Frispark til Tottenham på halvdelen til Bournemouth.

Bournemouth
    Uavgjort
    Tottenham Hotspur
    Legg til i kupong

«Bryllupsreisen» er på et vis over for fungerende Bounemouth-boss Gary O'Neil (39). Han overtok på midlertidig basis den siste helgen i august, og i starten gikk det så bra for Cherries. For to seirer og fire uavgjort på seks ligamatcher lar seg høre. Men nå har sørkyst-vertene blitt påført to strake ligatap - uten å score selv. Etter mandagens West Ham-match skyldte Mr. O' Neil på VAR og at de har hatt ti VAR-sjekker, og ingen av dem har gått deres vei. Tottenham-boss Antonio Conte var inne på noe av det samme onsdag da Harry Kanes vinnermål i Champions League ble annullert. Vi snakker med andre ord om to managere under litt press og stress. For Spurs har blitt påført to ligatap på rad, og nå trenger Nord-London-klubben ett CL-poeng borte mot Marseille på tirsdag for å sikre fortsatt CL-spill. Det kan forstyrre planene litt i ettermiddag. Blant annet er det mulig at Højbjerg (mb) hviler. Solanke (a) er ny på gjestenes fraværsliste. TV-kanal: Vsport Premier League 1.

Author avatarRolf Erik Brown
    Hjørnespark til Bournemouth
    3'
    Skudd utenfor mål, Bournemouth
    3'
    Marcus Tavernier
    Målsjanse på Vitality Stadium! Marcus Tavernier fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    4'
    Tottenham Hotspur, prøver et skudd, men det reddes
    4'
    Anthony Taylor signaliserer et frispark til Bournemouth på egen banehalvdel.
    7'
    Son Heung-min (Tottenham) løfter inn en corner fra venstre på Vitality Stadium.
    8'
    Son Heung-min (Tottenham) slår en corner fra høyre side på Vitality Stadium.
    9'
    Dommer Anthony Taylor ser at linjemannen løfter flagget, og Tottenhams Son Heung-min blåses av for offside.
    9'
    Anthony Taylor tildeler Tottenham en corner. Son Heung-min sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    11'
    Jefferson Lerma
    Jefferson Lerma (Bournemouth) kommer seg fri på Vitality Stadium, men avslutningen går utenfor.
    14'
    I Bournemouth slår Son Heung-min en corner fra høyre.
    16'
    Ben Davies
    Ben Davies (Tottenham) fyrer av et skudd som går utenfor.
    17'
    Mål for Bournemouth!
    Bournemouth 1 - 0 Tottenham Hotspur
    Mål: Kieffer Moore
    Målgivende: Marcus Tavernier
    Mål! Bournemouth tar ledelsen 1-0 takket være en scoring av Kieffer Moore på Vitality Stadium. Marcus Tavernier var nest sist på ballen.
    22'
    Son Heung-min (Bournemouth) løfter inn en corner fra venstre på Vitality Stadium.
    25'
    Kieffer Moore ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    29'
    Kieffer Moore er tilbake i kampen igjen.
    30'
    Son Heung-min (Tottenham) slår en corner fra venstre side på Vitality Stadium.
    31'
    Frispark Tottenham.
    32'
    Tottenham angriper, men Emerson vinkes av for offside.
    32'
    Marcus Tavernier (Tottenham) avanserer forover på Vitality Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    36'
    Bournemouth, prøver et skudd, men det reddes
    36'
    36'
    Davinson Sanchez
    Marcus Tavernier header i stolpen! Nære på for Tottenham i Bournemouth.
    36'
    Frispark for Bournemouth på egen banehalvdel.
    38'
    Emerson
    Emerson (Tottenham) kommer til en målsjanse på Vitality Stadium, men klarer ikke å score.
    41'
    I Bournemouth har et frispark blitt tildelt bortelag.
    45'
    45'+2
    Son Heung-min (Tottenham) vinkes av for offside i Bournemouth.
    45'+3
    Bournemouth 2 - 0 Tottenham Hotspur
    Målgivende: Adam Smith
