Borussia MG angriper i Monchengladbach. Nathan N`Goumou Minpole fyrer av et skudd som går utenfor.
    Robin Hack (Borussia MG) slår en corner fra venstre side på Borussia-Park.
    Mål for Borussia M'gladbach!
    Borussia M'gladbach 1 - 0 FC Heidenheim
    Mål: Jordan Siebatcheu
    Målgivende: Robin Hack
    I Monchengladbach tar Borussia MG ledelsen 1-0 etter et mål av Jordan Siebatcheu. Flott spill fra Robin Hack før målet.
    3'
    Timo Gerach signaliserer et frispark til 1. FC Heidenheim like utenfor Borussia MG-området.
    6'
    Borussia M'gladbach 2 - 0 FC Heidenheim
    Målgivende: Nathan N`Goumou Minpole
    Jordan Siebatcheu øker Borussia MGs ledelse til 2-0! Nathan N`Goumou Minpole var nest sist på ballen.
    9'
    Jordan Siebatcheu
    Jordan Siebatcheu (Borussia MG) header mot mål, men ballen går utenfor.
    13'
    Borussia MG tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    14'
    Denis Thomalla
    Denis Thomalla (1. FC Heidenheim) kommer seg fri på Borussia-Park, men avslutningen går utenfor.
    28'
    Timo Gerach tildeler 1. FC Heidenheim en corner. Florian Pick sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    29'
    Tim Kleindienst
    1. FC Heidenheim angriper på Borussia-Park, men Tim Kleindienst header utenfor.
    30'
    Timo Gerach signaliserer et frispark til 1. FC Heidenheim på egen banehalvdel.
    32'
    Frispark i en god posisjon for 1. FC Heidenheim!
    32'
    Robin Hack (Borussia MG) løfter inn en corner fra høyre på Borussia-Park.
    36'
    I Monchengladbach slår Robin Hack en corner fra venstre.
    37'
    Florian Pick
    1. FC Heidenheim avanserer forover i Monchengladbach. Florian Pick avslutter, men treffer ikke mål.
    39'
    Frispark for Borussia MG på egen banehalvdel.
    40'
    Borussia M'gladbach 3 - 0 FC Heidenheim
    Mål: Robin Hack
    Målgivende: Luca Netz
    Robin Hack header ballen i mål og Borussia MG øker ledelsen til 3-0. Luca Netz sto for den målgivende pasningen.
    44'
    Spillerbytte - FC Heidenheim
    Inn: Benedikt Gimber
    Ut: Tim Siersleben
    Frank Schmidt gjør dagens første bytte i Monchengladbach, når han tar ut Tim Siersleben og setter inn Benedikt Gimber.
    46'
    Inn: Christian Kuhlwetter
    Ut: Tim Kleindienst
    1. FC Heidenheim bytter ut Tim Kleindienst med Christian Kuhlwetter.
    46'
    Inn: Jan Schoppner
    Ut: Lennard Maloney
    Frank Schmidt (1. FC Heidenheim) gjør sitt tredje bytte for dagen. Jan Schoppner erstatter Lennard Maloney.
    46'
    Inn: Norman Theuerkauf
    Ut: Jonas Fohrenbach
    1. FC Heidenheim gjør sitt fjerde bytte. Jonas Fohrenbach erstattes av Norman Theuerkauf.
    46'
    47'
    48'
    Frispark til Borussia MG på halvdelen til 1. FC Heidenheim.
    49'
    50'
    Skade: FC Heidenheim
    50'
    Tilbake fra skade: FC Heidenheim
    52'
    52'
    Julian Weigl
    Julian Weigl (Borussia MG) avanserer forover på Borussia-Park. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    53'
    FC Heidenheim, prøver et skudd, men det reddes
    53'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Marvin Pieringer (1. FC Heidenheim) vrir seg av smerte i gresset.
    54'
    Inn: Adrian Beck
    Ut: Marvin Pieringer
    Adrian Beck (1. FC Heidenheim) erstatter Marvin Pieringer som ser ut til å måtte forlate Borussia-Park med en skade.
    54'
    Frispark for 1. FC Heidenheim på egen banehalvdel.
    56'
    Florian Pick (1. FC Heidenheim) slår en corner fra venstre side på Borussia-Park.
    58'
    Kouadio Kone
    Kouadio Kone (Borussia MG) kommer til en målsjanse på Borussia-Park, men klarer ikke å score.
    65'
    Spillerbytte - Borussia M'gladbach
    Inn: Tomas Cvancara
    Ut: Jordan Siebatcheu
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Borussia MG. Inn kommer Tomas Cvancara, mens Jordan Siebatcheu tar plass på benken.
    65'
    Inn: Christoph Kramer
    Ut: Rocco Reitz
    Borussia MG bytter ut Rocco Reitz med Christoph Kramer. Dette er det andre byttet som Gerardo Seoane gjør i dagens kamp.
    65'
    Inn: Florian Neuhaus
    Ut: Julian Weigl
    Julian Weigl (Borussia MG) erstattes av Florian Neuhaus.
    65'
    Timo Gerach signaliserer et frispark til 1. FC Heidenheim.
    66'
    1. FC Heidenheim angriper, men Florian Pick vinkes av for offside.
    68'
    Robin Hack (Borussia MG) løfter inn en corner fra venstre på Borussia-Park.
    70'
    70'
    Timo Gerach tildeler Borussia MG en corner. Robin Hack sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    72'
    Borussia MG angriper, men blir avblåst for offside.
    73'
    Inn: Fabio Chiarodia
    Ut: Maximilian Wober
    Bytte for Borussia MG. Fabio Chiarodia kommer inn for Maximilian Wober på Borussia-Park.
    76'
    Inn: Alassane Plea
    Ut: Nathan N`Goumou Minpole
    Borussia MG gjør sitt fjerde bytte. Nathan N`Goumou Minpole erstattes av Alassane Plea.
    76'
    Florian Pick (1. FC Heidenheim) løfter inn en corner fra venstre på Borussia-Park.
    78'
    I Monchengladbach slår Norman Theuerkauf en corner fra høyre.
    78'
    Mål for FC Heidenheim!
    Borussia M'gladbach 3 - 1 FC Heidenheim
    Mål: Adrian Beck
    Målgivende: Norman Theuerkauf
    Mål! Adrian Beck (1. FC Heidenheim) header ballen i mål og reduserer til 3-1. Norman Theuerkauf var nest sist på ballen.
    78'
    Timo Gerach signaliserer et frispark til Borussia MG på egen banehalvdel.
    83'
    83'
    Frispark 1. FC Heidenheim.
    90'+1
    90'+1
    1. FC Heidenheim tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    90'+2
    Patrick Mainka
    Patrick Mainka (1. FC Heidenheim) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.