1 245
832

Sheffield United FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    1'
    Anthony Taylor signaliserer et frispark til Bournemouth AFC på egen banehalvdel.
    3'
    Ryan Christie
    Sjanse til Bournemouth AFC! Ryan Christie er nær ved å score, men keeper redder.
    3'
    Sheffield United, prøver et skudd, men det reddes
    3'
    Ben Brereton
    Målsjanse på Vitality Stadium! Ben Brereton fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    4'
    Bournemouth, prøver et skudd, men det reddes
    4'
    Frispark for Sheffield United FC på egen banehalvdel.
    5'
    Frispark for Bournemouth AFC på egen banehalvdel.
    7'
    8'
    9'
    Gult kort til Bournemouth
    Milos Kerkez
    Milos Kerkez (Bournemouth AFC) får et gult kort av dommer Anthony Taylor.
    10'
    Tom Davies
    Tom Davies (Sheffield United FC) header ballen mot mål, men Bournemouth AFC klarerer.
    12'
    12'
    Frispark i en god posisjon for Bournemouth AFC!
    12'
    Straffe til Bournemouth
    13'
    Dominic Solanke (Bournemouth AFC) bommer på straffe!
    14'
    Adam Smith
    Dommeren gir Adam Smith (Bournemouth AFC) et gult kort.
    15'
    Frisparket tildelt Sheffield United FC er farlig nær Bournemouth AFCs målområde.
    16'
    Anthony Taylor tildeler Bournemouth AFC en corner. Lewis Cook sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    18'
    Antoine Semenyo
    Sjanse! Bournemouth AFC avanserer forover, men Antoine Semenyo avslutter utenfor.
    19'
    I Bournemouth slår Lewis Cook en corner fra venstre.
    21'
    Dominic Solanke
    Dominic Solanke (Bournemouth AFC) prøver å heade ballen i mål på Vitality Stadium, men mislykkes.
    22'
    22'
    23'
    Bournemouth AFC fosser forover og Antoine Semenyo fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    25'
    25'
    Dommer Anthony Taylor ser at linjemannen løfter flagget, og Bournemouth AFCs Ryan Christie blåses av for offside.
    25'
    25'
    Mål for Sheffield United!
    Bournemouth 0 - 1 Sheffield United
    Mål: Gustavo Hamer
    Sheffield United FC leder 0-1 etter en scoring av Gustavo Hamer.
    27'
    Jayden Bogle
    Sheffield United FC angriper i Bournemouth. Jayden Bogle avslutter på mål, men greier ikke å score.
    28'
    29'
    Bournemouth AFC angriper, men avslutningen til Ryan Christie går utenfor.
    31'
    Oliver McBurnie
    I Bournemouth får Oliver McBurnie (Sheffield United FC) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    32'
    32'
    33'
    Frispark Bournemouth AFC.
    36'
    Gult kort til Sheffield United
    Gustavo Hamer
    Gustavo Hamer (Sheffield United FC) pådrar seg et gult kort.
    36'
    Antoine Semenyo (Bournemouth AFC) kommer til avslutning på Vitality Stadium, men headingen blir reddet.
    38'
    38'
    Lewis Cook (Bournemouth AFC) slår en corner fra venstre side på Vitality Stadium.
    39'
    39'
    Justin Kluivert
    Målsjanse til Bournemouth AFC! Justin Kluivert treffer mål, men keeper redder.
    41'
    41'
    Bournemouth AFC avanserer forover i Bournemouth. Ryan Christie avslutter, men treffer ikke mål.
    43'
    Tom Davies
    Sheffield United FC avanserer forover og Tom Davies kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    45'+3
    45'+3
    Ben Osborn (Sheffield United FC) løfter inn en corner fra høyre på Vitality Stadium.
    45'+3
    Gustavo Hamer (Sheffield United FC) løfter inn en corner fra venstre på Vitality Stadium.
    45'+4
    Skudd på mål, Sheffield United
    45'+4
    45'+4
    I Bournemouth har et frispark blitt tildelt bortelag.
    45'+4
    Sjanse i Bournemouth! Milos Kerkez (Bournemouth AFC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    45'+5
    45'+5
    Spillerbytte - Bournemouth
    Inn: Dango Ouattara
    Ut: Milos Kerkez
    Andoni Iraola gjør dagens første bytte i Bournemouth, når han tar ut Milos Kerkez og setter inn Dango Ouattara.
    46'
    Spillerbytte - Sheffield United
    Inn: Vinicius
    Ut: Tom Davies
    Tom Davies (Sheffield United FC) erstattes av Vinicius.
