Ble dekket av Simon Zetlitz Nessler

Lagoppstillingene er inne.
    Bournemouth (4-4-2): Ramsdale - Smith, Aké, Kelly, Rico - Brooks, Lerma, Gosling, Stanislas - C. Wilson, King.
    Tottenham (4-3-3): Lloris - Aurier, Alderweireld, Vertonghen, Davies - Lo Celso, Winks, Sissoko - Lamela, Kane, Bergwijn.
    En viktig kamp for begge lag i dag. Bournemouth har nå fire poeng opp til Watford og West Ham på sikker plass og trenger etter alle solemerker poeng for å ha en sjanse til å holde seg i Premier League. Tottenham er nede på en tiendeplass og trenger også poeng om de skal ha noe håp for å kvalifisere til spill i Europa neste sesong.
    Adam Smith kommer seg ned til linja. Bournemouth fyller også bra opp i boksen, men Davies er først på den og klarerer.
    3'
    Aurier slår farlig inn. Rico forlenger den, og den går gjennom femmeteren uten at Tottenham klarer å få et bein på den. Klarert ut til hjørnespark.
    4'
    Tottenham får to forsøk. På det andre hjørnesparket roper Kane på straffe. King løp inn i ryggen på ham og VAR ser så smått på situasjonen, men det vinkes videre. José Mourinho er mildt sagt ikke imponert nede på sidelinja.
    5'
    Davies legger inn mot bakre stolpe. Den går forbi alle, og Aurier får ikke tak i ballen på den andre siden av boksen.
    8'
    King stormer inn i feltet. Lamela får slengt inn en takling i siste liten, og ballen går ut til et hjørnespark.
    10'
    Tas kort, men den første pasningen blir upresis og Winks snapper opp ballen.
    11'
    Bournemouth får et frispark rundt 30 meter fra mål. Ser ut som om den skal slås inn i boksen.
    12'
    Lloris plukker ballen enkelt.
    12'
    Bournemouth vinner ballen gunstig. Stanislas prøver å spille gjennom King, men nordmannen får ikke ballen med seg.
    15'
    Lamela er litt for ivrig i presset. Feller Wilson like utenfor hjørnet av 16-meteren.
    18'
    Frisparket er godt slått, men Davies er først på den og header ut til hjørnespark.
    19'
    Hjørnesparket heades unna.
    20'
    Bournemouth har klart å etablere et visst trykk på Tottenham. Lamela er igjen for sen og feller Gosling. Frispark i fin innleggsposisjon.
    21'
    Kampens første sjanse! Langt bedre slått av Rico, og på bakre stolpe dukker Lerma opp. Prøver å heade på tvers av feltet, men Kane får den unna rett foran Aké.
    22'
    Hjørnesparket heades over og til et nytt hjørnespark.
    23'
    Lamela header ut på første stolpe.
    23'
    Drikkepause.
    24'
    Spillet er i gang igjen.
    25'
    Utvilsomt Bournemouth som er det førende laget så langt i kampen.
    26'
    Et langt innkast fra Kelly lander i beina til Wilson. Fra syv meters hold prøver han å vende seg, men han er omringet av Tottenham-spillere og de får ballen unna.
    27'
    Aurier finner nesten Lamela inne i boksen, men Aké står stødig og får headet unna til hjørnespark.
    28'
    Hjørnesparket slås lavt mot første stolpe. Ut til nytt hjørnespark.
    29'
    Høyere den andre gangen. Ramsdale holder den.
    29'
    Temperatur mellom Sissoko og Lerma. Bournemouths midtbanespiller la seg litt enkelt og fikk frispark. Det var mildt sagt Sissoko ikke fornøyd med.
    31'
    Gult kort til Bournemouth
    Jefferson Lerma
    31'
    Gult kort til Tottenham Hotspur
    Moussa Sissoko
    32'
    Begge får hvert sitt gule kort også.
    32'
    Godt slått dødball, men Tottenham får akkurat rensket unna.
    32'
    Spissduell inne på Tottenhams banehalvdel. Harry Kane må også jobbe godt hjemover og takler ballen vekk fra King.
    35'
    Fint pasningsbrudd av Wilson og Bournemouth setter i gang en god kontring. Ender med et skudd fra Brooks, som går via en Tottenham-spiller og ut til hjørnespark.
    36'
    Hjørnesparket slås mot bakre stolpe. Der får Tottenham headet unna.
    36'
    Tottenham med fint spill. Aurier legger inn. Blir klarert ut til hjørnespark.
    38'
    Ramsdale plukker ballen enkelt.
    38'
    Lamela blir avblåst igjen. Tierney mener han er for tøff i taklingen mot Rico. Frispark ved siden av 16-meteren for Bournemouth.
