Kevin Stoger (VfL Bochum) slår en corner fra høyre side på Borussia-Park.
    6'
    Borussia MG tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    6'
    Jordan Siebatcheu
    Jordan Siebatcheu (Borussia MG) prøver å heade ballen i mål på Borussia-Park, men mislykkes.
    7'
    Bochum, prøver et skudd, men det reddes
    7'
    Hjørnespark til Borussia M'gladbach
    7'
    Skudd utenfor mål, Borussia M'gladbach
    7'
    Florian Neuhaus
    Målsjanse på Borussia-Park! Florian Neuhaus fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    9'
    9'
    Sven Jablonski signaliserer et frispark til Borussia MG på egen banehalvdel.
    12'
    I Monchengladbach slår Robin Hack en corner fra venstre.
    14'
    20'
    Frispark for VfL Bochum på egen banehalvdel.
    22'
    Skudd på mål, Bochum
    22'
    Borussia M'gladbach, prøver et skudd, men det reddes
    22'
    Moritz Broschinski
    VfL Bochum avanserer forover i Monchengladbach. Moritz Broschinski avslutter, men treffer ikke mål.
    23'
    Sven Jablonski signaliserer et frispark til Borussia MG.
    25'
    Sven Jablonski signaliserer et frispark til VfL Bochum på egen banehalvdel.
    26'
    Sven Jablonski tildeler Borussia MG en corner. Robin Hack sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    28'
    Bochum scorer selvmål!
    Borussia M'gladbach 1 - 0 Bochum
    Mål: Nathan N`Goumou Minpole
    Målgivende: Maximilian Wober
    Mål! Borussia MG tar ledelsen 1-0 takket være en scoring av Nathan N`Goumou Minpole på Borussia-Park. Maximilian Wober var nest sist på ballen.
    28'
    30'
    Gult kort til Bochum
    Erhan Erhan Masovic
    Erhan Erhan Masovic (VfL Bochum) får et gult kort av dommer Sven Jablonski.
    30'
    Straffe til Borussia M'gladbach
    32'
    VAR sjekker om det er straffe til Borussia M'gladbach
    33'
    Dommeren dømmer straffe til Borussia M'gladbach
    34'
    Borussia M'gladbach scorer på straffe!
    Borussia M'gladbach 2 - 0 Bochum
    Mål: Julian Weigl
    Straffe og mål! Borussia MG øker ledelsen til 2-0 i Monchengladbach. Målscorer: Julian Weigl.
    35'
    Spillet på Borussia-Park er stoppet midlertidig fordi Kouadio Kone ligger nede.
    35'
    Borussia MG slipper å klare seg uten Kouadio Kone som kommer tilbake på banen i Monchengladbach.
    36'
    I Monchengladbach slår Robin Hack en corner fra høyre.
    37'
    Stefan Lainer
    Borussia MG angriper i Monchengladbach. Stefan Lainer fyrer av et skudd som går utenfor.
    37'
    Borussia MG fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    37'
    Takuma Asano
    Takuma Asano (VfL Bochum) får en nickmöjlighet men lyckas inte hålla bollen inom ramarna.
    39'
    Frispark for Borussia MG på egen banehalvdel.
    39'
    VfL Bochum tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    40'
    42'
    Skudd utenfor mål, Bochum
    43'
    Målet til Borussia M'gladbach sjekkes av VAR
    45'
    Målet til Borussia M'gladbach blir annullert
    45'+2
    Gult kort til Borussia M'gladbach
    Stefan Lainer (Borussia MG) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    45'+2
    Manuel Riemann
    Manuel Riemann mottar et gult kort i Monchengladbach, og må dermed stå over en kamp for VfL Bochum.
    45'+4
    Kevin Stoger
    Dommer Sven Jablonski gir Kevin Stoger (VfL Bochum) et gult kort.
    45'+4
    Florian Neuhaus (Borussia MG) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    45'+4
    Frispark VfL Bochum.
    45'+5
    48'
    Kevin Stoger (VfL Bochum) løfter inn en corner fra høyre på Borussia-Park.
    48'
    En av Borussia MGs spillere blir avblåst for offside.
    49'
    Dommer Sven Jablonski venter med å sette i gang spillet fordi Keven Schlotterbeck ligger nede.
    49'
    Keven Schlotterbeck er tilbake på banen igjen.
    51'
    Sven Jablonski tildeler VfL Bochum en corner. Matus Bero sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    53'
    53'
    53'
    Matus Bero (VfL Bochum) slår en corner fra venstre side på Borussia-Park.
    53'
    53'
    Skade: Borussia M'gladbach
    55'
    55'
    56'
    57'
    57'
    57'
    I Monchengladbach slår Kevin Stoger en corner fra venstre.
    57'
    Spillerbytte - Bochum
    Inn: Lukas Daschner
    Ut: Moritz-Broni Kwarteng
    Thomas Letsch (VfL Bochum) gjør sitt første bytte for dagen. Lukas Daschner erstatter Moritz-Broni Kwarteng.
