0-2
    Kampen har startet.
    I Bordeaux har et frispark blitt tildelt bortelag.
    4'
    Antony Gautier signaliserer et frispark til FC Girondins Bordeaux på egen banehalvdel.
    4'
    Frispark for Montpellier HSC på egen banehalvdel.
    7'
    Frispark til FC Girondins Bordeaux på halvdelen til Montpellier HSC.
    7'
    Antony Gautier tildeler FC Girondins Bordeaux en corner. Mehdi Zerkane sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    10'
    Frispark i en god posisjon for FC Girondins Bordeaux!
    10'
    Hatem Ben Arfa
    FC Girondins Bordeaux angriper, men avslutningen til Hatem Ben Arfa går utenfor.
    11'
    Teji Savanier
    Sjanse i Bordeaux! Teji Savanier (Montpellier HSC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    13'
    Bordeaux, prøver et skudd, men det reddes
    13'
    Andy Delort
    Montpellier HSC avanserer forover i Bordeaux. Andy Delort avslutter, men treffer ikke mål.
    14'
    Montpellier HSC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    17'
    Frispark FC Girondins Bordeaux.
    25'
    26'
    I Bordeaux slår Teji Savanier en corner fra venstre.
    30'
    Teji Savanier (Montpellier HSC) slår en corner fra høyre side på Matmut Atlantique.
    31'
    Teji Savanier (Montpellier HSC) løfter inn en corner fra høyre på Matmut Atlantique.
    32'
    Gult kort til Montpellier
    Jordan Ferri
    Jordan Ferri (Montpellier HSC) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    32'
    32'
    33'
    Det blir farlig! Frispark for Montpellier HSC er nær straffområde.
    36'
    Antony Gautier tildeler Montpellier HSC en corner. Teji Savanier sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    37'
    Otavio
    Målsjanse! Otavio (FC Girondins Bordeaux) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    38'
    FC Girondins Bordeaux angriper i Bordeaux. Hatem Ben Arfa avslutter på mål, men greier ikke å score.
    40'
    Montpellier, prøver et skudd, men det reddes
    40'
    I Bordeaux slår Mehdi Zerkane en corner fra høyre.
    40'
    Pablo Castro
    Pablo Castro (FC Girondins Bordeaux) kommer til en målsjanse på Matmut Atlantique, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    40'
    Mehdi Zerkane
    Sjanse! FC Girondins Bordeaux avanserer forover, men Mehdi Zerkane avslutter utenfor.
    42'
    Ambroise Oyongo ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    44'
    Ambroise Oyongo kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Matmut Atlantique.
    45'+1
    Mål for Montpellier!
    Bordeaux 0 - 1 Montpellier
    Mål: Florent Mollet
    Målgivende: Gaetan Laborde
    Mål! Montpellier HSC tar ledelsen 0-1 ved Florent Mollet. Gaetan Laborde sto for den målgivende pasningen.
    49'
    Gult kort til Bordeaux
    Enock Kwateng
    Dommer Antony Gautier gir Enock Kwateng (FC Girondins Bordeaux) et gult kort.
    51'
    51'
    Antony Gautier signaliserer et frispark til Montpellier HSC på egen banehalvdel.
    55'
    Antony Gautier signaliserer et frispark til FC Girondins Bordeaux.
    55'
    56'
    FC Girondins Bordeaux tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    56'
    60'
    Spillerbytte - Bordeaux
    Inn: Jimmy Briand
    Ut: Josh Maja
    FC Girondins Bordeaux bytter ut Josh Maja med Jimmy Briand.
    61'
    Inn: Nicolas De Preville
    Ut: Mehdi Zerkane
    Jean-Louis Gasset gjør dagens andre bytte i Bordeaux, når han tar ut Mehdi Zerkane og setter inn Nicolas De Preville.
    62'
    Inn: Yacine Adli
    Ut: Toma Basic
    FC Girondins Bordeaux gjør sitt tredje bytte. Toma Basic erstattes av Yacine Adli.
    62'
    63'
    Pablo Castro (FC Girondins Bordeaux) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    65'
    Antony Gautier signaliserer et frispark til Montpellier HSC.
    65'
    Bordeaux 0 - 2 Montpellier
    Mål: Andy Delort
    Målgivende: Teji Savanier
    Andy Delort setter ballen i mål og øker Montpellier HSCs ledelse til 0-2 i Bordeaux. Det er en fin assist fra Teji Savanier.
    66'
    68'
    Hatem Ben Arfa (FC Girondins Bordeaux) kommer seg fri på Matmut Atlantique, men avslutningen går utenfor.
    69'
    Gaetan Laborde
    Montpellier HSC angriper på Matmut Atlantique, men Gaetan Laborde header utenfor.
    70'
    Hatem Ben Arfa (FC Girondins Bordeaux) slår en corner fra høyre side på Matmut Atlantique.
    72'
    Spillerbytte - Montpellier
    Inn: Keagan Dolly
    Ut: Teji Savanier
    Teji Savanier (Montpellier HSC) erstattes av Keagan Dolly.
    74'
    Yacine Adli
    Yacine Adli (FC Girondins Bordeaux) fyrer av et skudd som går utenfor.
    75'
    Frispark til Montpellier HSC på halvdelen til FC Girondins Bordeaux.
    76'
    77'
    Inn: Mihailo Ristic
    Ut: Stephy Mavididi
    Montpellier HSC bytter ut Stephy Mavididi med Mihailo Ristic. Dette er det andre byttet som Michel Der Zakarian gjør i dagens kamp.
    81'
    Inn: Joris Chotard
    Ut: Jordan Ferri
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Montpellier HSC. Inn kommer Joris Chotard, mens Jordan Ferri tar plass på benken.