    39'
    Hardt slått inn fra Stanislas, men ingen bryter ballbanen før den går inn i klypene til Lloris.
    40'
    Lo Celso drar av et par mann og spiller til Aurier på kanten. Han finner imidlertid ingen vei videre, og Tottenham må starte på nytt.
    44'
    Lamela skyter fra 25 meter. Retningen er god, men skuddet er for høyt.
    44'
    Stanislas plukker opp ballen på 20 meter. Ser ut som om han skal spille ut til Brooks, men han velger å skyte. Skuddet går tilbake mot den venstre hjørnet. Lloris rekker bort og får slått den utenfor.
    45'+1
    Lagt til to minutter.
    45'+1
    Tottenham får headet hjørnesparket unna.
    45'+1
    Vi er halvveis! Relativt sjansefattig. José Mourinho og Harry Kane ropte på straffe allerede etter fem minutter, men fikk ikke medhold av dommeren. Bournemouth hadde lenge et godt trykk på Tottenham, men slet med å få det ut i gjeldende sjanser.
    Spillerbytte - Tottenham Hotspur
    Inn: Son Heung-min
    Ut: Steven Bergwijn
    46'
    Inn: Tanguy Ndombele
    Ut: Giovani Lo Celso
    46'
    For øvrig to bytter fra Tottenham i pausen. Inn med Son og Ndombele, ut med Lo Celso og Bergwijn.
    48'
    Tottenham har startet andre omgang bedre. Lamela får et frispark drøyt 20 meter fra mål. Meget god skuddposisjon!
    50'
    Kane skyter - rett i muren.
    50'
    Smith som ble truffet. Han har veldig vondt. Traff ham i magen.
    51'
    Bournemouth roper på straffe, men Tierney vinker spillet videre. Så grei ut ved første øyekast.
    55'
    Smith ligger nede igjen. Fikk seg en kraftig trøkk i en duell, og det medisinske apparatet har kommet ut på banen.
    56'
    Situasjonen med Smith har enda ikke blitt vist i reprise, som jo med tydelighet sier noe om alvoret.
    59'
    Smith bæres ut av banen på båre.
    63'
    Han har armene oppe, så da er han i hvert fall ved bevissthet.
    63'
    Spillerbytte - Bournemouth
    Inn: Jack Stacey
    Ut: Adam Smith
    63'
    Winks skyter på halvspretten fra 20 meter. Høyt over.
    65'
    Brooks ser ut til å slite med en liten skade.
    66'
    Inn: Harry Wilson
    Ut: David Brooks
    66'
    Aurier legger flatt inn mot femmeteren. Lamela kommer for sent, og Aké får slått den ut til hjørnespark.
    70'
    King driver flott inn i boksen. Slår den hardt inn til Harry Wilson, men han får ikke avsluttet. Davies får den ut til hjørnespark.
    71'
    King får avsluttet, men får ikke skikkelig klem på den og den går to meter utenfor.
    72'
    Son prøver å finne Kane inne i boksen med en lur pasning, men Kelly leser den og er først på ballen.
    74'
    75'
    Inn: Lucas Moura
    Ut: Moussa Sissoko
    76'
    76'
    Tottenham presser på nå. Lamela kommer til heading fra fem meter, men den sklir av panna og går utenfor.
    78'
    Aurier kommer seg til innlegg, men det blir upresist og ut til innkast.
    80'
    Lucas Moura stormer fremover, men misser litt med touchet. Ballen ender etter hvert ute hos Aurier. Innlegget hans går ut til et hjørnespark.
    81'
    Hjørnesparket heades ut. Son slår den inn igjen mot Alderweireld, men Stacey er først på den og header ut til et nytt hjørnespark.
    82'
    Aké header ut.
    82'
    Aurier kommer seg til et nytt innlegg. Igjen blokkert ut til hjørnespark.
    83'
    Moura får tatt ned ballen i feltet. Skuddet går via en forsvarer og ut til et nytt hjørnespark.
    83'
    Aké header unna igjen.
    84'
    Lempes inn på ny. Ramsdale kommer ut og bokser, men treffer ikke helt. Ut til enda et hjørnespark.
    84'
    Lerma beiner den ut.
    84'
    Alderweireld med en håpløs pasning, og Bournemouth får seg en liten pustepause.
    85'
    King setter ballen i mål, men dommeren blåste av et halvt sekund før nordmannen scorte. Ser ut som om det var en offside.
    87'
    Tanguy Ndombele
    Stygg takling på Callum Wilson.
    87'
    Dan Gosling
    Stanser en kontring.
    87'
    Frispark til Bournemouth midt på Tottenhams banehalvdel.
    89'
    Ballen går i mål, men denne skal sjekkes! Klabb og babb inne i boksen. Wilson brassesparker, og ballen går via hånd til King.