513

Ble dekket av Magnus Helle

Graham Scott signaliserer et frispark til Crystal Palace FC.
    1'
    Graham Scott tildeler Bournemouth AFC en corner. Alex Scott sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    7'
    Crystal Palace FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    12'
    Dommer Graham Scott venter med å sette i gang spillet fordi Eberechi Eze ligger nede.
    17'
    Eberechi Eze er på beina igjen og fortsetter kampen.
    18'
    Graham Scott signaliserer et frispark til Bournemouth AFC på egen banehalvdel.
    19'
    Lewis Cook (Bournemouth AFC) løfter inn en corner fra venstre på Vitality Stadium.
    21'
    I Bournemouth slår Philip Billing en corner fra høyre.
    21'
    Frispark til Crystal Palace FC på halvdelen til Bournemouth AFC.
    24'
    Jean Philippe Mateta
    Jean Philippe Mateta (Crystal Palace FC) avanserer forover på Vitality Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    26'
    Bournemouth, prøver et skudd, men det reddes
    26'
    Philip Billing
    Sjanse! Bournemouth AFC avanserer forover, men Philip Billing avslutter utenfor.
    28'
    Crystal Palace FC angriper, men Graham Scott blåser for offside.
    29'
    Frispark for Bournemouth AFC på egen banehalvdel.
    34'
    Gult kort til Crystal Palace
    Joachim Andersen
    Dommer Graham Scott viser Joachim Andersen (Crystal Palace FC) det gule kortet.
    35'
    Crystal Palace FC må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Bournemouth AFC.
    35'
    Bournemouth AFC angriper i Bournemouth. Philip Billing avslutter på mål, men greier ikke å score.
    36'
    Crystal Palace, prøver et skudd, men det reddes
    36'
    Bournemouth AFC fosser forover og Philip Billing fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    37'
    37'
    Philip Billing (Bournemouth AFC) slår en corner fra høyre side på Vitality Stadium.
    38'
    Lloyd Kelly
    Målsjanse! Lloyd Kelly (Bournemouth AFC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    38'
    Graham Scott signaliserer et frispark til Crystal Palace FC på egen banehalvdel.
    38'
    Bournemouth AFC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    38'
    Frispark Bournemouth AFC.
    40'
    I Bournemouth har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    41'
    I Bournemouth slår Lewis Cook en corner fra venstre.
    42'
    Kan Bournemouth AFC utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    43'
    45'
    Målet sjekkes av VAR
    Eze setter ballen i mål, men VAR viser at Mateta er så vidt i offside. Scoringen blir annullert.
    45'+2
    Målet blir annullert
    45'+3
    En av Crystal Palace FCs spillere blir avblåst for offside på Vitality Stadium.
    45'+3
    VG Live svarer
    Vegard
    Rykker Palace ned i år?
    Det tviler jeg sterkt på. De har sett bedre ut etter at Oliver Glasner kom inn, og de tre bunnlagene tar fryktelig lite poeng. Har ni poeng ned til Luton slik ståa er akkurat nå.
    Spillerbytte - Bournemouth
    Inn: Antoine Semenyo
    Ut: Alex Scott
    Bytte for Bournemouth AFC. Antoine Semenyo kommer inn for Alex Scott på Vitality Stadium.
    46'
    46'
    47'
    Frispark Crystal Palace FC.
    50'
    Det blir farlig! Frispark for Bournemouth AFC er nær straffområde.
    51'
    Graham Scott signaliserer et frispark til Bournemouth AFC.
    53'
    En av Crystal Palace FCs spillere går i offside.
    53'
    Crystal Palace FC angriper, men blir avblåst for offside.
    55'
    58'
    Will Hughes
    Dommer Graham Scott gir Will Hughes (Crystal Palace FC) et gult kort.
    59'
    59'
    Gult kort til Bournemouth
    Marcus Tavernier
    Marcus Tavernier (Bournemouth AFC) mottar sitt første gule kort for dagen på Vitality Stadium.
