Brøndby angriper i København. Mathias Greve Petersen fyrer av et skudd som går utenfor.
    Joel Felix (Silkeborg IF) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Brøndby Stadium.
    Silkeborg IF tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    21'
    Stefan Teitur Thordarson
    Stefan Teitur Thordarson (Silkeborg IF) kommer seg fri på Brøndby Stadium, men avslutningen går utenfor.
    23'
    Jakob Kehlet tildeler Silkeborg IF en corner. Tonni Adamsen sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    27'
    Mark Brink
    På Brøndby Stadium skyter Mark Brink (Silkeborg IF) rett i tverrliggeren!
    27'
    En av Silkeborg IFs spillere blir avblåst for offside på Brøndby Stadium.
    30'
    Daniel Wass (Brøndby) slår en corner fra venstre side på Brøndby Stadium.
    32'
    Frispark Brøndby.
    35'
    Marko Divkovic
    Sjanse! Brøndby avanserer forover, men Marko Divkovic avslutter utenfor.
    36'
    Frispark til Brøndby på halvdelen til Silkeborg IF.
    40'
    Daniel Wass (Brøndby) løfter inn en corner fra venstre på Brøndby Stadium.
    41'
    Frispark for Silkeborg IF på egen banehalvdel.
    41'
    Ohi Omoijuanfo
    Brøndby angriper, men avslutningen til Ohi Omoijuanfo går utenfor.
    43'
    Ohi Omoijuanfo (Brøndby) kommer til avslutning på Brøndby Stadium, men headingen blir reddet.
    44'
    Silkeborg IF, prøver et skudd, men det reddes
    44'
    Spillerbytte - Silkeborg IF
    Inn: Alexander Lind
    Ut: Stefan Teitur Thordarson
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Silkeborg IF. Inn kommer Alexander Lind, mens Stefan Teitur Thordarson tar plass på benken.
    46'
    Kan Brøndby utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    46'
    Daniel Wass
    Brøndby avanserer forover i København. Daniel Wass avslutter, men treffer ikke mål.
    47'
    53'
    Ohi Omoijuanfo (Brøndby) kommer til en målsjanse på Brøndby Stadium, men klarer ikke å score.
    54'
    Mål for Brøndby IF!
    Brøndby IF 1 - 0 Silkeborg IF
    Mål: Ohi Omoijuanfo
    Målgivende: Yuito Suzuki
    Mål! Ohi Omoijuanfo gir Brøndby ledelsen 1-0 i København. Flott spill fra Yuito Suzuki før målet.
    55'
    Frispark for Brøndby på egen banehalvdel.
    58'
    Gult kort til Silkeborg IF
    Alexander Lind
    Dommer Jakob Kehlet gir Alexander Lind (Silkeborg IF) et gult kort.
    58'
    Spillet på Brøndby Stadium er stoppet midlertidig fordi Daniel Wass ligger nede.
    58'
    Spillerbytte - Brøndby IF
    Inn: Josip Radosevic
    Ut: Daniel Wass
    Brøndby gjør sitt første bytte. Daniel Wass erstattes av Josip Radosevic.
    60'
    Silkeborg IF fosser forover og Alexander Lind fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    62'
    Brøndby IF, prøver et skudd, men det reddes
    62'
    Callum McCowatt (Silkeborg IF) løfter inn en corner fra venstre på Brøndby Stadium.
    64'
    64'
    64'
    Pelle Mattsson
    Silkeborg IF avanserer forover og Pelle Mattsson kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    66'
    66'
    Inn: Mads Larsen
    Ut: Callum McCowatt
    Callum McCowatt (Silkeborg IF) erstattes av Mads Larsen.
    66'
    67'
    Jakob Kehlet signaliserer et frispark til Silkeborg IF.
    70'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i København fordi Andreas Poulsen får behandling for en skade på banen.
    71'
    Inn: Filip Bundgaard Kristensen
    Ut: Yuito Suzuki
    Brøndby bytter ut Yuito Suzuki med Filip Bundgaard Kristensen.
    72'
    Inn: Clement Mutahi Bischoff
    Ut: Marko Divkovic
    Marko Divkovic (Brøndby) erstattes av Clement Mutahi Bischoff.
    73'
    Andreas Poulsen er tilbake på banen igjen.
    73'
    Filip Bundgaard Kristensen
    Filip Bundgaard Kristensen (Brøndby) fyrer av et skudd som går utenfor.
    75'
    Jakob Kehlet signaliserer et frispark til Brøndby på egen banehalvdel.
    76'
    Mål for Silkeborg IF!
    Brøndby IF 1 - 1 Silkeborg IF
    Mål: Oliver Sonne
    Målgivende: Tonni Adamsen
    Mål! Oliver Sonne utligner for Silkeborg IF. Stillingen er dermed 1-1 i København. Tonni Adamsen sto for den målgivende pasningen.
    80'
    Inn: Jens Martin Gammelby
    Ut: Oliver Sonne
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Silkeborg IF. Inn kommer Jens Martin Gammelby, mens Oliver Sonne tar plass på benken.
    81'
    Inn: Lubambo Musonda
    Ut: Andreas Poulsen
    Silkeborg IF bytter ut Andreas Poulsen med Lubambo Musonda.
    81'
    Gult kort til Brøndby IF
    Rasmus Lauritsen
    Rasmus Lauritsen (Brøndby) får et gult kort av dommer Jakob Kehlet.
    83'
    I København har et frispark blitt tildelt bortelag.
    83'
    I København slår Tonni Adamsen en corner fra høyre.
    84'
    85'
    Målsjanse til Brøndby! Filip Bundgaard Kristensen treffer mål, men keeper redder.
    90'
    90'
    90'
    Inn: Noah Teye Nartey
    Ut: Nicolai Vallys
    Brøndby bytter ut Nicolai Vallys med Noah Teye Nartey. Dette er det fjerde byttet som Jesper Sorensen gjør i dagens kamp.
    90'+1
    Inn: Oskar Boesen
    Ut: Tonni Adamsen
    Silkeborg IF gjør sitt femte bytte. Tonni Adamsen erstattes av Oskar Boesen.
    90'+1
    Jens Martin Gammelby
    Målsjanse! Jens Martin Gammelby (Silkeborg IF) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    90'+5
    Josip Radosevic (Brøndby) slår en corner fra høyre side på Brøndby Stadium.
    90'+6
    Brøndby angriper. Filip Bundgaard Kristensen får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.