    58'
    Inn: Philipp Forster
    Ut: Cristian Gamboa
    Thomas Letsch gjør dagens andre bytte i Monchengladbach, når han tar ut Cristian Gamboa og setter inn Philipp Forster.
    58'
    Tilbake fra skade: Borussia M'gladbach
    58'
    Frisparket tildelt VfL Bochum er farlig nær Borussia MGs målområde.
    61'
    62'
    62'
    I Monchengladbach har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    62'
    Borussia MG angriper, men blir avblåst for offside.
    63'
    Keven Schlotterbeck
    Dommeren gir Keven Schlotterbeck (VfL Bochum) et gult kort.
    64'
    Det blir farlig! Frispark for Borussia MG er nær straffområde.
    64'
    Kouadio Kone
    Borussia MG angriper, men avslutningen til Kouadio Kone går utenfor.
    65'
    En av VfL Bochums spillere går i offside.
    66'
    67'
    Spillerbytte - Borussia M'gladbach
    Inn: Franck Honorat
    Ut: Robin Hack
    Borussia MG bytter ut Robin Hack med Franck Honorat. Dette er det første byttet som Gerardo Seoane gjør i dagens kamp.
    67'
    Inn: Rocco Reitz
    Ut: Florian Neuhaus
    Borussia MG gjør sitt andre bytte. Florian Neuhaus erstattes av Rocco Reitz.
    67'
    Frispark til VfL Bochum på halvdelen til Borussia MG.
    69'
    Inn: Goncalo Paciencia
    Ut: Moritz Broschinski
    Bytte for VfL Bochum. Goncalo Paciencia kommer inn for Moritz Broschinski på Borussia-Park.
    69'
    Inn: Philipp Hofmann
    Ut: Erhan Erhan Masovic
    Bytte for VfL Bochum. Philipp Hofmann kommer inn for Erhan Erhan Masovic på Borussia-Park.
    69'
    69'
    69'
    Borussia MG må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra VfL Bochum.
    71'
    71'
    Mål for Borussia M'gladbach!
    Borussia M'gladbach 3 - 0 Bochum
    Mål: Rocco Reitz
    Målgivende: Nathan N`Goumou Minpole
    Mål! Rocco Reitz (Borussia MG) header inn 3-0 på Borussia-Park. Nathan N`Goumou Minpole var nest sist på ballen.
    72'
    Sven Jablonski signaliserer et frispark til VfL Bochum like utenfor Borussia MG-området.
    74'
    Mål for Bochum!
    Borussia M'gladbach 3 - 1 Bochum
    Mål: Philipp Hofmann
    Målgivende: Goncalo Paciencia
    Mål! VfL Bochum reduserer til 3-1 ved Philipp Hofmann. Flott spill fra Goncalo Paciencia før målet.
    75'
    76'
    Nathan N`Goumou Minpole
    Borussia MG avanserer forover i Monchengladbach. Nathan N`Goumou Minpole avslutter, men treffer ikke mål.
    77'
    Borussia M'gladbach 4 - 1 Bochum
    Mål: Jordan Siebatcheu
    Målgivende: Franck Honorat
    Borussia MG øker ledelsen til 4-1 etter en heading av Jordan Siebatcheu. Franck Honorat sto for den målgivende pasningen.
    78'
    80'
    Inn: Christoph Kramer
    Ut: Nathan N`Goumou Minpole
    Borussia MG bytter ut Nathan N`Goumou Minpole med Christoph Kramer. Dette er det tredje byttet som Gerardo Seoane gjør i dagens kamp.
    82'
    Borussia M'gladbach 4 - 2 Bochum
    Mål: Keven Schlotterbeck
    Målgivende: Matus Bero
    Mål! Keven Schlotterbeck holder VfL Bochumet inne i kampen med en redusering til 4-2. Matus Bero sto for den målgivende pasningen.
    87'
    Hjørnespark til Bochum
    87'
    Inn: Patrick Herrmann
    Ut: Stefan Lainer
    Borussia MG bytter ut Stefan Lainer med Patrick Herrmann.
    88'
    Inn: Tony Jantschke
    Ut: Jordan Siebatcheu
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Borussia MG. Inn kommer Tony Jantschke, mens Jordan Siebatcheu tar plass på benken.
    88'
    90'
    90'+1
    Patrick Herrmann
    Patrick Herrmann (Borussia MG) kommer til en målsjanse på Borussia-Park, men klarer ikke å score.
    90'+2
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Monchengladbach fordi Franck Honorat får behandling for en skade på banen.
    90'+3
    Borussia MG slipper å klare seg uten Franck Honorat som kommer tilbake på banen igjen.
    90'+3
    90'+4
    Rocco Reitz
    Rocco Reitz (Borussia MG) avanserer forover på Borussia-Park. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.