    63'
    Frispark for Crystal Palace FC på egen banehalvdel.
    63'
    Inn: Milos Kerkez
    Ut: Dango Ouattara
    Bournemouth AFC bytter ut Dango Ouattara med Milos Kerkez.
    63'
    Inn: Justin Kluivert
    Ut: Philip Billing
    Andoni Iraola (Bournemouth AFC) gjør sitt tredje bytte for dagen. Justin Kluivert erstatter Philip Billing.
    64'
    65'
    Milos Kerkez
    Sjanse i Bournemouth! Milos Kerkez (Bournemouth AFC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    66'
    66'
    Dominic Solanke
    Bournemouth AFC angriper i Bournemouth. Dominic Solanke fyrer av et skudd som går utenfor.
    66'
    66'
    I Bournemouth har et frispark blitt tildelt bortelag.
    67'
    Antoine Semenyo
    Antoine Semenyo (Bournemouth AFC) får et gult kort av dommer Graham Scott.
    68'
    Eberechi Eze (Crystal Palace FC) slår en corner fra venstre side på Vitality Stadium.
    69'
    69'
    Spillerbytte - Crystal Palace
    Inn: David Ozoh
    Ut: Will Hughes
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Crystal Palace FC. Inn kommer David Ozoh, mens Will Hughes tar plass på benken.
    70'
    Inn: Jeffrey Schlupp
    Ut: Jordan Ayew
    Oliver Glasner gjør dagens andre bytte i Bournemouth, når han tar ut Jordan Ayew og setter inn Jeffrey Schlupp.
    70'
    77'
    78'
    Mål for Bournemouth!
    Bournemouth 1 - 0 Crystal Palace
    Mål: Justin Kluivert
    Målgivende: Antoine Semenyo
    Kluivert sender hjemmelaget i ledelsen. Semenyo gjør et flott forarbeid på høyresiden og finner lagkameraten ute i feltet. Nederlenderen drar av en mann før han banker ballen i mål.
    79'
    81'
    Marcus Tavernier (Bournemouth AFC) løfter inn en corner fra høyre på Vitality Stadium.
    83'
    Bournemouth AFC angriper i Bournemouth. Antoine Semenyo avslutter på mål, men greier ikke å score.
    83'
    83'
    Graham Scott tildeler Bournemouth AFC en corner. Marcus Tavernier sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    84'
    Graham Scott tildeler Bournemouth AFC en corner. Lewis Cook sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    85'
    Inn: Odsonne Edouard
    Ut: Adam Wharton
    Crystal Palace FC bytter ut Adam Wharton med Odsonne Edouard. Dette er det tredje byttet som Oliver Glasner gjør i dagens kamp.
    86'
    I Bournemouth slår Marcus Tavernier en corner fra høyre.
    86'
    87'
    Inn: Enes Ünal
    Ut: Dominic Solanke
    Andoni Iraola gjør dagens fjerde bytte i Bournemouth, når han tar ut Dominic Solanke og setter inn Enes Ünal.
    89'
    Inn: Max Aarons
    Ut: Adam Smith
    Bournemouth AFC bytter ut Adam Smith med Max Aarons. Dette er det femte byttet som Andoni Iraola gjør i dagens kamp.
    90'
    90'
    Justin Kluivert
    Sjanse i Bournemouth! Justin Kluivert (Bournemouth AFC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    90'+2
    90'+2
    Det har blitt lagt til fem minutter tillagt tid.
    90'+2
    90'+3
    Lloyd Kelly
    Dommeren gir Lloyd Kelly (Bournemouth AFC) et gult kort.
    90'+3
    Palace får corner. Flytter opp mange mann.
    90'+4
    Hjørnespark til Crystal Palace
    90'+4
    Hjemmelaget beiner ballen vekk.
    90'+4
    Kluivert blir matchvinner og Bournemouth klatrer opp til 11. plass med 41 poeng. Palace ligger på 14. plass. Det er nå åtte poeng ned til Luton på nedrykksplass.