Velkommen til livedekningen av "Der Klassiker" Borussia Dortmund-Bayern München.
    Dortmund starter med Erling Braut Haaland. Her er de 11 utvalgte: Roman Bürki, Rapahel Gurreiro, Mats Hummels, Manuel Akanji, Thomas Meunier, Thomas Delaney, Axel Witsel, Giovanni Reyna, Marco Reus, Jadon Sancho, Erling Braut Haaland.
    Dortmund-benken: Hitz, Dahoud, Brandt, Bellingham, Hazard, Can, Piszcsek, Morey, Passlack.
    Bayern München starter slik: Manuel Neuer, Bouna Sarr, Jerome Boateng, David Aalaba, Lucas Hernandez, Joshua Kimmich, Leon Goretzka, Kingsley Coman, Thomas Müller, Serge Gnarby, Robert Lewandowski.
    Bayern-benken: Roca, Choupo-Moting, Nübel, Rchards, Tolisso, Musiala, Martinez,Costa, Sané.
    Bayern slo Dortmund 3-2 i det siste møtet. Braut Haaland hadde både scoring og assist i supercupfinalen 30. september, men Champions League-vinneren dro seieren i land etter at Joshua Kimmich scoret seiersmålet. Det gjorde han også da Bayern vant "Der Klassiker" 1-0 på Signal Iduna Park sist vår.
    Bayern München har vunnet det tyske gigantoppgjøret fem ganger på rad. Siste Dortmund-seier kom med 3-2 for ganske nøyaktig to år siden.
    Kampen dømmes av veterandommer Manuel Gräfe (47), som har dømt Bundesliga siden 2004.
    To lag i glimrende form. Bayern München har vunnet 10 strake siden de tapte 4-1 for Hoffenheim 27. september. Borussia Dortmund har fire strake etter Champions League-tapet for Lazio 20. oktober.
    Erling Braut Haaland har scoret fire mål sine fem siste kampene. To mål mot Club Brugge i Champions League onsdag fulgte opp scoringer mot Zenit St. Petersburg, Schalke 04 og Lazio.
    Haaland havner umiddelbart i en løpeduell med Aalaba. Men der vinner den rutinerte østerrikeren.
    1'
    Lewandowski får en kjempesjanse etter godt forarbeid av Hernandez. Polakken dundrer ballen i nettveggen fra skrått hold.
    2'
    Haaland løper fra Boateng på et gjennomspill ut til venstre. Skulle kanskje skutt, men legger inne. Bayern får ryddet opp.
    4'
    Thomas Müller legger inne fra venstre. Bürki plukker den enkelt.
    5'
    Dortmund kontrer ved Reyna. Ender med et skudd utenfor fra Witsel. Men her det muligheter for hjemmelaget!
    6'
    Reus forsøker å finne Reyna. Men Kimmich snapper ballen.
    8'
    Dortmund får sjansen på en ny kontring, men den stopper opp ved Reyna.
    9'
    Lang ball mot Thomas Müller, men veteranen i offside.
    10'
    Dortmund ligger lavt. Bayern styrer spillet. Men finner ikke rom og åpning. Foreløpig.
    11'
    Lang ball mot Haaland i balkrom. Offensive Neuer langt ut og header ballen ut til innkast.
    12'
    Corner Dortmund. Bayern rensker unna på første stolpe.
    12'
    Sarr legger inn for Bayern. Witsel får ballen unna.
    13'
    Coman skaffer Bayern deres første corner.
    13'
    Kjempemulighet for Gotezka. Men Bürki redder på streken. Der var Bayern nær!
    14'
    Bayern München presser høyt, men Dortmund håndterer trykket så langt.
    16'
    Haaland i duell med Boateng, men er borti ballen med hånden. Frispark Bayern.
    17'
    Reus vinner ballen og spiller umiddelbart fri Haaland til venstre. Men avslutningen blir for svak fra skrått hold.
    18'
    Bayern velger å slå mye langt. Men Hummels & co. har god kontroll.
    20'
    Reyna spiller fri Haaland. Nordmannen skyter på skrå og forbi mål. Stor mulighet. Det går fort når Dortmund kontrer.
    22'
    Haaland i en tøff luftduell med Boateng. Bayern-veteranen går i bakken. Får frispark.
    23'
    Marco Reus får en bra mulighet. Men Boateng stopper.
    24'
    Robert Lewandowski setter ballen i mål på et strålende innlegg fra Gnarby. Men målet blir sjekket for offside av VAR. ANNULERT.
    26'
    Bayern trykker på. Bürki gjør en kjemperedning på skudd fra Goretska. Dortmund får til slutt ordet opp.
    29'
    Bayern vinner ballen høyt. Får frispark når Witsel tar ned Kimmich.
