Borussia Dortmund 1 - 1 Bayern München
    Mål: Robert Lewandowski
    Målgivende: Thomas Müller
    9'
    HAALAND-SJANSE! Nordmannen får sjansen og bakromshavet han har ventet på. Presses litt utover av Upamecano og får noe skrå vinkel på sitt venstrebensskudd, men suser rett utenfor! Kunne sneket seg inn, den!
    29'
    Borussia Dortmund 1 - 2 Bayern München
    Mål: Kingsley Coman
    44'
    Borussia Dortmund 2 - 2 Bayern München
    Mål: Erling Braut Haaland
    48'
    Gult kort til Borussia Dortmund
    Emre Can
    51'
    Dortmund vil ha straffe! Haaland komber med Reus, som går i bakken. Dommeren ber om VAR-assistanse. De melder ingen straffe, for dommeren vinker spillet videre.
    53'
    Kanon fra Coman! Etter ny bølge begge veier, kommer Bayern i høyt tempo. Coman trekker inn fra høyre og skyter med venstre. Kobel er nede og stopper! Godt skudd, god redning!
    57'
    Spillerbytte - Borussia Dortmund
    Inn: Donyell Malen
    Ut: Mahmoud Dahoud
    60'
    Spillerbytte - Bayern München
    Inn: Serge Gnabry
    Ut: Leroy Sane
    65'
    Inn: Jamal Musiala
    Ut: Leon Goretzka
    66'
    Inn: Marius Wolf
    Ut: Julian Brandt
    70'
    Inn: Niklas Süle
    Ut: Lucas Hernandez
    74'
    Trolig straffe til Bayern! Hummels strekker ut armen da han skal heade bort corneren, og nå er dommeren ute og ser på skjermen på banen.
    75'
    STRAFFE! Hummels med et hattrick i forsvarsfeil i kveld.
    76'
    Bayern München scorer på straffe!
    Borussia Dortmund 2 - 3 Bayern München
    77'
    Utvisning av Dortmund-trener Marco Rose! Ikke fornøyd med straffesituasjonene i kveld og har kjeftet en god stund. Til slutt orket ikke dommeren mer. Resten av matchen følger han fra tribunen sammen med en funksjonær med "Ordnungsdienst" på boblejakken.
    79'
    Inn: Steffen Tigges
    Ut: Erling Braut Haaland
    83'
    Inn: Nico Schulz
    Ut: Raphael Guerreiro
    83'
    Jude Bellingham
    86'
    Malen får en god mulighet etter innlegg fra høyre, men han lykkes ikke med sitt spektakulære volleyforsøk.
    90'+3
    Er det mulig??? Bayern kontror og Tolisso kan sette ballen i keeperløst mål. Men bommer!