Frispark for VfL Wolfsburg på egen banehalvdel.

Author avatarRolf Erik Brown
    Borussia MG tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    4'
    Jakub Kaminski
    Sjanse i Monchengladbach! Jakub Kaminski (VfL Wolfsburg) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    5'
    Borussia M'gladbach, prøver et skudd, men det reddes
    5'
    Felix Zwayer signaliserer et frispark til Borussia MG på egen banehalvdel.
    9'
    VfL Wolfsburg tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    10'
    Mål for Borussia M'gladbach!
    Borussia M'gladbach 1 - 0 Wolfsburg
    Mål: Tomas Cvancara
    Målgivende: Franck Honorat
    Mål! Tomas Cvancara gir Borussia MG ledelsen 1-0 i Monchengladbach. Franck Honorat var nest sist på ballen.
    16'
    Alassane Plea
    Målsjanse på Borussia-Park! Alassane Plea fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    18'
    Wolfsburg, prøver et skudd, men det reddes
    18'
    I Monchengladbach slår Franck Honorat en corner fra høyre.
    18'
    Rocco Reitz (Borussia MG) slår en corner fra venstre side på Borussia-Park.
    19'
    En av Borussia MGs spillere blir avblåst for offside på Borussia-Park.
    19'
    22'
    Felix Zwayer signaliserer et frispark til VfL Wolfsburg.
    25'
    Skudd på mål, Wolfsburg
    26'
    26'
    Skudd utenfor mål, Borussia M'gladbach
    27'
    Gult kort til Borussia M'gladbach
    Nico Elvedi
    Dommer Felix Zwayer viser Nico Elvedi (Borussia MG) det gule kortet.
    29'
    Frispark VfL Wolfsburg.
    30'
    Frispark for Borussia MG på egen banehalvdel.
    31'
    Gult kort til Wolfsburg
    Maximilian Arnold
    Dommer Felix Zwayer gir Maximilian Arnold (VfL Wolfsburg) et gult kort.
    33'
    Frispark til Borussia MG på halvdelen til VfL Wolfsburg.
    33'
    Jonas Wind
    Jonas Wind (VfL Wolfsburg) kommer seg fri på Borussia-Park, men avslutningen går utenfor.
    36'
    Kevin Paredes
    VfL Wolfsburg avanserer forover i Monchengladbach. Kevin Paredes avslutter, men treffer ikke mål.
    37'
    Tomas Cvancara
    Målsjanse til Borussia MG! Tomas Cvancara treffer mål, men keeper redder.
    38'
    38'
    Offside! Tomas Cvancara (Borussia MG) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    39'
    Maximilian Arnold (VfL Wolfsburg) løfter inn en corner fra høyre på Borussia-Park.
    40'
    40'
    Borussia M'gladbach 2 - 0 Wolfsburg
    Mål: Rocco Reitz
    Mål! Borussia MG øker ledelsen til 2-0 etter en scoring av Rocco Reitz på Borussia-Park.
    42'
    En av VfL Wolfsburgs spillere går i offside.
    43'
    Felix Zwayer signaliserer et frispark til VfL Wolfsburg på egen banehalvdel.
    44'
    Spillerbytte - Wolfsburg
    Inn: Nicolas Cozza
    Ut: Rogerio
    Niko Kovac gjør dagens første bytte i Monchengladbach, når han tar ut Rogerio og setter inn Nicolas Cozza.
    46'
    46'
    46'
    Felix Zwayer tildeler VfL Wolfsburg en corner. Maximilian Arnold sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    46'
    47'
    Franck Honorat (Borussia MG) slår en corner fra høyre side på Borussia-Park.
    48'
    48'
    50'
    Luca Netz
    Luca Netz (Borussia MG) kommer til en målsjanse på Borussia-Park, men klarer ikke å score.
    50'
    Jonas Wind
    VfL Wolfsburg angriper, men avslutningen til Jonas Wind går utenfor.
    51'
    54'
    54'
    54'
    Inn: Lovro Majer
    Ut: Tiago Tomas
    VfL Wolfsburg bytter ut Tiago Tomas med Lovro Majer. Dette er det andre byttet som Niko Kovac gjør i dagens kamp.
    54'
    Inn: Ridle Baku
    Ut: Jakub Kaminski
    VfL Wolfsburg bytter ut Jakub Kaminski med Ridle Baku.
    55'
    57'
    Luca Netz (Borussia MG) løfter inn en corner fra venstre på Borussia-Park.
    64'
    Borussia M'gladbach 3 - 0 Wolfsburg
    Mål: Franck Honorat
    Målgivende: Luca Netz
    Mål! Franck Honorat øker Borussia MGs ledelse til 3-0 på Borussia-Park. Det er en fin assist fra Luca Netz.
    64'
    Inn: Vaclav Cerny
    Ut: Kevin Paredes
    Niko Kovac (VfL Wolfsburg) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Vaclav Cerny erstatter Kevin Paredes.
    67'
    I Monchengladbach har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    69'
    69'
    Aster Vranckx
    Dommeren gir Aster Vranckx (VfL Wolfsburg) et gult kort.
    69'
    71'
    Borussia M'gladbach 4 - 0 Wolfsburg
    Mål: Alassane Plea
    Målgivende: Joe Scally
    Alassane Plea setter ballen i mål og øker Borussia MGs ledelse til 4-0 i Monchengladbach. Flott spill fra Joe Scally før målet.
    71'
    75'
    Spillerbytte - Borussia M'gladbach
    Inn: Florian Neuhaus
    Ut: Tomas Cvancara
    Bytte for Borussia MG. Florian Neuhaus kommer inn for Tomas Cvancara på Borussia-Park.
    77'
    Inn: Christoph Kramer
    Ut: Kouadio Kone
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Borussia MG. Inn kommer Christoph Kramer, mens Kouadio Kone tar plass på benken.
    77'
    80'
    Inn: Fabio Chiarodia
    Ut: Maximilian Wober
    Borussia MG bytter ut Maximilian Wober med Fabio Chiarodia. Dette er det tredje byttet som Gerardo Seoane gjør i dagens kamp.
    82'
    Inn: Nathan N`Goumou Minpole
    Ut: Alassane Plea
    Alassane Plea (Borussia MG) erstattes av Nathan N`Goumou Minpole.
    83'
    84'
    Nicolas Cozza
    Nicolas Cozza (VfL Wolfsburg) pådrar seg et gult kort.
    84'
    Nathan N`Goumou Minpole
    Sjanse til Borussia MG! Nathan N`Goumou Minpole er nær ved å score, men keeper redder.
    84'
    84'
    Luca Netz (Borussia MG) slår en corner fra venstre side på Borussia-Park.
    85'
    Skudd utenfor mål, Wolfsburg
    85'
    Inn: Grant Leon Mamedova
    Ut: Rocco Reitz
    Borussia MG gjør sitt femte bytte. Rocco Reitz erstattes av Grant Leon Mamedova.
    86'
    88'
    Franck Honorat (Borussia MG) løfter inn en corner fra venstre på Borussia-Park.
    90'+1
    Skudd på mål, Borussia M'gladbach
    90'+1
    90'+1
    Hjørnespark til Wolfsburg
    90'+2
    Sebastiaan Bornauw
    Sebastiaan Bornauw (VfL Wolfsburg) avanserer forover på Borussia-Park. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.