    Kieffer Moore setter ballen i mål og øker Bournemouths ledelse til 2-0 i Bournemouth. Flott spill fra Adam Smith før målet.
    49'
    Spillerbytte - Tottenham Hotspur
    Inn: Lucas Moura
    Ut: Oliver Skipp
    Tottenham bytter ut Oliver Skipp med Lucas Moura.
    50'
    55'
    Mål for Tottenham Hotspur!
    Bournemouth 2 - 1 Tottenham Hotspur
    Mål: Ryan Sessegnon
    Målgivende: Pierre Højbjerg
    Tottenham reduserer til 2-1 etter et mål av Ryan Sessegnon. Pierre Højbjerg sto for den målgivende pasningen.
    57'
    Inn: Eric Dier
    Ut: Davinson Sanchez
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Tottenham. Inn kommer Eric Dier, mens Davinson Sanchez tar plass på benken.
    58'
    Inn: Rodrigo Bentancur
    Ut: Yves Bissouma
    Yves Bissouma (Tottenham) erstattes av Rodrigo Bentancur.
    58'
    Anthony Taylor signaliserer et frispark til Bournemouth.
    59'
    Gult kort til Tottenham Hotspur
    Ryan Sessegnon
    Dommer Anthony Taylor gir Ryan Sessegnon (Tottenham) et gult kort.
    61'
    I Bournemouth har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    61'
    Tottenham tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    63'
    Spillerbytte - Bournemouth
    Inn: Jaidon Anthony
    Ut: Philip Billing
    Gary O'Neil gjør dagens første bytte i Bournemouth, når han tar ut Philip Billing og setter inn Jaidon Anthony.
    63'
    Inn: Ivan Perisic
    Ut: Emerson
    Tottenham gjør sitt fjerde bytte. Emerson erstattes av Ivan Perisic.
    64'
    68'
    68'
    Harry Kane
    Harry Kane (Tottenham) mottar sitt første gule kort for dagen på Vitality Stadium.
    69'
    Anthony Taylor signaliserer et frispark til Tottenham.
    69'
    71'
    Anthony Taylor tildeler Tottenham en corner. Son Heung-min sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    71'
    Harry Kane
    Tottenham angriper og Marcus Tavernier får avsluttet. Headingen treffer ikke Bournemouth-målet.
    72'
    Ivan Perisic (Tottenham) løfter inn en corner fra høyre på Vitality Stadium.
    73'
    Bournemouth 2 - 2 Tottenham Hotspur
    Mål: Ben Davies
    Målgivende: Ivan Perisic
    Ben Davies (Tottenham) header ballen i mål og utligner til 2-2 på Vitality Stadium. Det er en fin assist fra Ivan Perisic.
    73'
    I Bournemouth slår Son Heung-min en corner fra venstre.
    75'
    I Bournemouth slår Ivan Perisic en corner fra høyre.
    75'
    Son Heung-min
    Sjanse i Bournemouth! Son Heung-min (Tottenham) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    77'
    77'
    Anthony Taylor tildeler Tottenham en corner. Ivan Perisic sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    78'
    Inn: Ryan Fredericks
    Ut: Marcus Tavernier
    Gary O'Neil (Bournemouth) gjør sitt andre bytte for dagen. Ryan Fredericks erstatter Marcus Tavernier.
    78'
    Ivan Perisic (Tottenham) slår en corner fra høyre side på Vitality Stadium.
    79'
    Pierre Højbjerg
    Tottenham angriper på Vitality Stadium, men Son Heung-min header utenfor.
    79'
    Frispark til Bournemouth på halvdelen til Tottenham.
    80'
    81'
    Gult kort til Bournemouth
    Lewis Cook
    Lewis Cook (Bournemouth) pådrar seg et gult kort.
    82'
    Målsjanse! Pierre Højbjerg (Tottenham) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    84'
    Inn: Bryan Salvatierra
    Ut: Ryan Sessegnon
    Bytte for Tottenham. Bryan Salvatierra kommer inn for Ryan Sessegnon på Vitality Stadium.
    85'
    Rodrigo Bentancur (Tottenham) løfter inn en corner fra venstre på Vitality Stadium.