12'
    Skudd utenfor mål, Borussia M'gladbach
    16'
    Matej Maglica
    SV Darmstadt 98 angriper. Matej Maglica får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    19'
    Borussia M'gladbach, prøver et skudd, men det reddes
    19'
    Emir Karic
    Målsjanse! Emir Karic (SV Darmstadt 98) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    25'
    Frispark til SV Darmstadt 98 på halvdelen til Borussia MG.
    28'
    Frispark SV Darmstadt 98.
    29'
    Stopp i spillet
    Sascha Stegemann signaliserer et frispark til Borussia MG på egen banehalvdel.
    37'
    Hjørnespark til Borussia M'gladbach
    45'+1
    45'+2
    Frispark for SV Darmstadt 98 på egen banehalvdel.
    45'+3
    Sascha Stegemann signaliserer et frispark til Borussia MG.
    45'+5
    Skudd på mål, Borussia M'gladbach
    45'+7
    45'+7
    Jordan Siebatcheu
    Jordan Siebatcheu (Borussia MG) kommer til en målsjanse på Borussia-Park, men klarer ikke å score.
    45'+7
    45'+8
    45'+9
    Offside! Tim Skarke blir vinket av og SV Darmstadt 98 må dermed bygge opp et nytt angrep.
    45'+9
    I Monchengladbach har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    45'+11
    Jordan Siebatcheu ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    45'+14
    Borussia MG slipper å klare seg uten Jordan Siebatcheu som kommer tilbake på banen i Monchengladbach.
    45'+14
    Jordan Siebatcheu ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    45'+16
    Spillerbytte - Borussia M'gladbach
    Inn: Alassane Plea
    Ut: Jordan Siebatcheu
    Det virker som Jordan Siebatcheu ikke er i stand til å fortsette og byttes ut med Alassane Plea.
    45'+16
    45'+19
    SV Darmstadt 98 tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    46'
    Tim Skarke (SV Darmstadt 98) slår en corner fra venstre side på Borussia-Park.
    51'
    Tim Skarke (SV Darmstadt 98) løfter inn en corner fra høyre på Borussia-Park.
    52'
    I Monchengladbach har et frispark blitt tildelt bortelag.
    53'
    Robin Hack
    Robin Hack (Borussia MG) avanserer forover på Borussia-Park. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    56'
    56'
    Gult kort til Darmstadt
    Christoph Zimmermann
    Christoph Zimmermann (SV Darmstadt 98) mottar sitt første gule kort for dagen på Borussia-Park.
    56'
    57'
    Skade: Borussia M'gladbach
    57'
    Inn: Nathan N`Goumou Minpole
    Ut: Robin Hack
    Gerardo Seoane (Borussia MG) gjør sitt andre bytte for dagen. Nathan N`Goumou Minpole erstatter Robin Hack.
    58'
    60'
    En av SV Darmstadt 98s spillere blir avblåst for offside på Borussia-Park.
    60'
    Frispark Borussia MG.
    61'
    Offside! Tim Skarke (SV Darmstadt 98) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    62'
    63'
    63'
    Sascha Stegemann tildeler Borussia MG en corner. Luca Netz sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    63'
    63'
    63'
    63'
    Frispark til Borussia MG på halvdelen til SV Darmstadt 98.
    65'
    Tim Skarke
    Tim Skarke (SV Darmstadt 98) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    65'
    Sascha Stegemann signaliserer et frispark til SV Darmstadt 98 på egen banehalvdel.
    66'
    Inn: Julian Justvan
    Ut: Marvin Mehlem
    Torsten Lieberknecht gjør dagens andre bytte i Monchengladbach, når han tar ut Marvin Mehlem og setter inn Julian Justvan.
    67'
    Inn: Jannik Muller
    Ut: Christoph Zimmermann
    Bytte for SV Darmstadt 98. Jannik Muller kommer inn for Christoph Zimmermann på Borussia-Park.
    67'
    Inn: Oscar Wilhelmsson
    Ut: Sebastian Polter
    SV Darmstadt 98 bytter ut Sebastian Polter med Oscar Wilhelmsson. Dette er det fjerde byttet som Torsten Lieberknecht gjør i dagens kamp.
    67'
    Franck Honorat
    Borussia MG fosser forover og Franck Honorat fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    69'
    69'
    Matthias Bader
    Matthias Bader (SV Darmstadt 98) kommer seg fri på Borussia-Park, men avslutningen går utenfor.
    70'
    Inn: Patrick Herrmann
    Ut: Franck Honorat
    Bytte for Borussia MG. Patrick Herrmann kommer inn for Franck Honorat på Borussia-Park.
    72'
    Inn: Rocco Reitz
    Ut: Florian Neuhaus
    Borussia MG bytter ut Florian Neuhaus med Rocco Reitz. Dette er det fjerde byttet som Gerardo Seoane gjør i dagens kamp.
    72'
    Inn: Joe Scally
    Ut: Maximilian Wober
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Borussia MG. Inn kommer Joe Scally, mens Maximilian Wober tar plass på benken.
    72'
    Tim Skarke
    Tim Skarke (SV Darmstadt 98) fyrer av et skudd som går utenfor.
    73'
    Nathan N`Goumou Minpole
    Borussia MG avanserer forover i Monchengladbach. Nathan N`Goumou Minpole avslutter, men treffer ikke mål.