    30'
    Fernandez med godt innlegg fra venstre. Coman header. Bürki redder.
    30'
    Haaland spiller Meunier fri på høyre. Corner Dortmund.
    31'
    Dortmund med et lite press etter corneren. Reus tar avslutningen. Høyt over.
    31'
    Intenst den første halvtimen. Bayern nærmest ledelsen. Denne kampen lever. Intenst!
    33'
    Sancho drar opp et angrep etter at Haaland har stjålet ballen fra Kimmich. Ender ikke i noe, men Dortmund mener de skulle hatt en straffe for hands. Kimmich ligger skadet etter et mislykket taklingsforsøk på Haaland.
    36'
    Gult kort til Bayern München
    Joshua Kimmich
    Må støttes av banen etter det gule kortet. Kan se ut som kneet fikk en vridning.
    36'
    Spillerbytte - Bayern München
    Inn: Corentin Tolisso
    Ut: Joshua Kimmich
    37'
    Coman kommer til en ny sjanse. Headingen for svak, men der hadde ikke Dortmund kontroll.
    38'
    Sancho mister ballen til venstre. Ingen stor omgang av engelskmannen.
    41'
    Witsel kommer til ne bra mulighet på bakerste stolpe. Men skuddet utenfor fra belgieren.
    42'
    Haaland vinner en duell og forsøker å spille fri Reyna. Pasningen litt for lang, men sterkt gjort.
    43'
    Mål for Borussia Dortmund!
    Borussia Dortmund 1 - 0 Bayern München
    Mål: Marco Reus
    Målgivende: Raphael Guerreiro
    Fantastisk innlegg fra Gurreiro fra som Reus bredsider opp i nettaket. Klassescoring. Men stygg feilpasning fra Bayerns Bouna Sarr i forkant der.
    45'
    Gnabry kommer til en god mulighet på 17 meter. Men blir tatt ned av Delaney. Stor sjanse for Bayern nå.
    45'+3
    Mål for Bayern München!
    Borussia Dortmund 1 - 1 Bayern München
    Mål: David Alaba
    Målgivende: Thomas Müller
    Genial frisparkvariant. Müller legger ballen en meter til siden. Alaba scorer via Meunier.
    45'+4
    Gigantisk sjanse Haaland. Sancho finner spissen inne i feltet. Men avslutningen for svak på tvers av mål. Lignet mer på et innlegg.
    48'
    Borussia Dortmund 1 - 2 Bayern München
    Mål: Robert Lewandowski
    Målgivende: Lucas Hernandez
    Lewandowski lurer Hummels på et innlegg fra venstre. Header ballen i motsatt hjørne. Fantastisk prestasjon. Polakkens 17. mål for Bayern mot gamleklubben Dortmund.
    48'
    Coman banker ballen i stolpen fra 18 meter. Nå henger ikke Dortmund med.
    51'
    Halland brauter seg frem. Dundrer ballen i nettveggen. Men offside.
    52'
    Bürki må helt oppunder tverrliggeren på et forsøk fra Coman.
    53'
    Haaland løper igjen fra Boateng, men avslutningen igjen for svak på tvers av mål. Nærmer seg!
    54'
    Corner Bayern München. Dortmund får unna innlegget.
    55'
    Coman til en ny god mulighet. Bürki stopper forsøket.
    59'
    Spillerbytte - Borussia Dortmund
    Inn: Jude Bellingham
    Ut: Thomas Delaney
    60'
    Reyna kommer til en ny sjanse etter at Sarr igjen roter det til for Bayern. Men Neuer redder.
    64'
    Reus kommer til en ny god mulighet. Neuer redder. Godt spill av Dortmund.
    68'
    Inn: Javi Martinez
    Ut: Jerome Boateng
    69'
    Inn: Leroy Sane
    Ut: Kingsley Coman
    69'
    Inn: Julian Brandt
    Ut: Jadon Sancho
    69'
    Inn: Thorgan Hazard
    Ut: Giovanni Reyna
    69'
    Hazard kommer til en mulighet med en gang. Men Neuer er god i kveld. Bayern-keeperen tar den også.
    73'
    Lang ball mot Hazard. Neuer er der med hodet nok en gang. Imponerende keeperspill!
    73'
    Borussia Dortmund 1 - 3 Bayern München
    Mål: Leroy Sane
    Målgivende: Robert Lewandowski
    Haaland mister ballen til Goretska på Bayerns 16-meter. Det hjelper ikke at nordmannen halser hjem. Bayern kontrer og Lewandowski setter opp Sané. Innbytteren banker ballen i mål.
    80'
    Leon Goretzka
    82'
    Borussia Dortmund 2 - 3 Bayern München
    Mål: Erling Braut Haaland
    Der lykkes han! Haaland stormer gjennom bayern-forsvaret, lurer Neuer og setter inn ballen.