SC Freiburg leder 0-1 etter en scoring av Michael Gregoritsch.
    I Monchengladbach slår Franck Honorat en corner fra venstre.
    Michael Gregoritsch (SC Freiburg) kommer til en målsjanse på Borussia-Park, men klarer ikke å score.
    16'
    Christian Dingert signaliserer et frispark til SC Freiburg.
    16'
    Ritsu Doan
    Sjanse i Monchengladbach! Ritsu Doan (SC Freiburg) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    19'
    Borussia M'gladbach, prøver et skudd, men det reddes
    19'
    Christian Dingert tildeler Borussia MG en corner. Franck Honorat sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    22'
    Nicolas Höfler
    SC Freiburg angriper i Monchengladbach. Nicolas Höfler fyrer av et skudd som går utenfor.
    26'
    Frispark til Borussia MG på halvdelen til SC Freiburg.
    29'
    Kan Borussia MG utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    30'
    Franck Honorat (Borussia MG) slår en corner fra venstre side på Borussia-Park.
    31'
    Christian Dingert tildeler Borussia MG en corner. Franck Honorat sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    31'
    Nico Elvedi
    Nico Elvedi (Borussia MG) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    31'
    Gult kort til Borussia M'gladbach
    Ko Itakura
    Ko Itakura (Borussia MG) får et gult kort av dommer Christian Dingert.
    32'
    Frispark SC Freiburg.
    32'
    Maximilian Eggestein
    Målsjanse til SC Freiburg! Maximilian Eggestein treffer mål, men keeper redder.
    35'
    35'
    Franck Honorat
    Franck Honorat (Borussia MG) kommer seg fri på Borussia-Park, men avslutningen går utenfor.
    36'
    Frispark for Borussia MG på egen banehalvdel.
    38'
    SC Freiburg tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    40'
    Christian Dingert signaliserer et frispark til Borussia MG på egen banehalvdel.
    40'
    Christian Dingert signaliserer et frispark til SC Freiburg på egen banehalvdel.
    42'
    Frispark for SC Freiburg på egen banehalvdel.
    44'
    Florian Neuhaus
    Sjanse til Borussia MG! Florian Neuhaus er nær ved å score, men keeper redder.
    45'+1
    45'+1
    Franck Honorat (Borussia MG) slår en corner fra høyre side på Borussia-Park.
    45'+1
    Sjanse! Borussia MG avanserer forover, men Florian Neuhaus avslutter utenfor.
    45'+1
    I Monchengladbach har et frispark blitt tildelt bortelag.
    46'
    Borussia M'gladbach 0 - 2 Freiburg
    Mål: Merlin Rohl
    SC Freiburg går opp i en 0-2 ledelse etter et mål av Merlin Rohl.
    47'
    Skudd på mål, Freiburg
    47'
    47'
    Borussia MG avanserer forover i Monchengladbach. Franck Honorat avslutter, men treffer ikke mål.
    49'
    Frispark Borussia MG.
    50'
    53'
    53'
    Borussia MG tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    53'
    Borussia M'gladbach 0 - 3 Freiburg
    Mål: Ritsu Doan
    Målgivende: Maximilian Eggestein
    Ritsu Doan setter ballen i mål og øker SC Freiburgs ledelse til 0-3 i Monchengladbach. Maximilian Eggestein sto for den målgivende pasningen.
    57'
    I Monchengladbach slår Franck Honorat en corner fra høyre.
    59'
    Franck Honorat (Borussia MG) løfter inn en corner fra høyre på Borussia-Park.
    61'
    Skudd utenfor mål, Borussia M'gladbach
    Joe Scally
    61'
    Spillerbytte - Borussia M'gladbach
    Inn: Alassane Plea
    Ut: Florian Neuhaus
    Borussia MG gjør sitt første bytte. Florian Neuhaus erstattes av Alassane Plea.
    62'
    Inn: Tomas Cvancara
    Ut: Jordan Siebatcheu
    Gerardo Seoane gjør dagens andre bytte i Monchengladbach, når han tar ut Jordan Siebatcheu og setter inn Tomas Cvancara.
    62'
    Inn: Nathan N`Goumou Minpole
    Ut: Robin Hack
    Robin Hack (Borussia MG) erstattes av Nathan N`Goumou Minpole.
    62'
    63'
    Frispark til SC Freiburg på halvdelen til Borussia MG.
    64'
    På egen planhalva får Freiburg frispark.
    66'
    Christian Günter (SC Freiburg) løfter inn en corner fra venstre på Borussia-Park.
    68'
    Inn: Maximilian Wober
    Ut: Nico Elvedi
    Bytte for Borussia MG. Maximilian Wober kommer inn for Nico Elvedi på Borussia-Park.
    70'
    Merlin Rohl
    SC Freiburg angriper i Monchengladbach. Merlin Rohl fyrer av et skudd som går utenfor.
    74'
    Spillerbytte - Freiburg
    Inn: Attila Szalai
    Ut: Yannik Keitel
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for SC Freiburg. Inn kommer Attila Szalai, mens Yannik Keitel tar plass på benken.
    75'
    Inn: Vincenzo Grifo
    Ut: Michael Gregoritsch
    Christian Streich (SC Freiburg) gjør sitt andre bytte for dagen. Vincenzo Grifo erstatter Michael Gregoritsch.
    75'
    Inn: Stefan Lainer
    Ut: Joe Scally
    Borussia MG bytter ut Joe Scally med Stefan Lainer.
    76'
    I Monchengladbach slår Luca Netz en corner fra venstre.
    77'
    79'
    79'
    84'
    85'
    85'
    Ko Itakura
    Borussia MG avanserer forover på Borussia-Park og Ko Itakura kommer til avslutning. Headingen blir klarert av SC Freiburg.
    86'
    86'
    86'
    Borussia MG angriper, men Rocco Reitz vinkes av for offside.
    86'
    88'
    Christian Dingert tildeler Borussia MG en corner. Luca Netz sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.