Botafogo FR RJ fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    Yimmi Chara (CD Junior FC) løfter inn en corner fra høyre på Nilton Santos.
    Frispark for CD Junior FC på egen banehalvdel.
    11'
    CD Junior FC scorer på straffe!
    Botafogo FR RJ 0 - 1 CD Junior FC
    Mål: Carlos Bacca
    CD Junior FC tar ledelsen 0-1 etter et velplassert straffespark av Carlos Bacca.
    13'
    Cristian Garay signaliserer et frispark til CD Junior FC på egen banehalvdel.
    15'
    Cristian Garay tildeler CD Junior FC en corner. Yimmi Chara sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    17'
    Deiber Caicedo
    Deiber Caicedo (CD Junior FC) header utenfor.
    17'
    Jose Enamorado
    CD Junior FC avanserer forover i Rio de Janeiro. Jose Enamorado avslutter, men treffer ikke mål.
    18'
    Jefferson Savarino
    Botafogo FR RJ angriper. Jefferson Savarino får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    21'
    21'
    Lucas Halter
    Lucas Halter (Botafogo FR RJ) kommer seg fri på Nilton Santos, men avslutningen går utenfor.
    25'
    Soares
    Sjanse i Rio de Janeiro! Soares (Botafogo FR RJ) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    26'
    26'
    I Rio de Janeiro slår Hugo en corner fra høyre.
    27'
    Mål for CD Junior FC!
    Botafogo FR RJ 0 - 2 CD Junior FC
    Mål: Gabriel Fuentes
    Målgivende: Jose Enamorado
    Gabriel Fuentes øker CD Junior FCs ledelse til 0-2! Flott spill fra Jose Enamorado før målet.
    28'
    32'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Santiago Mele (CD Junior FC) vrir seg av smerte i gresset.
    32'
    Santiago Mele er tilbake i kampen igjen.
    34'
    CD Junior FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    36'
    Cristian Garay signaliserer et frispark til CD Junior FC.
    36'
    Frispark for Botafogo FR RJ på egen banehalvdel.
    37'
    Botafogo FR RJ 0 - 3 CD Junior FC
    Målgivende: Gabriel Fuentes
    Mål! Carlos Bacca gir CD Junior FC en komfortabel 0-3 ledelse. Gabriel Fuentes var nest sist på ballen.
    41'
    Målet til CD Junior FC sjekkes av VAR
    42'
    Målet til CD Junior FC blir stående
    42'
    Mål for Botafogo FR RJ!
    Botafogo FR RJ 1 - 3 CD Junior FC
    Mål: Hugo
    Målgivende: Soares
    Hugo scorer og reduserer dermed til 1-3. Det er en fin assist fra Soares.
    43'
    Målet til Botafogo FR RJ sjekkes av VAR
    44'
    Målet til Botafogo FR RJ blir stående
    45'
    Gult kort til Botafogo FR RJ
    Soares
    Soares (Botafogo FR RJ) får et gult kort av dommer Cristian Garay.
    45'+1
    Gult kort til CD Junior FC
    Walmer Pacheco
    Dommer Cristian Garay viser Walmer Pacheco (CD Junior FC) det gule kortet.
    45'+1
    Jefferson Savarino (Botafogo FR RJ) slår en corner fra venstre side på Nilton Santos.
    45'+3
    45'+3
    Spillerbytte - Botafogo FR RJ
    Inn: Tche Tche
    Ut: Gregore
    Botafogo FR RJ bytter ut Gregore med Tche Tche. Dette er det første byttet som Fabio Matias gjør i dagens kamp.
    46'
    Inn: Luiz Henrique
    Ut: Jefferson Savarino
    Jefferson Savarino (Botafogo FR RJ) erstattes av Luiz Henrique.
    46'
    47'
    Tche Tche
    Målsjanse på Nilton Santos! Tche Tche fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    49'
    49'
    Cristian Garay signaliserer et frispark til Botafogo FR RJ på egen banehalvdel.
    50'
    51'
    Mateo Ponte Costa (Botafogo FR RJ) løfter inn en corner fra venstre på Nilton Santos.
    51'
    Frispark CD Junior FC.
    52'
    I Rio de Janeiro slår Mateo Ponte Costa en corner fra høyre.
    58'
    Mateo Ponte Costa (Botafogo FR RJ) slår en corner fra høyre side på Nilton Santos.
    58'
    65'
    Walmer Pacheco (CD Junior FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    65'
    Inn: Jefferson Ruan Pereira dos Santos
    Ut: Carlos Eduardo
    Botafogo FR RJ gjør sitt tredje bytte. Carlos Eduardo erstattes av Jefferson Ruan Pereira dos Santos.
    66'
    68'
    VAR sjekker om det er straffe til Botafogo FR RJ
    70'
    Dommeren dømmer straffe til Botafogo FR RJ
    70'
    I Rio de Janeiro har et frispark blitt tildelt bortelag.
    70'
    Spillerbytte - CD Junior FC
    Inn: Marco Perez
    Ut: Carlos Bacca
    CD Junior FC bytter ut Carlos Bacca med Marco Perez.
    71'
    Inn: Omar Albornoz
    Ut: Jose Enamorado
    Arturo Reyes gjør dagens andre bytte i Rio de Janeiro, når han tar ut Jose Enamorado og setter inn Omar Albornoz.
    71'
    Frispark til Botafogo FR RJ på halvdelen til CD Junior FC.
    75'
    Brayan Ceballos
    Brayan Ceballos (CD Junior FC) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    75'
    77'
    79'
    Inn: Rafael
    Ut: Mateo Ponte Costa
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Botafogo FR RJ. Inn kommer Rafael, mens Mateo Ponte Costa tar plass på benken.
    79'
    Jose Antonio dos Santos Junior
    Sjanse! Botafogo FR RJ avanserer forover, men Jose Antonio dos Santos Junior avslutter utenfor.
    80'
    Inn: Homer Martinez
    Ut: Yimmi Chara
    Arturo Reyes (CD Junior FC) gjør sitt tredje bytte for dagen. Homer Martinez erstatter Yimmi Chara.
    80'
    Inn: Johan Bocanegra
    Ut: Victor Cantillo
    Bytte for CD Junior FC. Johan Bocanegra kommer inn for Victor Cantillo på Nilton Santos.
    81'
    Omar Albornoz
    Omar Albornoz (CD Junior FC) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    82'
    82'
    Tche Tche
    Målsjanse! Tche Tche (Botafogo FR RJ) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    84'
    Inn: Oscar Romero
    Ut: Marlon Freitas
    Botafogo FR RJ gjør sitt femte bytte. Marlon Freitas erstattes av Oscar Romero.
    85'
    Botafogo FR RJ fosser forover og Lucas Halter fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    87'
    87'
    Inn: Edwin Herrera
    Ut: Deiber Caicedo
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for CD Junior FC. Inn kommer Edwin Herrera, mens Deiber Caicedo tar plass på benken.
    87'
    90'
    Dommer Cristian Garay gir Jose Antonio dos Santos Junior (Botafogo FR RJ) et gult kort.
    90'+1
    Sjanse til Botafogo FR RJ! Jose Antonio dos Santos Junior er nær ved å score, men keeper redder.
    90'+3
    90'+3
    90'+4
    90'+5
    Målsjanse til Botafogo FR RJ! Jose Antonio dos Santos Junior treffer mål, men keeper redder.