
    Ut: Ebenezer Ofori
    Vejle bytter ut Ebenezer Ofori med Anders Jacobsen.
    57'
    Inn: Tyrese Francois
    Ut: Victor Lind
    Bytte for Vejle. Tyrese Francois kommer inn for Victor Lind på Brøndby Stadium.
    57'
    Gult kort til Vejle BK
    Raul Albentosa Redal
    Dommer Morten Krogh gir Raul Albentosa Redal (Vejle) et gult kort.
    60'
    Kan Brøndby utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    60'
    Daniel Wass
    Målsjanse! Daniel Wass (Brøndby) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    61'
    Skade: Vejle BK
    62'
    Inn: Filip Bundgaard Kristensen
    Ut: Yuito Suzuki
    Jesper Sorensen gjør dagens andre bytte i København, når han tar ut Yuito Suzuki og setter inn Filip Bundgaard Kristensen.
    64'
    Inn: Mathias Kvistgaarden
    Ut: Ohi Omoijuanfo
    Jesper Sorensen (Brøndby) gjør sitt tredje bytte for dagen. Mathias Kvistgaarden erstatter Ohi Omoijuanfo.
    64'
    Tilbake fra skade: Vejle BK
    64'
    Vejle tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    66'
    Marko Divkovic (Brøndby) kommer til en målsjanse på Brøndby Stadium, men klarer ikke å score.
    68'
    Vejle angriper i København, men blir avblåst for offside.
    69'
    Mulig rødt kort sjekkes av VAR
    69'
    Ikke rødt kort likevel
    69'
    Det blir farlig! Frispark for Brøndby er nær straffområde.
    70'
    Denis Kolinger
    Dommer Morten Krogh viser Denis Kolinger (Vejle) det gule kortet.
    70'
    Inn: Yeni N'Gbakoto
    Ut: Dimitrios Emmanouilidis
    Vejle bytter ut Dimitrios Emmanouilidis med Yeni N'Gbakoto. Dette er det fjerde byttet som Ivan Prelec gjør i dagens kamp.
    74'
    Skudd på mål, Vejle BK
    74'
    74'
    75'
    Morten Krogh signaliserer et frispark til Vejle.
    76'
    Inn: Noah Teye Nartey
    Ut: Mathias Greve Petersen
    Mathias Greve Petersen (Brøndby) erstattes av Noah Teye Nartey.
    76'
    Hjørnespark til Brøndby IF
    83'
    Mål for Vejle BK!
    Brøndby IF 0 - 1 Vejle BK
    Mål: Oliver Provstgaard Nielsen
    Mål! Oliver Provstgaard Nielsen gir Vejle ledelsen 0-1 etter en velplassert heading.
    83'
    Inn: Miiko Albornoz
    Ut: David Colina
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Vejle. Inn kommer Miiko Albornoz, mens David Colina tar plass på benken.