Jakob A Sundberg signaliserer et frispark til Silkeborg IF på egen banehalvdel.
    Målsjanse! Oliver Sonne (Silkeborg IF) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    17'
    I København har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    28'
    32'
    Jakob A Sundberg tildeler Brøndby en corner. Daniel Wass sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    32'
    Skudd på mål, Brøndby IF
    32'
    Silkeborg IF, prøver et skudd, men det reddes
    32'
    Hjørnespark til Brøndby IF
    33'
    Mål for Brøndby IF!
    Brøndby IF 1 - 0 Silkeborg IF
    Mål: Yuito Suzuki
    Målgivende: Daniel Wass
    Mål! Yuito Suzuki (Brøndby) scorer med hodet. Dermed er stillingen 1-0 på Brøndby Stadium. Flott spill fra Daniel Wass før målet.
    33'
    Gult kort til Silkeborg IF
    Pelle Mattsson
    Pelle Mattsson (Silkeborg IF) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    37'
    Jakob A Sundberg signaliserer et frispark til Brøndby like utenfor Silkeborg IF-området.
    38'
    Daniel Wass
    Brøndby angriper, men avslutningen til Daniel Wass går utenfor.
    38'
    Brøndby IF 2 - 0 Silkeborg IF
    Mål: Jordi Vanlerberghe
    Målgivende: Nicolai Vallys
    Mål! Jordi Vanlerberghe gir Brøndby en komfortabel 2-0 ledelse. Det er en fin assist fra Nicolai Vallys.
    41'
    Frispark til Silkeborg IF på halvdelen til Brøndby.
    43'
    Silkeborg IF tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    45'
    Brøndby tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    45'
    Spillerbytte - Silkeborg IF
    Inn: Tonni Adamsen
    Ut: Alexander Lind
    Silkeborg IF gjør sitt første bytte. Alexander Lind erstattes av Tonni Adamsen.
    46'
    47'
    47'
    49'
    Lubambo Musonda
    Målsjanse! Lubambo Musonda (Silkeborg IF) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    49'
    Marko Divkovic
    Brøndby fosser forover og Marko Divkovic fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    52'
    52'
    Daniel Wass
    Målsjanse på Brøndby Stadium! Daniel Wass fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    53'
    53'
    Mål for Silkeborg IF!
    Brøndby IF 2 - 1 Silkeborg IF
    Mål: Tonni Adamsen
    Målgivende: Stefan Teitur Thordarson
    Tonni Adamsen setter inn en redusering på Brøndby Stadium. Stillingen er nå 2-1. Stefan Teitur Thordarson var nest sist på ballen.
    54'
    Jakob A Sundberg signaliserer et frispark til Brøndby på egen banehalvdel.
    56'
    Jakob A Sundberg signaliserer et frispark til Brøndby.
    57'
    Brøndby IF 3 - 1 Silkeborg IF
    Yuito Suzuki setter ballen i mål og øker Brøndbys ledelse til 3-1 i København.
    58'
    Hjørnespark til Silkeborg IF
    60'
    67'
    Spillerbytte - Brøndby IF
    Inn: Mathias Greve Petersen
    Ut: Noah Teye Nartey
    Brøndby bytter ut Noah Teye Nartey med Mathias Greve Petersen.
    67'
    Skudd utenfor mål, Silkeborg IF
    68'
    68'
    Brøndby IF 4 - 1 Silkeborg IF
    Målgivende: Marko Divkovic
    Mål! Brøndby øker ledelsen til 4-1 etter en scoring av Yuito Suzuki på Brøndby Stadium. Marko Divkovic sto for den målgivende pasningen.