    46'
    47'
    Bournemouth AFC angriper i Bournemouth. Ryan Christie fyrer av et skudd som går utenfor.
    50'
    Anthony Taylor signaliserer et frispark til Bournemouth AFC.
    54'
    Målsjanse! Oliver McBurnie (Sheffield United FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    58'
    Marcus Tavernier (Bournemouth AFC) slår en corner fra høyre side på Vitality Stadium.
    60'
    Oliver McBurnie (Sheffield United FC) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    61'
    62'
    Inn: Luis Sinisterra
    Ut: Marcus Tavernier
    Andoni Iraola (Bournemouth AFC) gjør sitt andre bytte for dagen. Luis Sinisterra erstatter Marcus Tavernier.
    62'
    Inn: Enes Ünal
    Ut: Justin Kluivert
    Bournemouth AFC bytter ut Justin Kluivert med Enes Ünal.
    62'
    63'
    Bournemouth 0 - 2 Sheffield United
    Mål: Jack Robinson
    I Bournemouth øker Sheffield United FC ledelsen til 0-2 takket være et mål av Jack Robinson.
    64'
    Anthony Taylor signaliserer et frispark til Sheffield United FC på egen banehalvdel.
    64'
    Ollie Arblaster
    Sheffield United FC angriper. Ollie Arblaster får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    64'
    64'
    Anthony Taylor tildeler Sheffield United FC en corner. Gustavo Hamer sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    64'
    Målet til Bournemouth sjekkes av VAR
    68'
    Målet til Bournemouth blir annullert
    68'
    69'
    Inn: James John McAtee
    Ut: Oliver McBurnie
    Bytte for Sheffield United FC. James John McAtee kommer inn for Oliver McBurnie på Vitality Stadium.
    69'
    Inn: Anel Ahmedhodzic
    Ut: Jayden Bogle
    Sheffield United FC bytter ut Jayden Bogle med Anel Ahmedhodzic. Dette er det tredje byttet som Chris Wilder gjør i dagens kamp.
    69'
    En av Sheffield United FCs spillere blir avblåst for offside på Vitality Stadium.
    70'
    I Bournemouth slår Ryan Christie en corner fra høyre.
    71'
    Lewis Cook
    Lewis Cook (Bournemouth AFC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    72'
    Ivo Grbic
    Ivo Grbic (Sheffield United FC) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    72'
    74'
    Mål for Bournemouth!
    Bournemouth 1 - 2 Sheffield United
    Mål: Dango Ouattara
    Målgivende: Ryan Christie
    Mål! Bournemouth AFC reduserer til 1-2 på Vitality Stadium. Dango Ouattara raget høyest og headet ballen i mål. Flott spill fra Ryan Christie før målet.
    74'
    Inn: Philip Billing
    Ut: Ryan Christie
    Andoni Iraola (Bournemouth AFC) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Philip Billing erstatter Ryan Christie.
    75'
    Inn: Alex Scott
    Ut: Adam Smith
    Bournemouth AFC gjør sitt femte bytte. Adam Smith erstattes av Alex Scott.
    75'
    Anthony Taylor tildeler Bournemouth AFC en corner. Philip Billing sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    78'
    Illia Zabarnyi
    Bournemouth AFC fosser forover og Illia Zabarnyi fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    79'
    79'
    Inn: William Osula
    Ut: Ben Brereton
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Sheffield United FC. Inn kommer William Osula, mens Ben Brereton tar plass på benken.
    80'
    Inn: Oliver Norwood
    Ut: Ollie Arblaster
    Sheffield United FC bytter ut Ollie Arblaster med Oliver Norwood. Dette er det femte byttet som Chris Wilder gjør i dagens kamp.
    80'
    Alex Scott (Bournemouth AFC) løfter inn en corner fra venstre på Vitality Stadium.
    81'
    Alex Scott (Bournemouth AFC) slår en corner fra venstre side på Vitality Stadium.
    82'
    Dango Ouattara
    Dango Ouattara (Bournemouth AFC) header utenfor.
    82'
    Enes Ünal
    Sjanse til Bournemouth AFC! Enes Ünal er nær ved å score, men keeper redder.
    86'
    86'
    Oliver Norwood
    Oliver Norwood (Sheffield United FC) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    88'
    88'
    Chris Mepham
    Dommer Anthony Taylor viser Chris Mepham (Bournemouth AFC) det gule kortet.
    88'
    Philip Billing
    Bournemouth AFC angriper. Philip Billing får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.